Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp'nin İçinden Gelen Bizlere Bir Soru: Sizce Druid'ün Horde Olabilmesi Mantıklı mı ?

Fefe

Öne çıkan mesajlar

Horde nerde görse allianceya taş atıyor. çocukça davranışlar bunlar.

Nightelf: Kızları götüren. Derslerinde 1 inci. Futbol takımlarının vazgeçilmez ilk 5 i :) Arkadaşları arasında en popüler kimse. Hiç kimse sevmez ama herkez yanında melek kesilir paso eleştirilir kıskanıldığından arkasından konuşulur.

Dwarf:Sınıfın Sıkılganı. Paso küfreder herkeze bağırır. Sıkılgandır eve yere sığmaz. Sevdimi tamsever. Dövdümü tam döver herkez onu sever.

Gnome: Sınıfın en kısa boylu ineği. Tipik Kıl kimse sevmez.

Human:Sınıfın şişko, tembel i. Babası çok zengindir elinde her daim, telefon cep bilgisayarı mp3 player Divine Shield :D Bulunur. Geyik adamdır

Horde: Ortamcı gençlik O_o :P[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion

[Bu mesaj spawn77 tarafından 15 Temmuz 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok sıkıldım bu topicten artık , bundan sonra anladımki... de demekde istemiyorum :).Soruyu değiştiriyorum Peki , Frp'nin dışından gelenler ne düşünüyor?Bence bu daha eğlenceli olacak =).[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
zamanında ne guzel kkonuşmuşuz okuyun vaktiniz olursa

said:
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde öle nefis demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

bu unutulmaz sözüde eklemek istedim

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 00:21 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde merak ettiklerim var...
Vakti zamanında orclar ve draeneiler barış içinde yaşamışlar orclar bunlara shamanizmi öğretmiş falan peki bu arkadaşlar orclara neden paladin olmayı öğretmemişler/öğretememişler?
Bencillikmi?

Orcların kabiliyetsizlik/isteksizliğimi?

Çok takıldım burada ben =)

Birde paladin undead ırkına deathknight şeklinde gelse daha mantıklı olmazmıydı?

Son bişi horde kısmına undeadlerden sonra Bloodelflerde eklenince gerçekten Horde "kötü" sıfatınamı yaklaştı?
Undeadler bazı nedenlerden dolayı elenebiliyorlardı ama ya bloodelves?

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 12:52 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi orc adam paladinliğe gelmez, cunki "for the light" "for the horde" "for thrall" "for warsong" "for frostwolf" olamıyosun.

Paladinler kendilerini light'a adadıkları icin clanları kabileleri dostları ikince geliyo.

ama Orcların doğasında kabilesel bi hayat var bir "greater good"'a takılıp yaşıyamazlar.

Ayrıca paladin olunca özgürlüklerinde kısıtlanıyo, orclar öle gelemez dakka başı prayer'a uzun uzasıya bitmiyen birbirlerini pohpohluyan paladin konuşmalarına, zug zug avlanmaya cıkar.

deathknight konusu ie olmazdı cunki deathknight'ları lichking yapıyo lichking'de oyundaki ortam düşmanlardan biri. Olmazdı yanı sakat olurdu ayıp olurdu.

Bloodknight olayı ise wc tarfının en kolpa fikridir bana sorarsan.
Kötü olma kısmını muhtemelen bloodelfler prience keal'dan ayrılmış ile olsalar hala pek şirin kiişler değilelr hırs guc iclerini bürümüş tüketmiş haalda tüketiyo.

azeroth'da tutunacakları başka dal olmadığı icin horde'a sığınıyolar, yumuşak kalplı thrall'da buyrun gelin demiştir.

kötülük ortalaması artmış olabilir bana sorarsanız horde'un (ki hala bence alliance'dan daha iyidir), ama net bişey sölemeyim bloodelf npclerle konuşmak etmek q ları iyi dinlemek yapmak gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten Warcraft ırkları olarak bir çok diğer FRP oyunlarına benzesede onların gelişimi, tarihi ve karakteristik yapıları açısından birçok farklılık göstermektedir.Warcraft evrenini iyice okuyup olduğu gibi kabul etmek gerek.Diğer evrenler ile benzetme veya karşılaştırmalara pek gitmeye gerek yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

LORE LOL

diyorum sadece

uzay gemielriyle dolasan ve warp engine i "ehm buyu ya o buyu eki eki" seklinde izah eden bir irk var artik

asil komedi ise su

hocam bu blood knight lar yada herneyse neyler udead oyunculara ansil lay on hands filan atabiliyorlar
basbaya holy sonucta

sen undead a holy heal buyusu atarsan adam diker nallari (cok mantikli olamdi bu deyimde xD)

ama diyorumya blizz bu
LORE LOL diyip gecmek lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece ilk cevabı okudum, bir tartışma bir postta bu kadar son bulabilir.

Son mesajları okudum birde onlarla ilgili bir yazayım madem;

Paladinlik olayının -afedersiniz- orta yerine dışkılamış blizzard. Paladin dediğin adam paladin olarak doğmaz. Warrior olur, sonra tanrıya inancı varsa, bu dönülmez yola baş koyarsa ve kabul edilirse paladin olur. Wowda zırt diye açıyorsun paladin charı. Paladin questlerinin, talentlarının adı intikamlı falan. Yahu paladin dediğin adam lawful good'dur. Blood elf dediğin ırktan paladin çıkarmı? Adamlar büyünün peşinde, bu hırs yüzünden high elflerden ayrılıp yeni bir ırk olarak adlandırılmışlar. Sen çık sırf horde'a paladin classı koyabilmek için, güzel suratlı ırk diye blood elfe paladin classı koy. Oldu canım.

Paladini geçtim, bu forsaken olayı o kadar saçma geliyor ki bana anlatamam. Bakmışlar alliance'da 4 ırk var, horde'da 3 ırk. Yau eksik kaldı birde millet undead oynatmak ister şimdi sallıyalım o hikayeyide şöyle diye koymuşlar. Fıs bir tez ama aynı zamanda değil. Çünkü blizzard hep aynış eyi yapıyor. Bilindiği kadarıyla Blizzard world of warcraftı çıkardığında expansion pack'de draneai diye bir ırk getirmeyi planlamıyordu. Yenilik olsun diye kafadan ırk sallamalar. Zaten bütün kozlar adamların ellerinde. Dünyanın tanrısı onlar. Arkasınada bi hikaye döşersin misler gibi. Kimse çıkıp birşey diyemez.

Biraz daha kassam bir sürü şey çıkar.Ha bu kadar kötüledim de ben bu oyunu oynuyorum. Neden oynuyorum. Pvp-pve. Bu kadar basit. Rp falan yalan.

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 16:49 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 16:51 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şamanizmi Draeneilere orclar öğretmiyor, zaten Burning Legion Draenor'a gelene kadar aralarında çok az ilişki var. Savaştan sonra elemental spiritlerden biri Nobundo diye bir Brokenla iletişime geçiyor, o da şamanizmi öğrenerek Velen ve halkına öğretiyor.

Paladin olarak doğulur evet, tanrılar doğan bir bebeği izlemeye başlar eğer doğru yolda ilerliyorsa ona bi şekilde görünerek seçildiğini anlatır vs. vs. En azından Forgotten Realms ve çoğu TSR dünyasında böyledir işler. Hatta Sparhawk, Aphrael'in paladinidir. Ama Blizz warcfart dünyalarında paladinliği farklı yorumlayabilir, keza gönlü büyük olan yani naaruların onayını alan herkes paladin olabiliyor. Bloodelflerin paladinliği her ne kadar kolpa olsa da kendi içinde tutarlı, onlar da büyü yoluyla naaruların enerjisini manipüle etmeyi başardılar. Yani blood elf paladin "Bloodknight"lar öyle iyilik meleği elemanlar diil.

Forsaken bence Blizz'in hikaye bazında yaptığı en iyi işlerden biri. Hem iyi hem kötüler. Tavsiye ederim Swamp of Sorrows'a geçerken Duskwoodda sınırda bi kulede 2 tane forsaken var onların questlerini yapın. Hem eğlenceli hem de forsaken'ın iç yüzünü daha iyi anlıyorsunuz. İki arada bir derede kalmış elemanlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Warcraft da paladinler güçlerini tanrıdan almazlar, Maden o kadar ben DND 3.5 kuralları biliyom filan diyorsunuz o zaman gidin de Warcraft'ın Ruleset'i okuyun lütfen.Biraz bilgilenin ondan sonra yadırgayın.

Warcraft Paladinleri çoğumuzun alıştığı O Lawfull Good Paladin'lerden farklıdır.Ayrıca Blood Elflerin Paladin olmaları hakkında teoriler var.Bir teoriye göre Blood Elflerin yakaladığı Naaru kendi rızası ile güçlerini vermekte ve böylece Blood Elflerin doğru yolu bulacağına inanmaktadır.Scryer'ların Shattrath'a sığınmasıda bunun bir örneği.

Neyse arkadaşlar eğer iyi bir araştırma yaparsanız bir çok şey var aslında.Lütfen hiçbir dayanağı olmayan kulaktan dolma bilgiler ile atıp tutmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

bloodleflerin paladinlerin gücüne albilmesinde cok sorun görmüyorum zaten emerler bozarlar cekerler veya narru kendisi verir. sorun orda değil

ama bir bloodelf neden mage olmak verken paladin olur ben bunu anlamıyorum, güc hırsıyla paladin olmazsın birileirne yardım etme isteğiyle paladin olursun, guc hırsıyla daha yıkıcı bişey olursun warlock olursun mage olursun, arcanic bişiler olursun yanı
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi onlar wow'ın tanrıları istedikleri gibi, istediklere yere çekiştirebilirler. Bu farklı dünyaların farklı sistemlerini karşılaştırmak gibi olur; hiçbir yere varılamaz. Bana çok çakma geliyor. Warcraft serisine de para vermeyi düşünmüyorum.

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 18:30 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok arcane'e ac adamlar, o yüzden druidizmi boşluyolar bu ilk high'ız bir ayağına yattıklarında.

bi tane Orc paladin olucaktı adını cıkaramıyorum şimdi arayıp bulmak lazım...

Shamanlık cok egnel bi kavram zaten horde icersinde, hepsi shaman arkadaşların zaten ama bazıları daha cok tüttürüyo, sonuc olarak ortaya "shaman" dediğimiz şey cıkıyo. Yoksa hepsi toprağı otu havayı falan dinliyo arkadaşların
Sosyal ağlarda paylaş

valla hordelar kötüler değildir diyip açıklamalar yapılmış onlara katılıyorum ama bişey dicem.oyunu beğenmeyip oynayan çok.yok blood eflten paladin olurmu.ondan bu olurmu.madem saçma oynama iyi.adam napsın hikaye uydurmadanmı koysun undead i o zaman.yapsalar dert yapmasalar dert ama her kabağı blizzard a patlatmayın.hem kötü saçma diyosunuz sora dünya rekorları kırıyo firmanın çıkardığı her oyun.

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 19:46 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu lore lol nedir herkesin diline takılmış? Yeni galiba.

Paladin diil onlar bloodknight. Ben undeadlere karşı savaşıcam kesicem mantığında adamlar diiller. Naaru'ların kasten güçlerini kullanmalarına izin vermesi de iyi bi teori, hatta şu screyer komutanının aklını da onlar almıştır kesin.

Hmm Cüce senin sorunu da şöyle cevaplıyım Blood Elfler sorumluluk sahibi bi ırk. Belki güce aç, bencil vs. ler ama onları birleştiren hayatta kalma ve intikam gibi ortak bi sürü nokta var. Irklarını koruma ve devam ettirme için bi görev bilinci var elemanlarda ve bu uğurda yetenekli olanlar kendilerini holy-light yolunda eğitiyorlar. Oyun mekaniklerini düşünürsen lol healadin :P Ama allience'ın korkulan paladinlerinin gücüne sahip olmak taktiksel olarak bi avantaj.
Sosyal ağlarda paylaş

yok cunki doğuştan arcane'e yetisi olan bi bloodelf icin paladin olup arcane mevzulardan vazgecmek oldukca büyük bi bedel, kendilerini kurban ediyoalr greater good geyiğine..

ama şu bakımdan doğruki:

Aralarınad deamon hunter eğitimi vericek yok gibi bişey olmalı (coğu deamon hunter illdian'a katılıyor cunki) olsa bile cok populer olucağını sanmıyorum. Deamon hunterlardan sonrada Deamonlarla savaşmakta ikinci uzman paladinler.

ha bide şey var paladinler undead dövücez diye değil deamon dövücez diye cıkıyolar ortaya =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Paladini geçtim, bu forsaken olayı o kadar saçma geliyor ki bana anlatamam. Bakmışlar alliance'da 4 ırk var, horde'da 3 ırk.

Abi bu kısımda yanılıyorsun.Horde her zaman çok ulusluluk olarak allianceya fark atmıştır illa eklemek isteseler goblin yada ogreleri ekliyebilirlerdi undead yerine ama sanırım kullanıcıya farklılıklar sunmak için bu yola başvuruldu.Ona bakarsan Night elfin ally tarafında olması undeadlerin horde olması kadar saçmadır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...