trapt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Predator, 13 Temmuz 2005 19:14 tarihinde demiş ki: İyi yaparlar. Son albüm bile bi hataydı. Son albüme yapmasalardı kusursuz bi efsane olarak kalıcaklardı tarihte +1[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 St. Anger'ı Black Album, Load, Reload üçlemesine tercih ederim ben. o 3'ünün thrashle yakından uzaktan alakası yok...[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls...
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 son albümlerinden nefret etsem de ortaokul kahramanlarım onlar benim. konserlerini görebilseydim keşke bir kere.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bitsin artık bence.. geç kaldılar biras..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mr_Hand e bir +1 ekliyor, bu "son" konserden sonra da, "Nasil da kandirdik, asil bu son" konserleri bekliyorum. Paranin gözü körolsun, nasil para kazanicaz diye sasirdilar heralde onlar da. St Anger bunun göstergesidir. Frantic gibi bir sarkiyi nasil Metallica yapar ya :([signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya beyler anlamadığım adamlar bi tane kötü albüm yapıyo siz koskoca metallica yı yerin dibine sokuyosunuz.. bence hiç bitmemesi gereken gruplardan biridir metallica.. bi albümkötü diye bu kadar ağır sözler söylemeyin lütfen[signature][hline]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bi tane mi? kaç bi tane...[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bana göre 1 tane[signature][hline]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 some kind of monster dvd sini izledikten sonra daha düzeyli eleştiri yapmakta fayda olduğunu gördüm adamlar gerçekten emek harcıyorlar.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bitsede ölmez[signature][hline]shinsetsu desu..
sadbutTrue Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 metallica bitmez hep gonlumde. son albumu de boyle yapmalarinin nedeni bence ortama ayak uydurmak yeni caga ayak uydurmak falan tarzi bi amactir yani.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bitsin bitmesin , her zaman benim için önemli olacaklar. Call of Ktulu gibi bir şarkı yapmışlar ya , helal olsun.Cliff'in Lovecraft hastası olduğunu da belirteyim bu arada.[signature][hline]peace!
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 keske garage inc yapmadan daılsalardı yormasalardı beni cirkin cirkin muzikler urettiler hep sonrasında arabesk tarzıyla SEYINTTT ENGIRRRRR DIRIII HELELELELELELELELELELELELELEEE diye sarkı cıgıran isnaat amelesi james ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Valla garage albumunde de sevdıgım sarkıları vadı ama St anger cıdden cok kotuydu..Daha oncden okudugum bı kac yerde metalllıca kızgınlıgı belırtmek ıcın notassız dogaclama calmıslaar dıyorlardı...Son albumun 2006 veya 2007 de cıkıcagı ve eskı tarza donmeyı dusunduklerıde yazıyordu... Artık bılmıyorum ama efrsaneler olmez ..Severım sayarım...[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now....
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 s&m le bitirselerdi, efsane kalacaklardı. benim gözümde düştüler, st anger neydi? daha kasıntı metal yapamazlardı. içlerinde kalmamış rol yapıyorlar.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ilk 2 albümünü çok seveirm,gerçekte çok. ama ilk 2 albümden sonrasını peh hazzetmem.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Jester, 14 Temmuz 2005 01:11 tarihinde demiş ki: St. Anger'ı Black Album, Load, Reload üçlemesine tercih ederim ben. carpilirsin :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 90'da bitmemis miydi efsane?[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet 15 sene oldu biteli[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: HellHound, 14 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: carpilirsin :P iddia ediyorum st. anger metallicanın en iyi albumlerinden biri olabilirdi.... ama o trampet tonu olmasaydı! :) o trampet de 1500 euroymus ya yaw biz ölelim yani...[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... [Bu mesaj Jester tarafından 14 Temmuz 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: thanatos, 14 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki: 90'da bitmemis miydi efsane? Yok artık Çüşş yani 90 da en guzel albumlerı vardı...Yanı kucultte cebıme koy dedınız metallıcaya yanı .... Metallıcadan ne alıp veremedıgınız var anlamıorum..Efsaneydı ole kalıcak..Son album bence kotuydu fakat sevenlerde var..Bı albumu kotu dıye nıye bu kadar tepkı var metallıcaya karsı anlamıorum...[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now....
requem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ehah millet iyice abartmış, benim için Metallica black abum sonrası bitmişti.
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olay şu metallica şu ana kadar süperdi son albümde kötü değillerdi ama iyi de değilleri biz de alışık olmadığımız için biraz kötü düşündük ama sonuçta efsane bi grup tartışmasız ![signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Khaldern, 14 Temmuz 2005 14:19 tarihinde demiş ki: said: thanatos, 14 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki: 90'da bitmemis miydi efsane? Yok artık Çüşş yani 90 da en guzel albumlerı vardı...Yanı kucultte cebıme koy dedınız metallıcaya yanı .... Metallıcadan ne alıp veremedıgınız var anlamıorum..Efsaneydı ole kalıcak..Son album bence kotuydu fakat sevenlerde var..Bı albumu kotu dıye nıye bu kadar tepkı var metallıcaya karsı anlamıorum... Metallica'91 albümü Metallica'nin tarzina yakismiyor cünkü. Ona bakarsan bence Britney Spears da cok güzel sarkilar yapiyor, ama gelip Metallica Britney Spears calsa olur mu? Benim gözümde tarz her seyden önemli, In Flames'in gözümde düsmesi falan hep bunla alakali mesela, yoksa adamlar babalar gibi Hardcore yapiyorlar, ama In Flames bu degil. yani[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Evet tarz degıstı ama 90 dan sonrakı albumlerde guzeldı sadece st anger bana kotu geldı..Her nese metallicayı severım sayarım...James babam benım :)..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now....
Öne çıkan mesajlar