Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane bitiyormu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onlar zaten bitirdi kendini daha önceden bu da laf mı şimdi...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Inanımıorum ınsalla gercek deıldır.. metala onlarla basladım onlarla bıtırıcem dıyemem :) Ama metallıca benım ıcın cok onemlı bı yerı yane yenı album yoq mu cunku bende bı yerde duymustum yenı album hazırlıklarına basladı dıodu.. Yenı basscının hatta hazırladıgını solenıodu...(Son albumde kı Lars albumunden sonra puhpuh :))[signature][hline]MSN:[email protected]

Nothing is real,but pain now....
Mesaj tarihi:
bitsin artık

anılarımzıda güzel günleri le hatırlayalım[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
bence son albümleri o kadarda kötü değildi..
diğer albümlerle kıyasladığınız için size böyle geliyor tabiki eski albümleri süperdi hala defalarca dinlediğim şarkıları var ama son albümüde kötü değil bence
Mesaj tarihi:
Son olarak Master ya da Justice tadında bi albümle bitirirlerse yine efsane olarak kalabilirler. Ama hiç umutlu değilim.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
metallica kalbimde
onların şarkılarıyla büyüdüm cidden
olursa eğer çocuğumada nothing else matter dinletice valla[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
said:
asit, 13 Temmuz 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
çok önce olması gereken bir olaydı. holeeey !!

Efsaneler bitmez! Saygı Gösterin...
Eğer bugün metal dinliyorsak onlardan öğrendik metalin ne olduğunu
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand, 13 Temmuz 2005 18:39 tarihinde demiş ki:
onlar zaten bitirdi kendini daha önceden bu da laf mı şimdi...
+1[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Mesaj tarihi:
said:
kermit, 13 Temmuz 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
metallica kalbimde
onların şarkılarıyla büyüdüm cidden
olursa eğer çocuğumada nothing else matter dinletice valla

My friend of missery dinlet arada konuş teyy bak erutan die biri vardı arkadaşım fln salla bak hem şarkıyada uyuyo.

My friend of erutan.

Yeter bitsin artık. (aslında bitmese hiç yaşlanmasalar) Son albümden sonra bitmesini canı gönülden istedim.Resmen nefret kustum bu son albüm yüzünden metallicaya.Yapmayacaktı böyle bi hata.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
işallah 2006 ya kadar yaşayamaz hiçbiri.ölsünler.and justice for all dan sora album yapmamalıydılar[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
back to roots yapsalar bi, ondan sonra da çekilseler piyasadan, gönlümüzde hoş bir yere sahip olsalar, ah ah...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Mesaj tarihi:
Böyle birşey bekleniyordu zaten.Çok sevindim bu habere, tek bir isteğim kaldı artık 2006'da görmek babaları.Atina'ya gelirlerse İstanbul'a da getirilir artık ?!?
Mesaj tarihi:
sanmam o kadarını da süper olur gelirlerse, olmazsa biz gideriz=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Mesaj tarihi:
said:
requem, 14 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Böyle birşey bekleniyordu zaten.Çok sevindim bu habere, tek bir isteğim kaldı artık 2006'da görmek babaları.Atina'ya gelirlerse İstanbul'a da getirilir artık ?!?

Tabi bi daha gelsinler bi tır daha kaybetsinler eauhaeuh Ya yuh bu heriflerde amma saf a nası kaçırttırtmışlar şu tırları euhe[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
  • Yeni Oluştur...