Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ehehe koydum 16yım :D[signature][hline]CrawLing in my skiN
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yuh ne cabuk lvl 1 de breth de kasmaya basladım skelaton kesıo bızımkıler anca 11 oldum
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet 21 lvl oldum parti yaptik iyi oldu nickim TyraeL ... sonra feci lag beni biraz kastirdi bende ciktim dinlendim birazdan girip questleri bitiricem. Dikkatimi ceken sey droplarin cidden daha iyi olmasi , bir diger ilginc farklilik USKO da hemen her kestiginizde ring , earring düsüyordu ama burada düsürmek cidden mesele henüz bir yüzük küpe kolye sahibi degilim :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Raistin, 14 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki: hemen geliorum adım Raistin/Paper mage (orcum) hem cınsım+meslekta$ım heyt ulen =) oyuna dalıyorum yenı geldım eve,lvl 6 yım tum yardımlara veya yenı kasıcaklara acıgım =P oyundan bu nıcke pm atabılırsınız.nıck aynı[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 14 Temmuz 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben de şimdi girdim. Nick: Drac Irk: Karus Lvl: 3 Bi pm neyin şeettirin bana :)[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende gelcem inş. 12 . kez pathci indirmeye başladım elektrik gidip geliyor deli oldum :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Server listesinde çıkmadı nasıl bağlanıcaz =) patchler gelmiş sanırım anlamadım ama...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 i accepte basacanız önce. sonra nick şifre yazacanız. sonra bağlanacak. firewall varsa permit always sçeeceksiniz. hede hödö. ya hadi bi gelin yardım adın. nick drac[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 myko yu indirmek lazımmış sorunu hallettim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arakdaşlar paticikten en çok insan varsa bende insan olcam hayatımda ilk kez:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 orc ol ınsan yaramaz ya orc olduysan hep orc ol bız orcuz takılıoz moradonda bulduk bırbırımızı :o)[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
death_cuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 %5 oldu 6-7 indirio offf offff orc asas olacam insanları aglatacam :D nick: d3ath_cuk olur heralde
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oy oy oy gözlerime inanmıyorum :D ne şanslı adamım scavenger bandicoot tan +8 stiletto drop ladım :D ama daha lvl 6 yım 120 dex istiyo :D biraz beklicem bu gece elimde 54 attack lı bi +8 (ilk +8 silahım) ile ortalıkta dolaşacam nıhahahah :) 20m den satışa çıkmıştır duyrulur :P[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Worth, 14 Temmuz 2005 20:09 tarihinde demiş ki: oy oy oy gözlerime inanmıyorum :D ne şanslı adamım scavenger bandicoot tan +8 stiletto drop ladım :D ama daha lvl 6 yım 120 dex istiyo :D biraz beklicem bu gece elimde 54 attack lı bi +8 (ilk +8 silahım) ile ortalıkta dolaşacam nıhahahah :) 20m den satışa çıkmıştır duyrulur :P ahahaha 20m yuh yeni serverda 20m komiksin biraz... zzzzzzzzzzz[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 zaten silaha bakmaktan öldüm :D bune diye bakıyodum karşıma re-spawn OK :D çıktı[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende yavas yavas toparlandim questleri yapmaya basladim . Opallerimi aldim , ask mektubu ile tasidim . Bu arada Castle'da Royal Rogue ile konusun Telegram diye bir quest veriyor onu yaptim training staff verdi bana elimde redeye 33a.p vardi simdi 55 a.p bir staff geldi bereket bir süre idare eder beni :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valla bız 6 pati bulduk bırbırımızı.hatta bırı kopardı bızı =) orcuz nereye gıdelım dedık.bırı piana dedı ahah[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oyunu yüklüyorum şimdi 15 dk ya ordayım :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 orc ac buffer ve healer eksık =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Pyro, 14 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki: valla bız 6 pati bulduk bırbırımızı.hatta bırı kopardı bızı =) orcuz nereye gıdelım dedık.bırı piana dedı ahah zuahahahha........ kimler var orc az gibi ayrıca ne eksikse ben ondan olem yararrımzı olsun dah çar açmadım...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben sıkıldım preisttan ya lvl 62 priest lvl 51 priest kasa kasa bi hal oldum kal geldi preistan başka ne lazım:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 4 mage 2 assasin var glb $uan yanımda[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 voker olsam hiç anlamam:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 http://www.geocities.com/draculavigorous/ss.JPG[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ahahah adam abak hem dalga geçiyo am hemde kendisi tongaya girmiş ban uyar diyo ehuehueeueuuhe:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Öne çıkan mesajlar