Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müslüm Baba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Of o sonuncu laf ne öyle :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
said:
Elcia, 07 February 2004 00:56 tarihinde demiş ki:
hakan taşıyan ilk çıktığnda "arabeskin yeni peygamberi benim"
diye bir
açıklama yapar. müslüm gürses'e de bu açıklama hakkında ne düşündüğünü
sorarlar.
cevap:
ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum

budur ya cevap ama ben bu sözlerin müslüm babaya ait olduğuna inanasım gelmedi[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
hepsini bilmiorum ama o van kedileri olayı doğruymuş gazetede de çıkmış bi ara[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
bi filminde şöyle bi lafı vardı

Yumurtaya can veren allahım, yeşil biberi nasıl yarattın?[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Mesaj tarihi:
said:
armra, 07 February 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
hangileri gerçek bilemiycem de!
sonuncusu için; öyle bir fıkra var zaten.

taklitçi diyen arkadaşlara ilk olayı gönderiyorum burdan :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
sonuncusu kavgada solenmes eoh[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
uplayasım geldi beah ! :)
müslüm gürses'in son bombası..
hani telefonlar servis dışı olunca şebeke arıyor yazar telefonda
Müslüm Gürses:Ya alın şunu ya yarım saatir şebeke diye birisi arıyor yahu :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
müslüm baba'ya bi programda bi soru soruyolar yeni kasediyle ilgili aşağıda kronometre var.6 saniye bekledikten sonra,tek cvp... ''Evet'' :) kopmuştum..[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdide rock konserınde nirvadan şarkılar soylıycek red hot chili peppers la costurucakmış :D

haber şu şekılde

Arabesk müziğin ünlü sesi Müslüm Gürses, 19-21 Haziran tarihlerinde yapılacak Rock İstanbul Festivali'nde rock'çılarla buluşacak. Arabeskseverlerin Müslüm Baba'sı bu kez söyleyeceği şarkılarla yalnızca sevenlerini değil, rock'çıları da şaşırtacak. Müslüm Gürses tamamen kendi tarzı dışında vereceği konserde dünyaca ünlü pop ve rock gruplarının parçalarını seslendirecek.

Sahnede Nirvana'ya varacak
Müslüm Gürses konserinde Beatles'ın unutulmaz şarkılarının yanı sıra, Pearl Jam, Nirvana ve Red Hot Chillie Peppers'tan şarkılar da söyleyecek. Festivali organize eden şirketle önceki gün anlaşan Müslüm Gürses, rock tarzında söyleyeceği şarkıları da şimdiden oluşturmaya başladı. Böylece ilk kez bir arabesk sanatçısı rock müzik yapan yabancı gruplarla aynı sahnede buluşacak.

Faithless'la aynı sahnede
Festivale Faithless, Anathema, Evergrey Starsailor gibi yabancı gruplar da katılacak. Yerli şarkıcı ve gruplar arasında ise Teoman, Pentagram, Bülent Ortaçgil, Feridun Düzağaç, Mor ve Ötesi, Bulutsuzluk Özlemi bulunuyor.

Rock müziğe iyice ısındı
Müslüm Gürses daha önce kendi tarzı dışında Teoman'ın Paramparça'sını, Asya'nın Son Pişmanlık şarkısını, Neredesin Firuze filminde ise Sensiz Olmaz'ı seslendirmişti. Bu kez işi bir adım daha öteye götürecek ve Nirvana'nın intihar eden solisti Kurt Cobain'in seslendirdiği parçalarla sahneye çıkacak.
(Hürriyet)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
sensiz olmaz gayet güseldi bence..hele o sigara efekti ;)[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..

George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
bu adam amerika'da olsa elvis ile marily manson karışımı bişi olur çıkardı, orda da yırtardı millet kendini.. :)

incileri bir yana fosuruktan da değildir icrası hani, gerçi hakan taşıyan'a amakakeru ryu no hirameki çekmiş ama olsun.. :lol:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
  • Admin
Mesaj tarihi:
vay anam vay ben nası görmemişim bu topici ehe iiki uplamışsın viktor :)

şu son yazılan söz müslümden çıkmaz ehe gazeteci fln neyse müslüm baba böyle söyle demiştir veya menajeri fln filan öretmiştir kesin
dilekolay 20 yıl geçse hatırlanacak bi laf feci kapak olmuş be ;)

rockistanbul a gidip müslüm baba konserini izleyecek varsa kamerasida vardır şimdi onların bi çekim yapsalar fln :)
cd ye de çekerler demi ehe
fiyatta anlaşırıs[signature][hline]Grandmaster Hamburger
eziklik sınır tanımaz forumdan icqya taşar:Sabonis (3:31 PM) :
valla benim futbolum pozitif eleştriliyor pati aleminde
Sabonis (3:33 PM) :
senin yerine paticikteki herkes beni tercih eder lan takımına =)
Mesaj tarihi:
Abi Adamı my girl söylerken hayal etsenize! PEH![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy..
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Mesaj tarihi:
Abi Sonuncuyu ben hatırlıyorum sanki. Ama emin değilim yane! Bu arada bizim ark babanın açık hava konseri kayıtlarından oluşan 5 cd lik bir set aldı anam anam...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy..
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
  • Yeni Oluştur...