Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşınızın çevresi ile anlaşamamak

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Başlıkta yazdığım gibi bi problemim var. Aynı okulda veya ortamda falan değildik. Alakasız bi yerden tanıştığımız ortak arkadaş çevresi falan yok. Şimdiye kadar o hep benle beraber gelmişti arkadaşlarımla tanıştırdım falan (bizimkiler zaten çok sıcak insanlar hiç zorluk olmadı Allahtan..)

Gel zaman git zaman. Onun arkadaşlarının olduğu ortama girdim haliyle. Tanıştırmak istedi. Fakaat. En yakın arkadaşım dediği kız dışında hiç birini gözüm tutmadı. İnsanı bakışlarıyla ezmeye çalışan , sürekli somurtan ve hep siyah giyen tipler olur ya..hah onlardan. benim için gerçekten tamamen zıt kişiler. samimiyet denen şey sıfır. kendi aralarında bile. isyan ederek yaşıyolar, kendilerini karizma sanıyoalr falan. kısacası o ortamda gerçekten iyi hissetmiorum. napılmalı?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman adamları tek tek ortamlara sokup nedir ne değildir cozmeye calıs. Bak bakalım cidden gorundukleri gibiler mi. Olelerse suratlarına soleyebilirsin bunu seni ezmeye felan calısıyorlarsa. Full siyah diyorsan genc neslin metalc,iyiz farklısın hastalıgına tutuldugunu dusunebiliriz.

Bu durumda cıkıp ben Ibrahim tatlıses dinliyorum demen yararlı olabilir tartısma ve ortam icin.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

Bone gerçekten iyi fikir ehu. düşününemiyorum ortamın tepkisini :)

Evet aynen öyle, metalciyim,coolum diyen tipler. el uzatıyosun yüzüne tip tip bakıyolar bu sefer de sinir oluyosun...

Şaka bi yana, kız arkadaşımla konuşsam herşeyden önce daha mı iyi olur acaba. Yoksa önce ortamla mı halletsem. Sonuçta o da oranın bi parçası, dışarıdan bakınca. Ama onlardan çok farklı benim gözümde.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir de yaş alsak (grubun senin değil) ve hatta işini kolaylaştıralım aralık ver, ne biliim 16-20??

Şimdi kız arkadaşına söyle ama ZBAMMM!! diye söyleme yani Senin arkadaşların bööle burnu beş karış havalarda bööle siyah giyen kıl herifler deme. Söyleyeceklerini ben bileme ama empati yap. O senin arkadaşlarını beğenmemiş olsa sana ne der. Sen nasıl tepki veririsin onu düşün. Sonuçta arkadaşların senin bir parçan O arkadaşlarına laf söyledi diye onlardan ayrılmazsın sanırım sadece kız arkadaşınla görüşmelerini keser veya onun, senin arkadaşlarınla geçirdiği süreyi limitli tutmaya çalışırsın. Di mi?
Ondan da aynı şeyi mantıklı bir şekilde istemek uygun olabilir. Ama sanırım en büyük sorun onu kırmadan arkadaşlarından hoşlanmadığını söylemek olacaktır.
kolay gesin Ne diyim...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende metal müzik dinerim ama bu tiplere o kadar sinir oluyorum ki. Tiki davranışlarına benzer hareketleri var haberleri yok.
Bizden olmayanı aşağılayalımcılık kadar nefret edilesi başka birşey olamaz ama eldende birşey gelmiyor. Derdini onlara anlatmaya çalışırsan sana garanti veriyorum hiç bir olumlu gelişme elde edemezsin.
Kız arkadaşınla konuş fakat tabiiki onlardan kopmasını bekleme. büyük bir ihtimalle "Ya onlar hep öyle bakma sen" diyecektir.
Kız arkadaşına onun arkadaşlarının senin hakkında ne söylediklerini sor. İllaki birşeyler söylemişlerdir(tabii ki kötü şeyler). Kız arkadaşına onların davranışlarından ne kadar kırıldığını söyle ve kendi kelimeleri ile onun arkadaşlarına birşeyler söylemesini iste ama senin söylediğini söyleden.
Ona değer verdiğini ve eğer oda sana veriyor ise arkadaşları konusunda biraz daha objektif düşünüp senin yanında olması gerektiğini söyle.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 10 Temmuz 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
?
Ama sanırım en büyük sorun onu kırmadan arkadaşlarından hoşlanmadığını söylemek olacaktır.

evet bu. sorun bu. alınma potansiyeli çok yüksek bu noktada.

yaş 18[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmadan önce çevresini tanımak gibi bi lüksüm yoktu çünkü msn den tanıştık. evet biraz garip ama msn den tanıştığım biriyle bu kadar mutlu olabileceğimi hiç düşünmemiştim.

Çevresini tanıma fırsatını daha sonraları buldum haliyle...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu olayi hic karistirma, mutlulugunuzu bozma hic yere.
Mümkün oldugunca uzak dur arkadas grubundan, niye diye sorarsa da senle yalniz kalmaktan hoslaniyorum falan de. Eger dünyamizdan bir di$iyse bu reddetme onu degil kirmak, mutlu edecektir : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe hassas dönem... Şu tepkiyi almamaya çalış "Ben senin arkadaşlarından çok hoşlanıyorum sanki?" İşte o anda köşeye sıkışmışsın demektir.
1.Delikanlı gibi nedenleri ile söylersin (Çok delikanlı değil hassas bir delikanlı :))
2.Arkadaşlarının çok iyi çocuklar olduğunu söylersin. "Yanlış anlama ama hayat görüşlerimiz farklı yoksa temelde iyi çocuklar hepsi.Sadece bakış açılarımız farklı" dan "Onların senin arkadaşların olduğunu biliyorum ama onların yanında kendim gibi olamıyorum" a kadar düşen "Sorun sen değilsin sorun benim" bahane kartelasından kendine bir bahane seçersin
3.(Bunu önermem ama bazı kızlarda işe yarar) Distorsiyoncan'ın sana bakışını sevmedim ben. Hem ne biçim çocuk o ööle habire siyah habire siyah, tırnaklarıda boyamış!! İstemem ben ööle diyip Kıskançlık kisvesi altında ezmeye çalışırsın. Tabi bunun için kızın ezilebilme potansiyelini, kontrol altında tutulabilme katsayısını ve hazırcevaplık oranını önceden deneylerle belirlemiş olmak lazım

3.sü tehlike anında kullanılmak üzere geliştirilmiş bir ürün olup garanti kapsamında değildir. Allah yardımcınız olsundur O da yetmezse May the force be with you young lover dır...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

biraz ilişkinizin ciddiyetine ve samimiyetine bağlı, birbirinize ne kadar yakınsanız bunu söylemen o kadar kolaylaşır. ama daha henüz başlarındaysanız dikkatli davranmak gerekir, adamları çözmeye bak, konuşmaya çalış, ezilme! ama artık bitakım şeyleri oturttuysanız ilişkinizde, kibar bi şekilde arkadaşlarından hoşlanmadığını söyleyebilirsin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

evet "yalnız kalalım bu gün de" değidimde hiç hayır demedi :D
fakat doğum günü yaklaşıyor. arklarla dışarıda kutlayalım öyle karar verdim, tabiki sen de geliosun di mi dedi?

açıkçası, kırmamak için yuvarlark bi cevap verdim.:([signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!

[Bu mesaj Dynun tarafından 10 Temmuz 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 10 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
Aralarinda Opeth dinleyen var mi onu sor abi, iste o adamlara güvenebilirsin : )

Ne alaka abi baska grıp dınleyenlere konusmasınmı arkadasım tabi sen sevmemıs olabılırsın ama oradakı adamlar hemen kanka moda gırıorlar bence super elemanlar arasıra takılıorumda deli gıbı ıcıorlar muhabet bol super bısey :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 10 Temmuz 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
O zaman adamları tek tek ortamlara sokup nedir ne değildir cozmeye calıs. Bak bakalım cidden gorundukleri gibiler mi. Olelerse suratlarına soleyebilirsin bunu seni ezmeye felan calısıyorlarsa. Full siyah diyorsan genc neslin metalc,iyiz farklısın hastalıgına tutuldugunu dusunebiliriz.

Bu durumda cıkıp ben Ibrahim tatlıses dinliyorum demen yararlı olabilir tartısma ve ortam icin.

full siyah giyinen adam farklıyız havasınamı yatar eleştiriorum bu sözü kolaymı beyaz çamaşırdan lekeyi atmak siyah giyinince yıkama sorunsalı olmuyor parfümü sıkıyorum üstüne leke yok miss giyiyorm nefiss birde öteki tarafdan banyoya at kurula ütüle ölme eşşeğim ölme buna fark diyorsan tabi bilemem farklıyımm huyum kurusun :D
insanları dış görünüşleriyle yadırgamayın bakışlarıyla ezmek olayına katılmıyorum şimdi sen bna ezik bakışı atabilcenmi düşünelim şimdi çok sorunlusun kimseyle aran ii diil asosyalsin insanlarla konuşmayı sevmiyorsun şimdi sen el uzatınca bu asosyal adam sana elini uzatmıcaktır tabi herkes sıcak kanlı olucak die bir kaide yok herkes souk kanlı olucak die bir kaidede yok kısacası olayı akışına bırak bence kız arkadaşının çevresiyle anlaşamıosan bile bunu çaktırma düşünelim şimdi sevdiin bir kız var bi taraftada kankin kız kankine kanım ısınmadı diince ne hissedersin burdada öyle bir durum var o yüzden dayanamıyorsan rol yap derim :)[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

yok arkadasım
bende full siyah giyindim uzun sure
halada siyah favori rengimdir
arkadasınt anımlamasından ole cıkardım
metalci adam olayı iyidir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...