zamo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dünden beri ne zaman internete bağlansam sanki dial-up modemle bağlanıyorumuşum gibi paralel telefonlardan hışırtı geliyor.Acaba splitter mı bozuk dedim yenisini aldım hala devam ediyor.Zaten splitter takmadan önceden bu sorunum yoktu.Splittersız da gayet nete girip telefon açabiliyordum.Artık telefonu açınca net de gidiyor.Adsl destek hattından da eblek muamelesi görmekten bıktım.Ne zaman arasam splitterınızı doğru takın ya da modemi tekrar kurun diyorlar.Sizin bir tavsiyeniz var mı?[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Aynı telefon hattına bağlı,splitter a bağlı olmayan,yani aynı hatta başka telefon cihazı varmı?
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Splitter kullanmadan yapıyorsan ondan kaynaklanıyordur..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 2 telefon+digiturk bağlı.Bir telefon daha çok hışırdıyor.Bunlar bağlı değil splittera.Ayrıca 1 yıldır Adsl kullanıyorum ilk defa başıma geldi.(6 ayı splittersız gerisi splitterlı)[signature][hline]I came, I saw, I conquered [Bu mesaj zamo tarafından 13 Temmuz 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bende o şekilde bir hışırtı problemi vardı.Aynı hattaki 2. splittersiz telefon hatta bağlı olunca,splitterdaki telefondanda 2. telefondanda hışırtı geliyordu. Splittera bağlı olmayan telefonu çekip denedinmi? [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 13 Temmuz 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bi arkdaşımdada oluyordu bu sorun splitterdan kaynaklanıomuş sölediine göre.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Denedim değişiklik yok.Telefon hatlarından bir arıza olabilir mi?Çünkü ben sistemde hiç bir değişiklik yapmadım düzgün çalışıyordu.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 1 yıldır kullanıp sorun yaşamadıysan bence sorun başka. Bizede aynı şey oldu, su boruları patlamış telefon hattına su kaçıp kablolar oksitlenmiş. Böyle devamlı bir hışırdama. Bi telefon hattını kontrol ettirin derim.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 http://img24.imageshack.us/my.php?image=telefonhatt6as.png Evdeki telefon hattı böyle olmalı. Eğer değilse bu şekilde yap. Eğer sorunun böyle düzelmezse bilemeyeceğim :) .[signature][hline]Kuzgun'dum ben... [Bu mesaj Half_Cow tarafından 13 Temmuz 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benzer sorunu alcatel speedtouch la yaşamıştım, sonrasında modem bozuldu. umarım aynı olay değildir.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 rahan felaket habercisi gibisin maşallah :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 arkadaşın annatdıgının aynısı bendede oluyor.. bi sorun bulamadım bende..spliter falan hepsini tazeledim..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 USB modem mi kullanıyorsunuz arkadaşlar? Bende speedtouch var usb ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Telefon çaldımı mecburen tel kablosunu modemden çekiyom başka türlü her zaman cızırtı var tabi bilg açıkken. Çözemedim bir türlü :([signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Speedtouch usb var bende.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ikinizinde modemi aynıymış, çok saçma bir sonuç çıkıyor modemden bu sorun. Ama hat ilk modeme gelip ordan çoğaltılmıyorsa nasıl bir etki edebilirki. ilginçmiş valla. Ben direk zoom4x almıştım çok şükür sorun yok.[signature][hline]
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hattan olmasi kuvvetle muhtemel[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
rarebee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende de speedtouch usb var ve ne yazık ki aynı sorun bende de var ben de telle konusurken kabloyu cıkarıyorum.ama ben splitter kullanmıyorum belki ondan olabilir.[signature][hline]RareBee
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hattansa kime gelip baktırtabiliriz?Türk Telekoma sordum internete girebildiğiniz sürece arıza kaydı alamayız dediler.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Öne çıkan mesajlar