Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Lütfen, nereye açacağımı bilemedim buraya açtım.Bunların Resimlerini bulabileceğim bi site varmı? Böyle o devirin Osmanlıların kullandığı Kılıçlar,kalkanlar diğer ülkelerden satın aldığı zırhlar oklar vs falan bunların hepsini bulabileceğim bi site varsa yazarsanız çok makbule geçer.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 51 kişi bakmış ama bılen yok herhalde google da ara dıyecem aradım yok :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 google a ben bakıyorum ama bişi bulamadım daha :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! adam: -Yaratacak bir şey kalmadığında ne yazacaksınız? Yazar: -Yaratacak bir şeyi kalmayan bir adamla ilgili bir hikaye geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok ya cidden.Saklamışlar Sanki çok önemli bişeymiş gibi.. Neyse baktım bi kaç yerede... 2 3 resimle olcak bişey değil bu. :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kılıçların isimlerini bul önce. sonra arat googleda türkçesini bulamassan ingilizcesini bulursun[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! " Nightwish TarjaT. Think of me long enough to make a memory..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yazmıyorki hiçbiyerde kılıç ismi falan...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Dplmt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yatağan/nasip/Siya/Şerri hatırladıklarım..[signature][hline]
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 topkapı sarayı na git fotoğraf çek tamam bişey demedim...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 şöyle bişiler var (Kusura bakma url yapmadım habire bişiler buldum) http://ebayonet.com/6700/6780b.JPG http://sam.werberg.net/trip/t-topkapi.htm http://www.turkishmedals.net/copiesfakescaveats.htm http://www.modelersbench.com/Renaissance/OttomanMiniatures.html http://www.turkishculture.org/weapons/armor/shield.html Son site güzel gibi Tam olarak ne için aradığını bilmediğim için pek çok site koydum :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 neyse gerek yok arkadaşlar saolun 2 3 linkle olucak bişey değil.Aşırı geniş çaplı bişey olması lazım.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kütüphaneye git.Orda resim arşivleride vardır
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cok militaristiz bugunlerde . git topkapi muzesine . hepsi var orda resimde degil hepsi gercek . bak hevesini al ne isin var senin kilicla kalkanla ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Valla şu an salonda dedemin dedesinden kalma (belki daha eskidir :) ) Timarli Sipahi Kılıçı var.Çok fantastik bir kılıç. Yaklaşık değeri 2 milyarı bulur diyenler vardı yıllar önce ama satmaya niyetimiz yok :)
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: huun, 11 Temmuz 2005 21:14 tarihinde demiş ki: cok militaristiz bugunlerde . git topkapi muzesine . hepsi var orda resimde degil hepsi gercek . bak hevesini al ne isin var senin kilicla kalkanla ? Antalyadayım canım.Istanbulda değil. Ayrıca Çok işim var(dı)[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 walla bi site vardı tamamen osmanlı hakkında tarih felan da www.ottomans.com.tr miydi neydi bi ara olmadı www.osmaliimparatorlugu.org.tr ye gir[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!!
Wuchstein Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abi eger istanbulda oturuosan yada yakınsa git bizzat müzede gez çok zevk alırsın özellikle bu konularla ilgileniyosan. abi 1.50 boyu war adamın elinde 3metre kılıç ya ne dalyan bi milletiz ha[signature][hline]Just the way I'm feeling.. //Private //Private Design
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 site olarak bilemiyorum, ama istanbula yolun düşerse mutlaka harbiye askeri müzesine git. istemediğin kadar var silahtı kıyafetti zırhtı:) 4-5 kere gitmişimdir, hala yolum düşerse giderim. gidildi mi (hala varmı bilmiyorum) mehteranı dinlenmelidir hem :)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 topkapı sarayında sergileniyolar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 YA TOPKAPI demeyin Antalyadayım! nası gideyim yahu oraya.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sanmıyorum istediğin gibi detaylı bir site olsun "x kılıcının boyu a cm'dir, özellikle şu şu stratejilerde, bu bu düşmanlara karşı kullanılır. kılıcı yapmak için şu işlemleri sırasıyla uygulamak lazımdır. bu şu o kişiler bu kılıcı kullanmıştır. y kılıcından farkı bunlardır" gibi birşeyler yazacaklarını hiç zannetmem. evet topkapı sarayına git orda bak :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Temmuz 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hangi donem? 1299'daki Osmanliyla 1918'deki arasinda buyuk farklar var. Selcuklularin full techizat illustrasyonlari var bende, istersen onlari scan edip yukleyeyim. Osmanli ilk donemleride onlarla yaklasik ayni sayilir. Sonradan baya degisime ugruyor tabii.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok hacım gerek yok eywallah.Konu silinsin yahu :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Wuchstein, 11 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki: abi eger istanbulda oturuosan yada yakınsa git bizzat müzede gez çok zevk alırsın özellikle bu konularla ilgileniyosan. abi 1.50 boyu war adamın elinde 3metre kılıç ya ne dalyan bi milletiz ha 1.50 degilde 2.50 olabilir eskiden insanlik daha gelismis daha uzun daha buyuk degilmiydi. cunku 3 metrelik bir kilici efektik kullanabilmek icin hem kas yigini olmak lazim hemde boyda onemli yani ;)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o kılıçlar efektif kullanmak için değiller ki zaten. sahibini atıyla birlikte biçebilirsin. ama teketek dövüşlerde hiçbir işe yaramaz.[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar