Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter İsimleri

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Daha güzel bir isim bul bence. En azından sallama bişi olsun ama soldier moldier falan olmasın. Yani isim olsun nick değil. Hatta sen ırk ve sınıfını söyle biz sana isim uyduralım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten azcık dünyaya adapte olun ya wow u da "kılıçlı cs" ye çevirmeyin allah rızası için... gerçi pvp serverlarında sanırım "slayer", "undertaker" , vs.. gibi irenç nickler havada uçuşuyo ama RP serverlarında direk uyarılıyorlar ve değiştirmezlerse banlaniyolar zaten RP serverlarında oyuncularda oldukça sert bir şekilde eleştiriyolar bu tarz isimlere sahip insanları.. yanlız cidden mantığını anlamadım. oyunda bir karakteri yönetiyosun ve ismi "xxxSoldierxxx".. helal olsun valla.[signature][hline][[ World of Warcraft ]]

Server: Argent Dawn (RP)
Class: Druid
Race: Night Elf
Name: Silverthorne
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben nickimi cüce koysa, hem yabancıları kahatsız etmem hemde bunca yıldır birlikte oynadığım internette orda burda tanıdığım insanalr cart diye anlar benim kim olduğumu, hani isim falan tamada bi noktada bu acıdan düşünün, ha ama Xxsoldierxx gibi bir nickin bence hiç bir acıklaması olamaz.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 28 Şubat 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
ya bir sürü kişi karakter ismi koyma konusunda pek bi limitli ve kısıtlı

jimmyhendrix
karamurat
dumrul

vs şeklinde trilyarlarca nick var. yahu warcraft dünyasında oynuyorsunuz kendiniz atmasyon bir nick uydursanıza.

dünyada 6 milyar insan var :)[signature][hline]Aggramar> Undeath Warlock>Devilmanta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...