Dennis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ya benim karakter adım Xxsoldierxx vatandasın biri bana dediki (GM deildi) böyle karakter isimlerini blizzard siliyo[signature][hline]Silahlarala Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tabiki siler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 en güzelini yapıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 doğrudur[signature][hline]Kane, Orc Warrior - Burning Legion Icq: 50896214 / Msn: [email protected] E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 blizzard silmiyor. naming policy'yi okursanız detaylı açıklama var orda. bence ticket at.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Nasıl ticket atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 arkadasım kusura bakmada xXxSoldierxXx nedir yaa hadi insan nickini kendi koyar falanda pehh[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 fazla gerliştirmediysen en iyisi sil yeni karakter aç , ticket olayını tam bilmiyorum gm i çağırıyorsun galiba yazılanlardan bunu çıkardım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Page ile GM'e ulaşıyorsun da, bunun ne gibi bir yararı olacağını kestiremedim?[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Cs nickleri.. buda güzel =) Vardırya csde kılıç fln nickler o=<|=====> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya karaterim level 14 cok da fazla gelistirmedim. Ben soldier koyacaktım dolu, yok soldier1905 koyacaktım olmuyo, e bende bunu koydum. En iyisi silip bastan acmak[signature][hline]Silahlarala Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bi sn yeni acacagin karaktere ne koycan isim ??? oda onemli nokta eheh[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hehehe artık "amanbunickisilme" gibi bisey koyarım[signature][hline]Silahlarala Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Soldier1905 koycaktın? pardon da bu zevk mi oluyo ?[signature][hline]Shaem 1 hafta sonraya satılık wow eu paketi.fiyat 60 mılyon. ilgilenenler pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 neye göre nicki siliyorlar anlayamadım? belki benim dilimde bi anlamı var 'xx' lerin... ispatlayamazlar ki?[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Daha güzel bir isim bul bence. En azından sallama bişi olsun ama soldier moldier falan olmasın. Yani isim olsun nick değil. Hatta sen ırk ve sınıfını söyle biz sana isim uyduralım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yaptık bi hata. Karakteri silmezler zaten[signature][hline]Silahlarala Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hakkaten azcık dünyaya adapte olun ya wow u da "kılıçlı cs" ye çevirmeyin allah rızası için... gerçi pvp serverlarında sanırım "slayer", "undertaker" , vs.. gibi irenç nickler havada uçuşuyo ama RP serverlarında direk uyarılıyorlar ve değiştirmezlerse banlaniyolar zaten RP serverlarında oyuncularda oldukça sert bir şekilde eleştiriyolar bu tarz isimlere sahip insanları.. yanlız cidden mantığını anlamadım. oyunda bir karakteri yönetiyosun ve ismi "xxxSoldierxxx".. helal olsun valla.[signature][hline][[ World of Warcraft ]] Server: Argent Dawn (RP) Class: Druid Race: Night Elf Name: Silverthorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Gördüğüm en enteresanlarından birisi Jusez'di :)[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya bir sürü kişi karakter ismi koyma konusunda pek bi limitli ve kısıtlı jimmyhendrix karamurat dumrul vs şeklinde trilyarlarca nick var. yahu warcraft dünyasında oynuyorsunuz kendiniz atmasyon bir nick uydursanıza.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 şimdi ben nickimi cüce koysa, hem yabancıları kahatsız etmem hemde bunca yıldır birlikte oynadığım internette orda burda tanıdığım insanalr cart diye anlar benim kim olduğumu, hani isim falan tamada bi noktada bu acıdan düşünün, ha ama Xxsoldierxx gibi bir nickin bence hiç bir acıklaması olamaz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: LvL_Sabo, 28 Şubat 2005 00:00 tarihinde demiş ki: ya bir sürü kişi karakter ismi koyma konusunda pek bi limitli ve kısıtlı jimmyhendrix karamurat dumrul vs şeklinde trilyarlarca nick var. yahu warcraft dünyasında oynuyorsunuz kendiniz atmasyon bir nick uydursanıza. dünyada 6 milyar insan var :)[signature][hline]Aggramar> Undeath Warlock>Devilmanta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 lol[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 olurmu be o ısımle meshur olmusya eleman ılla o ısım olacak xxxx olmazsa olmaz eheheheh[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar