Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Nyx3k, 13 Temmuz 2005 12:23 tarihinde demiş ki: 1.6 ya update edebilen var mi? firewall ayarlarini falan ble yaptim henuz 1 bit cekmedi downloader başka bi adres falan bulan varsa EU icin lütfen paylaşsin da aci cekmiyelim yok tek bu yol var sanırım. bende çekemedim kimse çekemiyor şuan ben DL etmeye başlarsam eğer yazarım buraya şuan 0.0% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Penthesilea, 13 Temmuz 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Fileplanet.com ftw Eternal'a tesekkürler, iyi oldu bu is. neaeaeaey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya file planetteki us peçi 190mb downloader 20.30mb den bahsedio nedr bu?[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 20 küsür olan 1.5 ten 1.6 ya çıkaran 190 küsür olan 1den 1.6 ya çıkaran. Bendede download başlamıyo bekliycez artık :([signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya bu pach ide yapmıyor allah allah ole duruyor download[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bana da 39 dakika sonra sıra sana gelicek 41 min de dl süren var dio bana us patch eu serverında bu işler mi peki aceb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 işler işler işlemezse hep beraber gidioz burdab blizırta minibüs war bende awrupa yakası patiyi toplarım burdan bulgaristanda buluşalım :P[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende sanslıyım hep sınavlarım olduu gunler gelıo bu patchler =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Galiba millet DL ada yüklenince göçtü biraz bekleyin yaw 1-2 arası düzelir herhalde.[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dl serverlaımı goçtu oyle birşey yazıyor[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Fileplanet konusunda bi yanlis anlasilma olmus, iptal edin basladiysaniz. US versiyonuymus ya o : /[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehe birden heyecan yaptı herkes[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benim client us hic sorun yasamadım eger eu client kullanıyosanız su baslıgı okuyun http://forum.paticik.com/view.php?id=110614 sonra ordaki region:1 country:GB yi US yapın us patchi kurun sonra tam tersi islemleri yapın region:3 country:GB yapın[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya bu adamlar %300 kapasiteyle çalışıolar heralde biri zart dese bişiler göçüo... :([signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hmmm arkadaslar ben mersine gittigimde oyun göcmüs yerime arkadasimda oynuodu o benim cd leri bulamamis internetten download etmis us versiyonu (eu yu bulamamis) ondan kurmus realmlisti degisitirip eu serverinda oynamis ... Ben o zamandan beri us cdleri uzerinden kurulu olarak eu sderver da oynuomusum o yuzden bende bu dedigim yol islio yani us patchlerini yapip realmlisti degistiriorum direk oynuyorum eu da ...gercekten kusura bakmayin ben öle oldugunu yeni ögrendim ups diyorum kusurum affola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kandırmışlaaaaaaaar seni :( :D[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Arkadaslar birsey buldum.Simdi wow klasorlerinde benim en son patch 1.5.0 yani 1.5.1 yok.Fkat bu patchde direkt 1.5.1den 1.6.0a gidior yani bizde 1.5.1 yokken nasıl yukleyebiliriz sorun burda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 saat 1 oldu bana hala, Could not connect to the tracker" diyo, sonra bağlaıyo birdaha göçüyo ve öyle kalıyo :"( nedir buya, update'ten korkar olduk artık..[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! Just let us crush you priceless heads!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Realmler hala gelmedi zaten beyler bende liste bos gozukuo login olduktan sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Vendus :) dur aklımızı yitirdk hacım burda wow yüzünden bu adamlar 1.5.1 den 1.6.0 a dio sa bizim patch 1.5.1 dir yani oynadığımıza göre son patch neyse odur arada peç çıkarcak halleri yokya adamların :)[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 lan olmuyo lan.. lan o.O daha sürüyle mal satılcak ah'da. hipna bliz![signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bendede succesfully connected diyo sora cortluyo[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Wow klasorune bak bi 1.5.1 patchi yapalık mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 nebula ya döndü burasi muammalar silsilesi galiba daha eu petch i yapmamişlar kandiriolar bizi download edican diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 muzcuya pm baskısı yapıoz hade =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar