KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: kucukti, 13 Temmuz 2005 11:14 tarihinde demiş ki: Beyler hadi benden size bi kolaylik ... Worldofwarcraft klasörü icindeki realmlist.wtf deki eu.logon.worldofwarcraft.com önce us.logon.worldofwarcraft.com 'ye cevirin... sonra burdan 1.6 us patchini cekin patch i yapin ... http://www.students.itu.edu.tr/~kucukti/wow-1.5.1.4449-to-1.6.0-enus-patch.exe oldukça hızlı cekmeniz lazim cok hizli baglanisi var cunku :) patchi yaptiktan sonra ralmlist.wtf dei o satiri tekrar eu ya cevirin patchiniz tamamdir ama sanirim su an serverlar down ben giremiyorum ... Çok şukela bişi yapmışın fekat ya Milletin wowu patlarsa us patchini yaptı die :D[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: kucukti, 13 Temmuz 2005 11:14 tarihinde demiş ki: Beyler hadi benden size bi kolaylik ... Worldofwarcraft klasörü icindeki realmlist.wtf deki eu.logon.worldofwarcraft.com önce us.logon.worldofwarcraft.com 'ye cevirin... sonra burdan 1.6 us patchini cekin patch i yapin ... http://www.students.itu.edu.tr/~kucukti/wow-1.5.1.4449-to-1.6.0-enus-patch.exe oldukça hızlı cekmeniz lazim cok hizli baglanisi var cunku :) patchi yaptiktan sonra ralmlist.wtf dei o satiri tekrar eu ya cevirin patchiniz tamamdir ama sanirim su an serverlar down ben giremiyorum ... denemek isteyen ?? wow bir daha yüklemek ölüm walla..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende de 1kb lık oynama yok off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende de iktidarsızlık var sitede titremiş açılmıyo 0% hala .. bekliyorum adamlar lejyonu gördü dl etmeye çalışan dükkanı kapatıp gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 12yi bekliyelim paşa paşa biz :) serverlar up gözüküyo millet sizdede ölemi?[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ben şu zamana kadar patchleri hep bole yaptim bi sorun vermedi ama bi risk almak istemiyorsaniz yine yapmayin... 1.4 den beri sanirim bole yapiyorum ama yine de bi arastirin ... Hatta size sole bi yolda önerebilirim :) Onu us e cevirdikten sonra sallama bi adla us server a login olmaya calisin size us serverindan direk patch i yapar sonra aynen eu'ya cevirirseniz yine olur.. Yani olurda benim link verdigim patch e guvenmezseniz :) Ben patchimi yaptim server i bekliom size de kolay gele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 eet alayı up gözüküoda bu türkiyenin yüzde 7 enflasyon vaaaaaaaaar diye bagırmasına benzio sdfgsdghfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Milli piyangocumusun sen? böle bi iştahlandırıyo adamı Ya çıkarsa? ülen yya olursa adam oynarken biz bakarsak??? :D[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eu cdsinden kurduysanız US patch kuramazsınız. Çakışır.[signature][hline] Go! Godon Onerous gencfb.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 o değilde ben blizze çakam hemi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya guvenin bana yapin abi.. Yanliz su an hala girilmio serverlara daha gelmedi bi yarim saate gelir iste.. Ben bu zamana kadar hep bole yaptım sorunla karsılasmadım.. Dosyayi da www.actirontrip.com plus üyelik sisteminden cektim :) (sn de 2mbla) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eu patchlerinin genelinde sorun var sanırım uste oynayan arklarım cekti ve basladı bende kucukti senin yaptıın mantıksız geldi beklemekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bencede bekliyelim çünkü adamlar maintenance a erken girdik erken çıkcaz die bişi sölemediler.... ki ben gördüm 3am-11am di[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 serverlar suan kapali zaten, acele etmeyin duzelir.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yaw çivisi çıktı bumakinan wow update beklio windows çoşmuş update yapıo wow videolarını DL ediyo nooldu ben hiç birini yap demedim bu makinaya....._?_[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 firewall arkasındasın dıo.e oleyım tabı de ne etcez[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 onu hep der takma başlar kendi patch[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yarın başlayacak DL heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tamam arkadaslar zaten serverlar hala gelmedi patch i yapsaniz da bise oldugu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bence senin olay patlıcak gibi kucukti inşallah olmaz ama :P[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben o us patch ini denedim dediklerini de ypatım ama vversiyon hatası veriyor. bende enGB var patch enUS için. dolayısıyla patch i yapmıyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: kucukti, 13 Temmuz 2005 11:14 tarihinde demiş ki: Beyler hadi benden size bi kolaylik ... Worldofwarcraft klasörü icindeki realmlist.wtf deki eu.logon.worldofwarcraft.com önce us.logon.worldofwarcraft.com 'ye cevirin... sonra burdan 1.6 us patchini cekin patch i yapin ... http://www.students.itu.edu.tr/~kucukti/wow-1.5.1.4449-to-1.6.0-enus-patch.exe oldukça hızlı cekmeniz lazim cok hizli baglanisi var cunku :) patchi yaptiktan sonra ralmlist.wtf dei o satiri tekrar eu ya cevirin patchiniz tamamdir ama sanirim su an serverlar down ben giremiyorum ... "wow.exe ile patch dosyası uyuşmuyor" diyerekten hata veriyor...[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 US veya EU için ayrı wow yok realmlisti değiştirdiğiniz gibi iki tarafa da girebiliyorsunuz dolayısıyla patchlerinde de fark yok. US de salı günü maintance olduğu için ben bugüne kadar hep birgün önceden çektim patchlerimi ama bugün biraz sorunlu blizzardın kendi connectorı.[signature][hline]Dust to dust...Amen. Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall Weejas-60 NE Priest/Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 1.6 ya update edebilen var mi? firewall ayarlarini falan ble yaptim henuz 1 bit cekmedi downloader başka bi adres falan bulan varsa EU icin lütfen paylaşsin da aci cekmiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Fileplanet.com ftw Eternal'a tesekkürler, iyi oldu bu is.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar