ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Pekaziz sen şu GoN daki pekazizmisin ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bonkıraşır iğrenç sistem, nesini savunuyorsun.. :-p hayır savunmanın alemi yok çünkü us yaması bir gün önceden sürüyle sitede (fileplant vs dahil) yayınlandı, yapmaları gereken tek şey aynı olayı avrupa yamaları için de uygulamaktı. kendi sunucularında sunmaları gerekmez ki ille.. torrent ile süründürmenin manası yok milleti..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehh % 60 de takıldı.. ne biçim iş bu yaw her patch de sürünüyoruz[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hala cekmekte sorun yasayan varsa http://www.nihilum.co.uk/patches/[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DePeCHe, 13 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki: http://www.soulcore.de/data/WoW-1.5.1.4449-to-1.6.0-enGB-patch.exe Bunu çekiyorum ben doğru patch dimi ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DePeCHe, 13 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki: http://www.soulcore.de/data/WoW-1.5.1.4449-to-1.6.0-enGB-patch.exe Bu EU değil mi?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 blizzard patcher ile 20kb dl /2 kb up ile 5-6 dk sürdü toplamda indirmesi 20mb ı:) patchin kurulumu daha uzun sürüyo şu an özellikle %60 dan sora. şu BWL questini kim verio? nerde? hemen gidicem :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bi mod şu başlığın adını değiştirebilir mi, hani çıktığı kesinleşti sonuçta :P 1.6 tartışma alanı falan yapalım euhe[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben bu verdiğiniz linklerin hiçbiriyle 500 byte/s üstüne çıkamadım nedense, hızlı indirebiliyor musunuz siz?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ayyy bitti sonunda =) darısı basınıza anacımmm =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 WoW-EU'ya girebilen varmı?[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Sam, 13 Temmuz 2005 15:07 tarihinde demiş ki: ben bu verdiğiniz linklerin hiçbiriyle 500 byte/s üstüne çıkamadım nedense, hızlı indirebiliyor musunuz siz? 128 cable, 12 ile çekyiorum yani sömürüyom bağlantımı sende bi sorun var bence[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şimdi bu patch adam akıllı olarak ne getiriyo sınıfların optimize edilmesi dışında yani dungeon fln olarak bide sirk mi ne bişi varmış değişik itemlar kazanıyomuşun galiba bide şu BWL ney? Kısaltmalara daha alışamadım da.[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bwl questi şöle 5 kişi ubrsye giriyorsunuz rendi kesip merdivenlerden cıkıyorsunuz her zamanki gibi sağa deil sola devam ediyorsunuz.3 mob var orda biri boss.Bossu kesip mektubu lootluyorsunuz ve okuyup questi alıyorsunuz. Daha sonra raidle ubrsye girip drakksiathı kesiyorsunuz arkasında küreyi kullanıyorsunuz ve quest tamamlanmıs oluyor.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Oyuna girdim yeni shoulders falan şaka gibi olmuş[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: ironhammer, 13 Temmuz 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Pekaziz sen şu GoN daki pekazizmisin ? Evet oradaydım, ama dağıldı ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Honor Tab geliyor ya gerisi yalan bence.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl55 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: pekaziz, 13 Temmuz 2005 15:12 tarihinde demiş ki: said: ironhammer, 13 Temmuz 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Pekaziz sen şu GoN daki pekazizmisin ? Evet oradaydım, ama dağıldı ne yazık ki... Bende guldin sitesine fln üyeydim nisana kadar takip ettim Solid ti nickim yalan olunca üzüldüm :( şimdi napıyosun hangi klandasın yada kalanlar hangi serverlarda ve klanlarda ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 battlemaster'lar akt,ve oluyor şehirlerde, bence en önemli yenilik o. her defasında sıraya girmek için ashenvale ya da alterac'a gitmek inanılmaz mantıksız bir olaydı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şurada bir soru sorayım,Test Realm sıradaki patch belirlendiğinde mi açılıyor? Nezaman açılır test realm? Yeni classlar denemek istiyorumda :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yeni bi patch (büyük patch) sunulduğu zamna[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 http://www.soulcore.de/data/WoW-1.5.1.4449-to-1.6.0-enGB-patch.exe adresinden çektim ben, giriyorum birazdan :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 http://www.soulcore.de/data/WoW-1.5.1.4449-to-1.6.0-enGB-patch.exe sagolasin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 offf offfff şimdide %87 de takıldı kaldı hay ben bu blizz in..... her patch başa bi sorun bu iice keşmekeş oldu[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ubrs girişi tam curcuna 100 ally var yaklasık 60 civarı horde[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar