Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İliç Şoku!

Chasten

Öne çıkan mesajlar

Yeni transfer Sasa Iliç'in Avrupa Kupaları'nda iki maç oynamama cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Geçen sezon Partizan formasıyla UEFA Kupası 3. turunda Ukrayna’nın Dnipro Donetsk takımıyla oynanan karşılaşmada rakibine tüküren orta saha oyuncusunun, UEFA Disiplin Komitesi’nden toplam dört maç ceza aldığı belirlendi. Partizan’ın cezaya yaptığı itirazın reddedildiği ve Iliç’in cezasının onandığı bildirildi. Sırp yıldızın, cezasının iki maçlık bölümünü CSKA Moskova ile oynanan karşılaşmalarda çektiği kaydedildi.

Haberin Devamı için Tıklayın.[signature][hline]~®âi ~ *
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın şu Iliç i ya kardeşim Roda karşısında daha oyun başladıktan 5 dk sonra nefes nefese kalan oyun kurmayan
amatör bir futbolcudan kötü oynayan bir adam bir Gs lı olarak inşallah bu durumun geçici olduğuna inanmak istiyorum.Düzelir herhalde ilerde ama ne kadar düzelcek[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman kesin maç başına anLaşmışLardır bu adamLa.
Bu böyLe sergen gibi sağa soLa tükürüyorsa işimiz var.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sabonis, 14 Temmuz 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
amanın şok oldum.
ahah ben de bişe sandım. bu yüzden adamı mı almıcaklar?

"uefa 1. turunda çıkacak isviçre'nin köy takımına karşı iliç oynayamayacak diye iliç'in transferinden vazgeçildi"

:) :) :) :) :) :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...