Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatilde nerdesiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
antalyadayım zaten...tatilin başladığı ve bittiği yer :)
yaz bitince..rusların arkasından gitmeyi düşünüyorum[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Yav sordum ama cevap alamadım: Kuşadası'na Varan ile gideceğim iyidir di mi?[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
cd Varan,Ulusoy ve Boss gibi otobüs markaları gayet iyi markalar. Bu markalar farklı bölgelere hizmet veriyor olabilirler. neyse Kuşadası'nda sadece bir tane otogar var. Fakat gelirken İzmir'de duracaksınız. İzmir'de Varan tesislerinden yolcu alacak veya indireceksiniz. Daha sonra Kuşadası otogarında duracaksınız. Varan gayet güvenilir ve iyi bir firma. Varan'ı seçmen iyi bir seçim olur..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
inşallah gelecek ay amerika>california>san fransico[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
14 gün marmaris - içmeler deydim

ağustosun ortalarına doğru(rtn den sonra) antalya yapmayı planlıyorum, düşük bir ihtimal olsa da öncesinde çanakkale + bir daha antalya yapabilirim(arkadaş vesilesi)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Mesaj tarihi:
izmir>Çeşme>merkez

zaten çeşmede yaşıom okuyom :D okuldan kaçar denize giderdik :P[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos

Mesaj tarihi:
Şu anda İstanbul-Selami Çeşme

2 Hafta sonra Romanya-Köstence

2 Hafta 1 Ay sonra Akdeniz sahilleri

2 Hafta 1 Ay 1 Hafta sonra Kuşadası...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 12 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
Almanya > Wacken

Aaah ah! Yarama bastın.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
Bodrum>Güllük teydim döndüm...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

farkob geçen gün demiş ki:
Dev ben babannemde kalıyom arama sen saat 11'den önce uyuyoz biz...
  • Yeni Oluştur...