sir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tercih derken, senle öyle bi ilişkisi yoktu ki?!?anlam veremedim bu olaya..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 erkek arkadasina anlatmis olabilir , erkek arkadasida tepki göstermistir belki.. asiri kiskanclik yapipta..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Lylide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu disiler yok mu iste yaa ne yapcaklari belli olmuyor :/ kaç yillik arklarini böle birakiyorlar :/ üzülme bence sen yaa o yapis o bulur :/[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: vaniLLe, 10 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: erkek arkadasina anlatmis olabilir , erkek arkadasida tepki göstermistir belki.. asiri kiskanclik yapipta.. aynen bu[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Aket-Atum, 06 Temmuz 2005 17:23 tarihinde demiş ki: bi arkadaşım var okuldan çok seviyorum ama aşk değil resmen abi-kardeş ilişkisi var aramızda. ben ona kardeş diyorum o bana abi diyo öyle bi ilişki yani ama kızın sevgilisi beni kıskanıyo (anlamsız bir şekilde) başkasına aşık olduğumu bile bile kız arkadaşından kıskanıyo neyse konumuz bu değil bu kızla okul kapandığından beri pek görüşemedik. mesaj falan arada sırada anca. Aradım aç(a)madı konuşamadık, görüşemedik yani bi türlü. o eski havayı yitirdik gibi ama dün ilk defa (okul kapandığından beri) mesaj attı; "abicik kontürün varsa kontür yollar mısın" sizce de kullanılıyorum gibi değil mi? ne abisi ne kardesi ya. Mevzu ilginç durum ilginç. Sonuç sen kullanılıyormusun. Cevap hemde deliler gibi...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Biraz zaman geçince kısa süreli bir aşk-meşk için bu kadar yıllık dostunu satmasının ne kadar yanlış olduğunu anlayıp, sana yeniden dönüp, özür dileme ihtimali yüksek. Ama işte o zaman senin tepkin nasıl olur veya olmalıdır, orası meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tepkim belli nede olsa artı karı - koca olmuş onlar[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Oeh denir gençlerin bu tanımlamalarına ahah. Ki zaten bu kadar hülyalı bir havada ise komik. Yine de bu hareketiyle seni haketmediğini kanıtlamış oldu. Yaşadıklarınız hoş birer anı olarak kalır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Mave, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz kötü niyetli olmamak lazım[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bazende olmak lazım kuşkucu olcaksın[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hayatta herkes herkesi kullano.yani kullanıo kabul et ne olacakki,kız kullanayım şunu die düşünmez yani zannetmiorum..he kız çomaklıosa bunu ozman tepki verirsin patlarsın.:)eccükdaha dur öle şimdi sen takıl öle..salla kullansın aklı sıra biraz bakalım ne oluo:-)[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kuşku ve parano farklı durumlar. eğer kuşkunun zaman olarak sınırı yoksa ve işin içinde "her zaman, asla" gibi laflar bu paronoya olur.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: tahakiraz, 10 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki: hayatta herkes herkesi kullano.yani kullanıo kabul et ne olacakki,kız kullanayım şunu die düşünmez yani zannetmiorum..he kız çomaklıosa bunu ozman tepki verirsin patlarsın.:)eccükdaha dur öle şimdi sen takıl öle..salla kullansın aklı sıra biraz bakalım ne oluo:-) olm bi önceki syfada herşey bitti yazmıştım okumadın mı?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kullanmıyo ne alaka işi düşmüş yolla :) kontörü gitsin :) bidaha okul açıldıgında oda sana iyilik yapar[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yolladın mı yoksa?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yollamadım tabi ki[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gönderseydin abisi. kontürünü yiyerek mi kullanacak seni? ben sevdiğim dostuma telefonumu bile veririm... erkek arkadaşı yüzünden senle falza görüşemiyodur.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yolla bence ondan sonra 1 hafta faln bekle bakalırm ariycakmi yada msj aticakmi belki erkek arkadasi seni aramamisini istemistir klasik turk erkeinin kiskanclii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi okumuyosunuz galiba yazdıklarımı bitti diyorum, abisi değilmişim artık[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bıde kız gozuyle bakalım... sımdı sen onu cok sevmıssın ılgı gostermıssın(buuk ıhtımalle) buda onun hosuna gıtmıs sevmıs senı abı kardes ılıskısını kızlar sever!!! sonra araya tatıl gırmıs sen aradıgında acmamıs acmak ıstememıs sonrada aramamıs, usenmıs, aklına gelmemıssın vb.. kontr ısteyerek ayıp etmıs buuk ıhtımal sey dusunmustur 'kont bıttı kımden ıstesem ımmm abıden ıstıyım o benı sever yollar.' cunku bu guvenı vermıssın bı kere yanı bence o senın onu sevdıgın kadar senı sevmıyor.cunku benım bıldıgım kız severse tam sever (benım bıldıklerım ve ask olarak bakmayın) eger sevgılısıyle olan ılıskısıne zarar verdıgını dusunuyorsa bunu sana solemelıydı.cunku kardescık bunu abısıne soler... hala arkadasın olabılır ama abısı olmana ıhtıyacın yok bence bekle bı gun hatasını anlar ozamn artık onun abısı olmadıgını hatırlatırsın bence tabı bunlar sunuda bı kız olarak solıyım kız mılletı erkek mılletınden daa cıkarcı bunuda kabullenmek lazım[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akiris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Geçenlerde yanıma bi tandığım var o uğradı yaşı 30-35 yaşlarında kız arkadaşı varmış biraz safçana dakka başı kontür istiyomuş falan ve kontür gönderdiğindede bunu aramıyomuş :) başkalarını arıyomuş! Aman dikkat kontürlerinize sahip çıkın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aket geçmiş olsun yeni alemlere ak yeni dostlar bul. kullanılma kullanma kullandırma[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yavaş yavaş kendime geliyorum, sağolun patiler[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 nedir o kural?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 4s= senı sevmeyenı sen de sevme :)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar