Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendimi kullanılmış hissediyorum

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

erkek arkadasina anlatmis olabilir , erkek arkadasida tepki göstermistir belki.. asiri kiskanclik yapipta..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Lylide
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 10 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
erkek arkadasina anlatmis olabilir , erkek arkadasida tepki göstermistir belki.. asiri kiskanclik yapipta..

aynen bu[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 06 Temmuz 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
bi arkadaşım var okuldan çok seviyorum ama aşk değil resmen abi-kardeş ilişkisi var aramızda. ben ona kardeş diyorum o bana abi diyo öyle bi ilişki yani

ama kızın sevgilisi beni kıskanıyo (anlamsız bir şekilde) başkasına aşık olduğumu bile bile kız arkadaşından kıskanıyo

neyse konumuz bu değil

bu kızla okul kapandığından beri pek görüşemedik. mesaj falan arada sırada anca. Aradım aç(a)madı konuşamadık, görüşemedik yani bi türlü. o eski havayı yitirdik gibi

ama dün ilk defa (okul kapandığından beri) mesaj attı; "abicik kontürün varsa kontür yollar mısın"

sizce de kullanılıyorum gibi değil mi?

ne abisi ne kardesi ya. Mevzu ilginç durum ilginç. Sonuç sen kullanılıyormusun. Cevap hemde deliler gibi...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta herkes herkesi kullano.yani kullanıo kabul et ne olacakki,kız kullanayım şunu die düşünmez yani zannetmiorum..he kız çomaklıosa bunu ozman tepki
verirsin patlarsın.:)eccükdaha dur öle şimdi sen takıl öle..salla kullansın aklı sıra biraz bakalım ne oluo:-)[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tahakiraz, 10 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
hayatta herkes herkesi kullano.yani kullanıo kabul et ne olacakki,kız kullanayım şunu die düşünmez yani zannetmiorum..he kız çomaklıosa bunu ozman tepki
verirsin patlarsın.:)eccükdaha dur öle şimdi sen takıl öle..salla kullansın aklı sıra biraz bakalım ne oluo:-)

olm bi önceki syfada herşey bitti yazmıştım okumadın mı?[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

kullanmıyo ne alaka işi düşmüş yolla :) kontörü gitsin :) bidaha okul açıldıgında oda sana iyilik yapar[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!!

(Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...)

*** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***

!!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!!

Sosyal ağlarda paylaş

bıde kız gozuyle bakalım...
sımdı sen onu cok sevmıssın ılgı gostermıssın(buuk ıhtımalle) buda onun hosuna gıtmıs sevmıs senı abı kardes ılıskısını kızlar sever!!!
sonra araya tatıl gırmıs sen aradıgında acmamıs acmak ıstememıs sonrada aramamıs, usenmıs, aklına gelmemıssın vb..
kontr ısteyerek ayıp etmıs buuk ıhtımal sey dusunmustur 'kont bıttı kımden ıstesem ımmm abıden ıstıyım o benı sever yollar.' cunku bu guvenı vermıssın bı kere

yanı bence o senın onu sevdıgın kadar senı sevmıyor.cunku benım bıldıgım kız severse tam sever (benım bıldıklerım ve ask olarak bakmayın)

eger sevgılısıyle olan ılıskısıne zarar verdıgını dusunuyorsa bunu sana solemelıydı.cunku kardescık bunu abısıne soler...
hala arkadasın olabılır ama abısı olmana ıhtıyacın yok bence
bekle bı gun hatasını anlar ozamn artık onun abısı olmadıgını hatırlatırsın bence tabı bunlar

sunuda bı kız olarak solıyım kız mılletı erkek mılletınden daa cıkarcı bunuda kabullenmek lazım[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde yanıma bi tandığım var o uğradı yaşı 30-35 yaşlarında kız arkadaşı varmış biraz safçana dakka başı kontür istiyomuş falan ve kontür gönderdiğindede bunu aramıyomuş :) başkalarını arıyomuş! Aman dikkat kontürlerinize sahip çıkın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...