GrandFather Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arkadslar charimin tekini crafter yapicam ama once size bu konuda tecrubeli olanlara sorum var en iyi hangi craft para kasar chefin yanina master artisan aldim bitane daha master alabiliyorum sizce neyi aliyim vede bitane daha artisandan 443x kolan alabiliyorum acaiklamali bi sekilde yardimci olursaniz cok sevinirm[signature][hline]Swg --==Stareus Patijan==-- ][Dark JK][ -- Swg --==Victordavid Northstar==-- ][BH][Rifle Swg --==Luza==-- ][BH][ Carbin WoW --==Venerah==-- ][Shaman][ *Biraktim* Stareus Eclipse-Victordavid Eclipse-LuzaEclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bio engineer en çok para veren temp. artisanda bilmiyorum walla[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Stareus sana yaptigimiz tempt iyidi ama baska bisi daha bulduk.. Sunu Bi Dene Master Chef Master Armorsmith ( Sen weaponsmithle ugrasamassin cok malzeme fln istiyo zor) x4x4 Merchant Bunla Baya Iyi Kasarsin 10 Tane Vendor Koyucaksin Ve Limitide Baya Iyi Durumda Olucak Baya Guzel Olur Artisani Yeterse Masterlarsin.[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 master tailor/master armorsmith... BE çoook zor. özellikle et konusunda dışa bağımlı olduğunuz için iyi ürün elde etmekten ziyade ürünü yüksek miktarlarda üretmek problem oluyor. Doc craftını anlatmama gerek bile yok.[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 BE iyi kazandigi kadar iyide harciyo stareusun bakindaki parayi bitirmeye yeter bilmem anladinmim:P[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 20 milyon sermayem var tırsıyorum tekrar işe başlamaya öle diyelim siz anlayın[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 stareustada aynisi var baslarsa batirir BE zor cunku :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 walla bu oyunda daha benim hiç para umrumda olmadı hiçde para kasmadım neysem oyum zaten bana doctoruda e-ih yaptı ehehe[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 architect bence herkezin ihtiyaci var ozelikklede crafterlarin masterladaman 1m topladim masterladim kendime gereken 10 harvesteri yaptigim an kullanamadan sattim cok cabuk gidiyor mallar yetistiremiyorum tek kotulugu cok resource yemesi yani bir harvestera 15k ore gidiyor nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Arcitech bence en fazla siparişi olan ama kar oranı düşük meslek. Gerçi 1 yıl oldu emekli olalı ama bunu ben de çok düşünmüştüm. Kaliteli ürün ihtiyacı AZ. Ne çıkarsa kullanabiliyorsun pek çok üründe. AMA Bulk Production olduğu için çok fazla malzeme gerekiyor. Son dönemde ben 2 tane yeni mimar ile kontrat yapmıştım bana sürekli Wall yapıp vendoruma satıyorlardı. Ben de fabrikasyon üretime geçebilmiştim pek çok çeşitte. Özlesem mi ne? :)[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 artık savaşçılar fazla para kazanamıyormu?missionlarda değişiklik olmuş sanırım.en fazla para veren missino hangisi şu an?ne kadar veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 9k civari bir para veriyorum sanirim en cok para veren mission[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eğlenmeye çıkıp aaa azcık param olmuş ne güzel diyenlerin işi grup avları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 valla ben armorsmith dim. 250k civari sermaye ile girdim. ufa ufak isler yapa yapa. buyumeye baslion. ve cook ii para var bu iste. kesinlikle ol derim. ama malzemelerini bulması zordu infinity de . baska serverları bilmem heralde kolaydır. valla a.s likten zevkde aliodum. her girisinde bi ton mail gelmis hepside para transferini konu alio:D yanina ben slice almistim ama. artik slice pek ii deil. swoop ii para getirir ama. anormal malzeme tuketio. ugrasırsan gir. spicelar ii para getirio sayılır cok para deil ama katkı saglıo butceye ve yapımı kolay. archi yi bilmiom ama beni somuruodu valla yok fabrikaymıs harvestermıs car mıs curt mus die. ama bilmiom iimidir para olayı onda(bence ii kazanıolar ama zor is)[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: sostizm, 07 Haziran 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Arcitech bence en fazla siparişi olan ama kar oranı düşük meslek. Gerçi 1 yıl oldu emekli olalı ama bunu ben de çok düşünmüştüm. Kaliteli ürün ihtiyacı AZ. Ne çıkarsa kullanabiliyorsun pek çok üründe. AMA Bulk Production olduğu için çok fazla malzeme gerekiyor. Son dönemde ben 2 tane yeni mimar ile kontrat yapmıştım bana sürekli Wall yapıp vendoruma satıyorlardı. Ben de fabrikasyon üretime geçebilmiştim pek çok çeşitte. Özlesem mi ne? :) hmm iyi fikir bende bir seri ugretime gecememistim zaten seri ugretime gecip birde serverin en cok ugranilan bir kac vendorune adamimi koydumu iyi para gelir baska architectlerden duydugum hep su oldu vendorunu doldurursan ayda min 10m kar gelir vede birde jedi arkadas 1 ayda o kadar para topladiki 45m ye +14 ls experemantation aldi sehre [Bu mesaj xieon tarafından 14 Temmuz 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hayatta paradan önemli şeyler vardır heuhe :) Tum skilleri düşürüp WeaponSmith mi kassam diyiyorum :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 walla ben chef derim, bilmiorum zormu kar oranı falan nasıl ama vendor a gidip 3-5 food için milyonlar bayıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yok be abi sağlam bufflar(cu sonrası sağlam bufflar:)) 5k'ya alınabiliniyor. Daha iyisi varsa bile ihtiyaç duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar