Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 nası diim şimdi hem hayalde de olsa sevgi gördüğü için mutlu olur o zaman, hemde gerçekte göremediği için üzülür diyelim?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ailesiyle benzer durumda, ya da aynı durumda olan çok kişi var. Daha kötüleri de vardır. İlk olarak ciddi şekilde çok kötü hissetiğinizi onlarla konuşmak iyi olur bence. Bu da yararlı olmazsa azmo dayının dediği gibi en kısa zamanda kendi geçimini -iyi ya da kötü- sağlayıp ayrılmak... Ben de şu sıralarda çok kötü hissediyorum kendimi. Hayalet gibi geziyorum, resimlerimi görenler hayatan bezmişsin diyorlar. Ne bir şey den zevk alıyorum, ne de bir şey yapmak istiyorum. Zaten tembelin tekiydim oldum olası, boş boş oturmak istiyorum bütün gün. E niye yaşıyorum o zaman? Atliiim camdan olsun bitsin mi yani? Yok o kadar kolay değil. Sonuna kadar burdayım, acelem yok. Nasıl olsa ölcem. Hayatta daha göreceğim, aşacağım çok şey var. Predator'le sahneye çıkcaz daha mesela. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 daralma miraj[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 şu anlattıgın durumdan daha hatta cok daha kötü durumda olan kişiler var çevremiz de de mevcut intihar kararı daha cok ergenlik döneminde sorunlarla bogusan genclerin aklına ilk gelen saçma ve gereksiz bir karar 20 yaşında bir kişinin bu tip bir düşünceye kapılması üzüntü vermekten de öte trajik bir durum.. 20 senede hiçbirşey öğrenememişsin demek uygun bir yorum olabilir. bunlar bir kenara kimsenin başına gelmesin bu tip olaylar..[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 acelen ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben etmedim senmi edecen lol gitmişken diğer taraftaki yakınlarıma selam söyle amcama felan[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Eve gittim dün.Başladı annem bana saydırmaya.Verdiğim emeğe yazık, beni millete rezil ettin , rezil ettin apartmana beni falan.Bağırdım sonra gelmiş artis artis diklenip napcan vurcanmı diyo... Kitledim odayı yattım sonra.Sinirden telefonuda kırdım. Anlatmak istediğim, intahar bi çözüm değil.Gir git hamallık yap para cıkar ayrı yaşamaya çalış. [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Haziran 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Chiptech, 27 Haziran 2005 21:16 tarihinde demiş ki: bakın arkadaşlar aptalca düşünüyosunuz fake diye. adam demiş ki burdan olan 3-4 arkadaşım var onların bilmesini istemiyorum demiş. ne kadar çok tanıyan bilirse o kadar vazgeçirmeye çalışır o yüzden adam acc almış saçma sapan fake demeyin. sonuçta ark. iyi kötü onun olduğunu tahmin eder bende fake olduğunu düşünmüyorum açıkçası oturup o kadar yazcak kişi fake değildir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Acısız olmasını istiyosun, demek ki acı cekmekten korkuyosun. Demek ki senin daha ölme vaktin gelmemis. Yasa bak kelebekler cicekler bocekler yok belki ama sevdigin deniz var. Kac evden balıkcı ol mesela, sevdigin seyle beraber olursun hem.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu kadar uzun bi yazı heralde şaka olamaz.... hayatın saklı güzelliklerini düşün.. elbet yapacak bieşer bulursun.. bu kadar sıkıldıysan bde evden ayrılmayı dene...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Eğer bu yazıyı sen yazdıysan, hala kendi iradeni savunabilecek kabiliyete sahipsin eğer onların seni istemediğine inanıyorsan ve hiçbirşeyin düzelmeyeceğine inanıyorsan sen batır bundan sonra, çık git yanlarından, hasret bırak kendine, kur kendine yeni bir hayat, belki lüks olmaz, belki aç kalır, belki çok zorluk çekersin ama bir şekilde mat edersin ve kazanan sen olursun kàr edecekde sen olursun.Sende bu yazıya bi sigit gibisinden yorum yapacaksın bende bunu biliyorum ama salla sttr et yıldırmasın kimse seni ne annen ne baban.. 65 66 saattir uyumadım mantıklı cümleler kuramamaktayım yinede kusura bakma..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Azmodai, 27 Haziran 2005 21:48 tarihinde demiş ki: lol hammalik yap nedir abi? hamallıktan kastım iş ne olursa olsun yap anlamında :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 dostoyevski "bir insanı hiç birşeyin olmadığı etrafının uçurumlarla çevrili olduğu küçük bir yere koysanız da yaşamak için elinden geleni yapar" gibi bir laf söylemiş. bence sen de koşulların ne olursa olsun, aileni terk etmen bile gerekse, aç da yaşaman gerekse, yaşa. insanlar ölürken bile onurlarıyla ölmeliler, unutma.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Prawler, 27 Haziran 2005 21:08 tarihinde demiş ki: said: Revenge, 27 Haziran 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Ya bi insan ndn fake acc alıp böle bi senaryo yazıp üstünde de böyle bi topic acsın ki? 1)Eziklerin şahıdır 2)Bab the kenkleriyle ego tatmin eder. 3)Senle dalga geçtiğini zannedip sana gtyle güler, ama asıl kendi durumunun gotyle gulunecek olduunu bilmez 4) Boşu boşuna oksijen tükettiğini ve doğal kaynakları kullandığını herkese kanıtlamak içindir. söyleyene bak hizaya gel. yorumsuz[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 insanlar tanımadıklarının hayatlarını niye kaale alırlar ki? ya da ben niye alıyorum ki? gel etme, vazgeç[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 geriye baktiginda gulup gectigin kotu anlarini hatirla.. elbet su halinin de gulumseyerek hatirlarsin.. intahar edecek kadar cesursak, bir daha denemek icin de cesaretin vardir. kotu deneyimlerin de sana birseyler kattigini, seni guclu kildigini unutma...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Nerull] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya başlamayalım yine.. sen nikinin anlamını gerçekten anla bi.. ondan sonra gel buraya yazı yaz[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 carpe diem: anı yaşa. tadını çıkar takıl takılabildiğin gibi bırak umursamasınlar seni ya da; demin de dediğim gibi sktiri çek kendi hayatını kur.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: ..diyenler olacaktır,ama inanınkı kendimi 70 yaşında hissediyorum hayattan ne bi beklentim ne bi heyecanım var,sanki ruhum, bu bedene bu ortama sıkışmış,beni özgür bırak diye bağırıyor.. I'm only sixteen, I feel a hundred years old Hey man, I'm alive I'm takin each day and night at a time Yeah, I'm down but I know I'll get by Hey, hey, hey, hey man gotta live my life Like I aint got nothing But this roll of the dice I'm feeling like a monday But someday I´ll be Saturday night Bu şarkı aklıma geldi şimdi.. Senin durumuna uyuyo.. Tabi tam tersi burda yaşamaya devam etmeliyim falan diyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Sovereign, 27 Haziran 2005 22:18 tarihinde demiş ki: ya başlamayalım yine.. sen nikinin anlamını gerçekten anla bi.. ondan sonra gel buraya yazı yaz nedir manası, ing. değil sanki, sözlükte yazmıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bence kendi yolunu çizmelisin. İnsan zor durumlar içinde daha güçlü oluyor. Üniversiteyi kazanıp başka bir şehire git. O zaman kendine gelirsin. Okulu bitirdiğinde ya geri dönersin ya da hiç dönmezsin. Ama uzaklaş.. Bu şekilde kendine zarar verirsin..Okurken bir psikologa danışırsın. Senin için güzel bir başlangıç olur.. BOL ŞANS.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor [Bu mesaj kabataslak tarafından 27 Haziran 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 gittiğin yerden bana kart at..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Mum_Chamber, 27 Haziran 2005 22:10 tarihinde demiş ki: insanlar tanımadıklarının hayatlarını niye kaale alırlar ki? ya da ben niye alıyorum ki? gel etme, vazgeç Herhalde özünde türünün devamını sağlamak... Öldürmek, yardım etmeeek, hepsi hayatta kalmak için... Ne basit şeyler üzerine kurulu hayat... Öl arkadaş yaw... Boşver... Ya da herşeyi bile bile tadını çıkarmaya bak... Ne diyelim ki daha fazla?[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Zayıf insanlar intahar eder sen de o sıradan zayıflardan birisin hadi pai...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ya bu hayatla ilgili bnm tek bi düşüncem var çevremdekiler yakında olsa bnm annem babamda olsa hayatımın bi noktasından soora tek başıma olcam nekdr destek olurlarsa olsunlar yada karşı çıkarlarsa çıksınlar kararları tek başıma alıcam, paramı tek başıma kazanıcam, yanlışları tek başıma yapıcam.. Demek istediğim şu bu hayat bnm ve kimsenin hayatımı yaşamama engel olmasını istemem ve olurlarsa ben onnarı engellerim.. Bence sende bunu yapmalısın.. İntihar en büyük kaçıştır ben bu kdr çabuk pes etmesdim[signature][hline]... LeviathaN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar