Han Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Arkada$lar biraz alaksız bi$i olacak belki ama gerçekten çok sıkılıyorum :) a$ağıdaki bnm sistemim ama bir türlü oynayacak oyun bulamadım :( bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.$imdiden te$ekkür ederim... PIII 800 Mhz 256 MB Ram 32 MB Tnt2 Graphic Card ( elimizdeki ko$ullar bunu gerektirmekte :) ) 256 Adsl var birde :D[signature][hline]Han Saltuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 2d online oyunlar Bi vakte kadar oynanır.3d lerden umudunu kessen iyi olur :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 benim sistemin aynisi diyebiliriz... ama benim ekran karti 64 benim oynadiklarimi oynayabilirsin.. not : bende iki bilgisayar var :D biri asmis bisi biri eski :P genelde eskide 2d oynuyorum...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Han Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 3d lerden umudumu kesiyorum yani :( peki 2dlerden örnek verebilirmisiniz?[signature][hline]Han Saltuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 maple globali bi dene:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Uo :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 soldat.. browser tabanlı oyunalr (ogame utopia earth2025 reincarnation) mudlar (yeniysen türkçeleri dene hala açıksalar)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kesinlikle Ultima[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 vayyy dostum gelmiş =) olm sana diorum uo oyna diye. dinlemiosun ki...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar