vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Evet beyler nasıl oluyor bu olay? çok favori bi maçımı nasıl kayıt edebilirim?
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 burada soracıgana www.ultima-strike.com forumlarının cs ile ilgili forumlarına bakarsan sorunun cevabını alabilirsin... İyi günler..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Neden bana ultima-strike diyorsunki koskoca paticik dururken ben bilmediğim bi yere üye olup işlemleriyle uğraşıp sırf yazmama isteğiniz yüzünden bunlarımı çekiyim [Bu mesaj vav_heroin tarafından 13 Temmuz 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ne iyilik bilmez adamsın.... küstahlıga bak.. başka biri gelip yardım etmezken biz gelip yardım edioruz aldıgımız karşılıga bak... yardım edende kabahat...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 küstahlık ama doğru ama sen saolasın
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: vav_heroin, 13 Temmuz 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Neden bana ultima-strike diyorsunki koskoca paticik dururken ben bilmediğim bi yere üye olup işlemleriyle uğraşıp sırf yazmama isteğiniz yüzünden bunlarımı çekiyim aslan be. valla sağolasın çok iyi yazmışsın :) koskoca paticik dururken başka yerlere mi soracaz. sanırım şeydi. demo ile ilgiliydi. demo dosyaismi demo start onun gibi birşeydi ama kaydetmiyeli epey oldu. başkası gelir tam formatını söyler umarım :)[signature][hline]Beş Hececiler
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yaa eskiden csmerkezi.com vardı . Orada okumuştum ama unuttum. Sen en iyisi o site yerinde duruyor mu diye bak:):):)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 "record" ile video kaydedilir. "play x.dem" ile x.dem izlenebilinir diğer komutlar için: http://www.counter-script.net/index.php?id=42[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 konsolu açıp "record xxx" yazıyosun sonra oynatmak için yine konsola play xxx.dem yazıyosun.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şimdilik diyelim bi klan maçındayım sıradan bir oyuncuyum consol a record xxx yazıyorum burdaki xxx ne için yazılıyor isim içinmi başka bişey içinmi 2.si kaydolan dosya nereye kaydoluyor?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet. xxx demonun ismi için yazılıyor. mesela "ahmetinvideosu" diye kaydetmek istiyorsun. record ahmetinvideosu yazarsan konsola, kaydetmeye başlıycaktır. Half-LifeValvexxx.dem diye kaydetiyormuş. stop yazarsan, kaydedilen demoyu durdurur play xxx.dem (yani xxx yerine demo adını yazıyorsun) konsola yazdığında o demoyu izletmeye başlatır. stopdemo yazarsan ise izlediğin o videoyu durdurur. umarım yardımcı olmuştur :)[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar