vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Evet beyler nasıl oluyor bu olay? çok favori bi maçımı nasıl kayıt edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 burada soracıgana www.ultima-strike.com forumlarının cs ile ilgili forumlarına bakarsan sorunun cevabını alabilirsin... İyi günler..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Neden bana ultima-strike diyorsunki koskoca paticik dururken ben bilmediğim bi yere üye olup işlemleriyle uğraşıp sırf yazmama isteğiniz yüzünden bunlarımı çekiyim [Bu mesaj vav_heroin tarafından 13 Temmuz 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ne iyilik bilmez adamsın.... küstahlıga bak.. başka biri gelip yardım etmezken biz gelip yardım edioruz aldıgımız karşılıga bak... yardım edende kabahat...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 küstahlık ama doğru ama sen saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: vav_heroin, 13 Temmuz 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Neden bana ultima-strike diyorsunki koskoca paticik dururken ben bilmediğim bi yere üye olup işlemleriyle uğraşıp sırf yazmama isteğiniz yüzünden bunlarımı çekiyim aslan be. valla sağolasın çok iyi yazmışsın :) koskoca paticik dururken başka yerlere mi soracaz. sanırım şeydi. demo ile ilgiliydi. demo dosyaismi demo start onun gibi birşeydi ama kaydetmiyeli epey oldu. başkası gelir tam formatını söyler umarım :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yaa eskiden csmerkezi.com vardı . Orada okumuştum ama unuttum. Sen en iyisi o site yerinde duruyor mu diye bak:):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 "record" ile video kaydedilir. "play x.dem" ile x.dem izlenebilinir diğer komutlar için: http://www.counter-script.net/index.php?id=42[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 konsolu açıp "record xxx" yazıyosun sonra oynatmak için yine konsola play xxx.dem yazıyosun.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Şimdilik diyelim bi klan maçındayım sıradan bir oyuncuyum consol a record xxx yazıyorum burdaki xxx ne için yazılıyor isim içinmi başka bişey içinmi 2.si kaydolan dosya nereye kaydoluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet. xxx demonun ismi için yazılıyor. mesela "ahmetinvideosu" diye kaydetmek istiyorsun. record ahmetinvideosu yazarsan konsola, kaydetmeye başlıycaktır. Half-LifeValvexxx.dem diye kaydetiyormuş. stop yazarsan, kaydedilen demoyu durdurur play xxx.dem (yani xxx yerine demo adını yazıyorsun) konsola yazdığında o demoyu izletmeye başlatır. stopdemo yazarsan ise izlediğin o videoyu durdurur. umarım yardımcı olmuştur :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar