Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hepi pörtlek _gzm_

duende

Öne çıkan mesajlar

hai gizem nerde :D nice senelere gizoş :PP[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

mutlu yillar..
hersey gönlünce olsun =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

vay beee!!! ınanmıyorum sıze...
ben daha yenı geldım eve ve ve acayıp sevındım
cok cok tesekkurler
17 me gırdım ve bu benım en guzel dogum gunum
bı 4 arkadaslık dondurma ıle kutlama bıde aıle yemegı ve eve bı geldım patıcıkte ozel kutlama... bu benım ıcın cok ıyı oldu cunku 17 me uzgun bı sekılde gırıcektım ama artık cok mutluyum,cok sevındım
kendımı ozel hıssettım bı gunlugunede olsa
cok tesekkur ederım herkese[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Sosyal ağlarda paylaş

trgdy - Mandoo - HymnOfSnuk - wook - Mavi - Apache - kenzap - Cintonick - b1vRip - Naa - vaniLLe - Hardter - HasMez - Pyra - Gothic_Angel - cavanagh - m3hm3t - Private - Zegna - forgiver - SmoLaFein - Erutan

cok tesekkur ederım... :)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )

[Bu mesaj _gZm_ tarafından 12 Temmuz 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...