gellidus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mave su mesajin ile bir ay boyunca Burger King den yemek kazanmis bulunuyorum. Tek sorun bunu kanitlamakta kaldi :) Tabi benim iddiam Burger King butun fransada yok yonunde ama Pariste yoksa hicbiryerde yoktur arkadas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 J'aime aussi mais mon ami n'accept pas cette link :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 orda pembe pancurlu bi ev var, orayı tavsiye ederim[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor [Bu mesaj Mehteran tarafından 26 Şubat 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: DiaBLeSSe, 20 Şubat 2005 17:40 tarihinde demiş ki: Hangi kafaymış o kafa? Her başkentte kenar mahalleler yokmudur? sen 100% mukemmel bir toplum biliyormusun? Ben bilmiyorumda? ben toplum yapısından bahsetmiyorumki şehir planlamasından bahsediyorum bi tarafta gelişmişliği bi tarafta orta çağı yaşayan bir şehir.Orta çağ derken orta çağ mimarisi değil orta çağ karanlığı.Her şehirde kenar mahalle var ama uçurum ya polis bile tırsıo sokak aralarına girmeye.İsviçre'de mükemmel toplum yok mesela ama güvenliği ön planda.Sonuçta Paris şanzolize ve eifer kulesi arası güzel =)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: homoid, 24 Şubat 2005 02:13 tarihinde demiş ki: Mave senin gittigin yer privet yada adi oyle olan baska biryerdi unuttum.(bilimum sex shop vs olan yer) Ayrica onun arkasindaki kucuk kabinlerde degisik hizmetleride oluyor :P Benim sormak istedigim birsey var Burger King gordunmu hic pariste yada baska sehri gezdiysen gordunmu? Giden herhangi biride cevap verebilir arkadaslar bir iddia konusu oldu bu arkadaslar arasinda Diablesse zaten heryeri yazmis umarim hepsine gidicek zamani bulabilmissindir. ama su soruyu bir cevaplarsan sevinirm :) Fransada Burger King yok =o) Mc Donalds ve Quick vardır hamburgerci olarak[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: LoMBaK, 27 Şubat 2005 11:02 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 20 Şubat 2005 17:40 tarihinde demiş ki: Hangi kafaymış o kafa? Her başkentte kenar mahalleler yokmudur? sen 100% mukemmel bir toplum biliyormusun? Ben bilmiyorumda? ben toplum yapısından bahsetmiyorumki şehir planlamasından bahsediyorum bi tarafta gelişmişliği bi tarafta orta çağı yaşayan bir şehir.Orta çağ derken orta çağ mimarisi değil orta çağ karanlığı.Her şehirde kenar mahalle var ama uçurum ya polis bile tırsıo sokak aralarına girmeye.İsviçre'de mükemmel toplum yok mesela ama güvenliği ön planda.Sonuçta Paris şanzolize ve eifer kulesi arası güzel =) Gülüyorum =o) Bak Mesela ben 3 aydır antalya da yaşıyorum. Antalyanın Elite sayılabilecek bir semtinde. Akşam şiftinde çalıştıgımda 22:30 da servisten inip 10 dakika eve kadar yurumem gerekiyor. Ancak 22:30 olmasına ragmen yedigim lafın, duran arabaların haddi hesabı yok. Bu durumda Bende "orta çağ" ı yaşayan Elite bir semptemi oturmuş oluyorum? Argumanların pek ilginç yani...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yok aslında olay benim bakış açım sovyetlerde büyümedim ama bi tarafta elit kesim bi tarafta fakir kesim =P çok belirgin insan dumura uğruo Türkiye zaten bambaşka bir yer hem ortaçağı hemde teknolojiyi görmek çok olası bi durum yane[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 paris ruhlu şehirdir bi kere , öle isviçredeki gibi tekdüzeliği şeyetmişim afedrsiniz; yok cam çöpler perşembe günü atılıcak,yok plastikler cuma.. herkesin evinin önü temiz olucak,hafta içi iş-okul akşamları ölüm sessizliği.. Hatta en renkli Avrupa şehri İstanbuldur,bi kere biz pazar günlerini uyuyarak geçirmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ama renkli şehirden belirli dozlarda alamk gerek.Fazla dozda olunca zehirlenme olabilir dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 3 senem Istanbul'da geçti benim. Çok renkli, heycanlı ve hızlı yaşam stili. Eylence muhteşem her telden çalıyor, ancak Istanbul un günlük yaşamına gelrisek, iş-ev yakın mesafede değilse bazen yaşanılmaz bir hal alabiliyor. Türkiye'nin en büyük metropolu olmasına rağmen metro ancak ancak inşa ediliyor ( ki bu sadece parsyel olarak). Istanbul mu Paris mi dersen ikisi derim =oP Çok farklılar[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İstanbul gençlii yansıtıo biras paris romantizmi sanki Paris daa olgun gibi kişileştirirsek :D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Antalya ya ne Parisi :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Amma hakketten baLayı için Paris güzeL bir tercih oLabiLir[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: DiaBLeSSe, 04 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Alexi Ya yok ya prd işte gerildim sinirlerim tepemde özür dilerim... Uzun sözü kısası Paris güzeldir, fransız yemekleri güzeldir gidenler çok şanslı kıskandım =o) kadınları'da sarapları kadar güzeldir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şidmdik ayın 4ünde uçağa atlıyacağım ve 6 gün ordayım iyi güzelde ben nası sigara bulacaım orda bir bakkala girip inglizce sigara istesem 18 yaş altı olarak başarıya ulaşma şansım nedir ne değildir? ne yapsam yanımda ne kadar götürebiliorum üüf[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 1. ALandan sanırım 2 kartona kadar sokabiLiyorsun. 2. BakkaLLarda sigara yok. Tobacco shop buLman Lazım. Sana en koLay tarif edebiLeceğim tobacco shop EifeL kuLesinin oradaki. KuLeye inmeden önce geniş bir aLan var, kuLeyi uzaktan seyredebiLeceğin bir aLan. O aLana çık , ver sırtını kuLeye , sonra bir kaç kere caddede karşıdan karşıya geç , köşedeki Arjantin tobacco shopu görene kadar yürü :) P.S : BoL miktarda aL ki bir daha aramayasın.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hmmm çok kasışmış bea 3-4 paket yetr yeter[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 teşekkürler mave bu arada üüüf üf[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gttm,eğlendim,geldim,sigara konusu gercekten sorun,5 euro vermek sigaraya hiç hoş değil,duty free cok yararlı bişi neyseki ingklzce konşursan cvp alamssın,anlaşamassın oalyı yok,yalan. herkes yardımcı oldu.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: rudyray, 01 Haziran 2005 01:10 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 04 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Alexi Ya yok ya prd işte gerildim sinirlerim tepemde özür dilerim... Uzun sözü kısası Paris güzeldir, fransız yemekleri güzeldir gidenler çok şanslı kıskandım =o) kadınları'da sarapları kadar güzeldir.... vlla ksura bakma ama ben rastlıyamamıştım öyle kadınlara bodur esmer ve burnu havada kadınlar,birde çene çalmaya bayılan araplar vardı...[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: DoGMeaT, 12 Temmuz 2005 02:17 tarihinde demiş ki: gttm,eğlendim,geldim,sigara konusu gercekten sorun,5 euro vermek sigaraya hiç hoş değil,duty free cok yararlı bişi neyseki ingklzce konşursan cvp alamssın,anlaşamassın oalyı yok,yalan. herkes yardımcı oldu. ztn Fransızların milliyetçi tavırları adamı canından bezdirir ingilizce biliyorlar ama konuşmuyorlar[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 diorumki,inglizce konşuğum halde hiç yardım göermediğim olmadı,hiç zorluk cekmedşmyardım buldum koalylı8kla.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar