Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 1- fıstık atmak öylesine yapılan birşey değildir. fıstık , aşırı lamer işler yapan, salak salak mesajlar atıp ona buna sataşan kişilere atılır genelde. örnek için: nukbasliklikiz. bir nevi küfür gibidir. senin buraya gelip "fıstık atar" demen, direk Dagger'a hakarettir, nukbasliklikiz gibi kişilere benzettiğini ima etmiş olursun. Daha detaylı bilgi için, karpuz'un yazdıklarını okuyun, tavsiye ederim:http://forum.paticik.com/view.php?id=99608 2- Madcat nerde? Madcat burda: Hem de Mark II. dağ bayır demez geleni geçeni patlatır valla.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bone +infinite ne diyebilirimki başka (infinite yani sonsuz işareti klavyeden yapılabiliosa nasıl yapılır soyleyiverinde +inifinite yazacagima işareti koyum, simdiden saolun)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 telefonu kapalı... msn ye gelmıyor ıkı gundur... herkes merakta....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 burdayım lol.. :D annemdeyim yarın işallah nete kavuşucam sakin olun o madcat ben metketim lol.. ayrıca yakında öss maratonum var zor gelir[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bir an esti attım fıstıkları. Yani sanki burda eski olunca birşey oluyor. "Paticik forumlarında eskiyim ben". Eh tebrik ederim ne kazandın? Ben buraya konuşmaya,dertleşmeye,gülmeye geliyorum. Ben yazdığım şeyi esprili bir dille söylemeye çalıştım. Artık espri anlayışlarımız çok farklı herhalde. Burda sadece bir arkadaşımız demiş"ya adamın kötü bir kastı yokki" diye. Bir tek o bir an durup anlamaya çalışmış Hayır artık kafanız o kadar klişe çalışıyorki inanılmaz. Arkadaşına laf geldimi " hop mağra adamı". Ulan bi beyninin kıvrımlarını devreye sok. Demişim arkadaşım kastım yok orda ben kendi espri anlayışıma göre bir post atmışım. Biri ordan fıstık tutorialı linki vermiş. Biri ordan " yok senin post sayına baktım haha newbie haha ezük". Ulan burda post atarak adammı oluyorsun. Senin karakterini bilemem ama burdaki yazılarından bi bok olmadığın belli. Bu o sürekli milleti eleştiren arkadaşa gitsin. Alınıyorsa bu sıfatları hakkediyordur. Yani attım fıstıkları nedir ki? Banmı yicem fıstıklar yüzünden. bi " herşeyi ben bilirim kafamda ne varsa doğrudur" mantığı almış başını gitmiş. Bi dur düşün ya 2 dk. Allah sana beyin vermiş 2kg çalıştır şunun %10'nu. Bu adamın kastı nedir sor. Post atmadan önce klavyeden ellerini çek bu adam gerçekten hakaretmi ediyor diye sor. Nasıl bu kadar kolay yargıya varıyorsunuz anlamıyorum ha. Belki realda siz benim tırnağım dahi olamicak ınsanlarsınız. Yada ben öyleyim. Laf kalabalığı ile lafı ağıza tıkma çabası. Adam gibi uyarın adam gibi muamele görün.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bu amcamı turuncuya urban veya charclote boyıycaksın, 2 clan br 600 takıcaksın, destek içinde 6 tane lrm 5 pulse ohhh miss. Bunu kucuğu jet pack takamıyo bu nasıl takıyo onuda anlamış değilim. Bu arada dağ taş demişizde bone bunun hukmude daishi'yi gorene kadar =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 herkez aynı şey dedigine gore sende sorun var... ve eger insanları newbieliklerine gore sınıflandırsaydık suan burada pek cok kişi olmazdı... ancak boyle davranırsan newbie ezik denir sana... bilmem anlatabildimmi?!?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 02:31 tarihinde demiş ki: herkez aynı şey dedigine gore sende sorun var... ve eger insanları newbieliklerine gore sınıflandırsaydık suan burada pek cok kişi olmazdı... ancak boyle davranırsan newbie ezik denir sana... bilmem anlatabildimmi?!? Senin standartlarına göremi bellli oluyor newbielik? Sen kimsinki?[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hadi bakalım bu topiki 20 sayfaya taşıyıp gülşene rakip olabilicekmisiniz[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 muhallebi newbie oldugun cok acik bi ustteki mesajı quoteluyorsun eger buraya yeni olmasaydın bunun yapılmaması gerektigini bilirdin belirli standartlar vardir bunlar zaten yazilmistir raistlinde bu standartlari savunuyor[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: CusTodeM, 13 Temmuz 2005 02:38 tarihinde demiş ki: muhallebi newbie oldugun cok acik bi ustteki mesajı quoteluyorsun eger buraya yeni olmasaydın bunun yapılmaması gerektigini bilirdin belirli standartlar vardir bunlar zaten yazilmistir raistlinde bu standartlari savunuyor Aynı anda birisi post atıp benim msg'ımın üstüne gelirse karışıklık olmiyacakmı?. Quote'un amacı bu zaten![signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 haadi deneyelim :) ben neyim ben paticik forumununn kimi kesimlerince sevilen kimi kesimlerince sevilmeyen ama en azından paticikdeki bütün kural topicleri okumuş ve etik cercevesinde esneterek kullanan biriyim.... onu gecelim kendi noobluk zamanında paticik kültürüne alışamamışken paticik kültüründe önemli anlamlara gelen fıstık atar, sanman is bak, kedidir kedi, xxx insanın üstüne yakışanı giymesidir gibi kalıpları kullanmayan biriyim... ve bence newbie paticige yeni gelmiş kişi... ezik eski yeni olsun gelip ileri-geri konuşan haksız oldugunu anlayıncada susamayacak kadar onursuz olan kişidir...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 muhallebi yine yaptın iste demekki sadece sende oluyor ne kadar ilginc degil mi !? mesajlarımız aynı sayfa icinde cok bana cevap yazmak istiyorsan @CusTodeM: dersin yazarsın cevabını al sana baska bir kanıt newbie oldugun icin kimse sanada newbiesin diye ustune gitmiyor ama sen newbieligini kabullenmiyorsun bizde burda yeniydik zamanında[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 "Fıstık atar" ın amacını biliyorum arkadaşım. Zaten postunda şöyle bir hava var " ben eskiyim bütün numaraları bilirim kralmıyım neyim" Eh kralsın diyelim. Neyse onu bırak: "Fıstık atar"ı anlamını bilerek o anlama dayalı olarak bir espri için kulllandım. Ya sonsuza kadar bu kalıptamı kullanılacak bu. Bir espri için malzeme olamazmı? Ya da siz niye alındınız ki bu kadar. Kullanmışsam kullanmışım ne varki bunda?.Yani namusunumu lekeledik patinin. Çok kaba olacak ama tam yerinde: "size giren çıkan ne?"[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tepişmeyin ya muhallebi sende git uyu konustukça batıyosun senin postlarını begeniyodum ama burda saçmalamıssın..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: CusTodeM, 13 Temmuz 2005 02:42 tarihinde demiş ki: muhallebi yine yaptın iste demekki sadece sende oluyor ne kadar ilginc degil mi !? mesajlarımız aynı sayfa icinde cok bana cevap yazmak istiyorsan @CusTodeM: dersin yazarsın cevabını al sana baska bir kanıt newbie oldugun icin kimse sanada newbiesin diye ustune gitmiyor ama sen newbieligini kabullenmiyorsun bizde burda yeniydik zamanında @ kullanmayı biliyorum allahım hayatım yabancı serverlarda mmorpg, rpg, fps oynayarak geçti. Ne alakası var demeyin sizin newbie olmamanın sırrı dediğiniz şeylerin çoğu oralardan gelme yada özenti.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ayık moderatör yokmu kitlesin.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 biliyosa kullanman gereken eyrde neden kullanmıosun... 2 ci olarak burada ben siz fark etmesenizde eskiyim ezerim sizi diyen sen varsın... 3 gene gene dedigim gibi burada nedense espiriyi anlayan kimse olmamış hepimiz salakmıyız sendemi sorun var?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 02:49 tarihinde demiş ki: biliyosa kullanman gereken eyrde neden kullanmıosun... 2 ci olarak burada ben siz fark etmesenizde eskiyim ezerim sizi diyen sen varsın... 3 gene gene dedigim gibi burada nedense espiriyi anlayan kimse olmamış hepimiz salakmıyız sendemi sorun var? Sonunda zırvalama zincirleme tamlasını bir fatality ile sonlandırmışsın, seni tebrik eder hayatında başarılar dilerim. 10 puan :gratz:[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 - [Bu mesaj Muhallebi tarafından 13 Temmuz 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arkadaş gratz yapmış smileyleri iptal et demiş yorumsuz... hem kaç kerek soyledik ard arda iki mesaj atılmaz üstteki mesaj quotelanmaz ancak anlatamamışız kaç kişi yolun acık olsun diyorum.... (bu arada fatality mortal kombatta düşmanını cok pis ezdikten sonra yapabildigin son süper öldürme vuruşlarıdır bildigin gibi boyle dedigini grede seni saçmalayarak bile "doodz diline göre" "pwn lamış oluorum bilmem anltabildim mi?)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Raistin, 13 Temmuz 2005 02:54 tarihinde demiş ki: arkadaş gratz yapmış smileyleri iptal et demiş yorumsuz... hem kaç kerek soyledik ard arda iki mesaj atılmaz üstteki mesaj quotelanmaz ancak anlatamamışız kaç kişi yolun acık olsun diyorum.... (bu arada fatality mortal kombatta düşmanını cok pis ezdikten sonra yapabildigin son süper öldürme vuruşlarıdır bildigin gibi boyle dedigini grede seni saçmalayarak bile "doodz diline göre" "pwn lamış oluorum bilmem anltabildim mi?) :gratz: kasti yazdım. Nedenleri: 1-) zaten patide :gratz: diye bir smiley kodu yok. 2-)Hemen açığımı yakalayıp ezmeye çalışıcakmısın diye baktım. Çok başarılısın bu konuda seni tebrik ediyorum. Ayrıca bu kadarda kolay düşeceğini sanmamıştım.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 muhallebi haklı oldugunu kanıtlıyamadında tuzak mı kuruyorsun anlamadım senin nasıl bir manteliteye sahip oldugunu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: CusTodeM, 13 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki: muhallebi haklı oldugunu kanıtlıyamadında tuzak mı kuruyorsun anlamadım senin nasıl bir manteliteye sahip oldugunu Öh birşey dicem şimdi yine alevlencek konu. ö.m[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Muhallebi, 13 Temmuz 2005 02:30 tarihinde demiş ki: Hayır artık kafanız o kadar klişe çalışıyorki inanılmaz. Arkadaşına laf geldimi " hop mağra adamı". Ulan bi beyninin kıvrımlarını devreye sok. bize dicegine madem burada yeni degilsin az sen du$un de burda o senın espri (!) dedıgın sozu ne olarak kullanıyoruz gor.hatta bonec sana anlatmaya calı$mı$ ama o kdr ileri zekasın kı yok fıstık tutorialı yok bıdı bıdı demı$sın ama ı$te ileri zekasın,adam sana anlatmaya calı$ır sen hala du$unerek degıl soluyarak cevap verırsın.millete bir bok degilsin vs demeden önce bır aynaya bakıp ben neyım demelısın ki ondan sonra insanlara laf edebilesin.gerci aynaya bakarsan bırıne bır$ey dıcek yuzun kalır mı mrk edıyorum lol. ha bu arada hala bır usttekı msjı quote lemeye devam et, forumun eskılerındensın ne de olsa eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar