Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Fazla söze gerek yok US serverında alınmış BWL ss leri. http://represent.dk/pc/viewtopic.php?t=225[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 oh iyimiş, özendim :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 remi gordugum an LEEEROYYY JENKINSSSS diye baırasım geldi yumrutalardan sanırım[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ilk verdiğim linke yeni SS leri görebilirsiniz. Bu arada BWL nin ilk boss u öldürüldü. SS : http://ascentguild.net/uploads/screenshots/razor_big.jpg[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İlk BWL epic i http://aggybong.completelyfreehosting.com/public/glovesofrapidevolution.gif Bir Başka boss daha öldürüldü. http://ascentguild.net/uploads/screenshots/vael_big.jpg [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 13 Temmuz 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dagger a bakın. Roguelardan daha çok korkmanız lazım :) http://img303.imageshack.us/my.php?image=bwldagger0ql.gif [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 13 Temmuz 2005 06:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Malibu tarafından 13 Temmuz 2005 06:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Artık değişik high level instance lazım. Ejderha kesmek, Mordor mekanı yerlerde dolaşmak baygınlık getirmeye başladı. Tamam WoW dünyasında dragonlar en güçlü bosslardır genelde ama bir süre sonra copy/paste instancelar gibi gelmeye başlıyor,.Bkz.MC,UBRS,Onyxia. SS lerden görünen BWL'de bu tarz gibi gözüküyor.[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 masallah iyi calisiyor millet, daha kac gun oldu ki US'de patch geleli, hemen indirivermisler 2 tane boss. bu arada o yimirtali odadan yeni leeroy movieleri bekliyoruz. :p[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bikac guzel drop daha: plate helm 2h sword dagger ayrica suan ilk 2 boss'dan sonrasina gecilemiyormus, kapi bugliymis, ilk 2 boss da bugliymis bircok abilityleri calismiyormus. blizzard eline yuzune bulastirdi, hic test etmeden ativerdiler instance'i ama isimize gelir patch gelene kadar deli gibi farmlamak lazim. :p[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: thanatos, 13 Temmuz 2005 08:02 tarihinde demiş ki: masallah iyi calisiyor millet, daha kac gun oldu ki US'de patch geleli, hemen indirivermisler 2 tane boss. bu arada o yimirtali odadan yeni leeroy movieleri bekliyoruz. :p Patch geldikden 7-8 saat sonra ilk boss öldürüldü ne günü :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 malibu abi şu verdigin ilk forumdaki ss lerde adamın kullandıgı barlar vardı, gerçi ss ler şimdi kalkmış ama belki hatırlarsın party ve kendi hp mp sini gösteren barlar, adı nedir onların bilen varmı adam nurfed ün ui ile birlestirmis bisileri sanrıım ama çözemedim baya güzel duruyolardı . . .[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu BWL tam olarak nerdedir sorması ayıp, bi kaç topic okudum ama bulamadım henüz, hangi bölgede nereye yakın bulunmakta add-on kullanmadığım için koordinatlardan pek bişi anlicaımı sanmıyorum şimdiden teşekkür ediorum. ps: amma yawşak bi mesaj oldu =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 heh şimdi anlaşıldı, gerizekalı blizz epicleri bedavaya verdi millete buglı bosslarla. hiç şaşmadım gene ellerine yüzlerine bulaştırdıkları için.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: SoRaTh, 13 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: bu BWL tam olarak nerdedir sorması ayıp, bi kaç topic okudum ama bulamadım henüz, hangi bölgede nereye yakın bulunmakta add-on kullanmadığım için koordinatlardan pek bişi anlicaımı sanmıyorum şimdiden teşekkür ediorum. ps: amma yawşak bi mesaj oldu =) yeni bir dungeon ( Instance) 40 kişilik raid için. ( hoş birinci boss u 32 kişi ikincisini 31 kişi kestiler ama :) ) @ sam evet tamamen öyle hotfix gelene kadar bizde epic farmlayacağız oralarda[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yaw onu anladımda olay o deil nerede eastern plaguelands mi blasted lands mi ? nerede ikamet etmekte bu instance[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 burning steppes'deki blackrock mountain'in içindeki upper blackrock spire instance'ında girişi, oraya koyarlar diye tahmin ediyordum öyle olmuş nitekim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hehe ilk gün girişteki manzara böle işte http://represent.dk/pc/viewtopic.php?t=227[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar