Lord_Dark_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Fruko Buz fln varda buda espiri buz!!! Yumurtanı sahanda mı istersin Deplasmanda mı? Bir ailer sürekli patates yiyormuş kapı çalmış kim geldi(GINA) KAdın mehtapı izlerken hamile kalmış neden Yıldız kaymış KAdın misafirlikte hamile kalmış nede Kapıya kadar geçirmişler KAdın otobüste hamile kalmış neden Otobüs boşalmış KAPTAN KEMAL KONUŞUYOR KAPTAN KEMAL KONUŞUYOR ÇIAKRTIN BENİ BU KAPTAN Cem-SivilCem Hasan-Florhasan Erol-Profüterol Sibel-Desibel ______________________________________ Böyle espiriler gerçekten çok kötüdür ama günümüz insanları bunlara iğrenç derken her zaman gülüyor anlamadım *lol*[signature][hline]Bana göre hayat herekzin doğaçlama yapark oynadığı bir tiyatrodur Ben ise bu younda doğaçlama yapmayı bilmeyen ve rolunu unutmuş biriym Tek İsteğim ise: Hayat Deinlen Bu Oyun Bitip Perdeler Kapanınca Mutlu Olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Peki biz sizi ararız.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hmmm yeni gelmişin 8 inci mesajın nedir bu cile nedir bu urası bırak biraz ya sal kendine gel[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: BOccOB, 13 Temmuz 2005 00:42 tarihinde demiş ki: aha hastati kızdı kılıca geçirecekler şimdi seni... bence otobüs değilde pati boşalcak şimdi :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 acıyın çocuğa yeni daha.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor.... dıytdıtdıtıdıt[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 [signature][hline][Bob Marley]Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben okumadım şahsen okuyan varmı.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Cd-, 13 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki: [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Koskoca lorda yakısıyomu böle hıyarlıklar[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Dark_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben burda espiriye tamkadaım herkez iğrenç desede insanlar iğrenç derken gülüyor anladınız mı?[signature][hline]Bana göre hayat herekzin doğaçlama yapark oynadığı bir tiyatrodur Ben ise bu younda doğaçlama yapmayı bilmeyen ve rolunu unutmuş biriym Tek İsteğim ise: Hayat Deinlen Bu Oyun Bitip Perdeler Kapanınca Mutlu Olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hemide kara şovalye.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cidden cok ezmediniz mi arkadaşlar ? sizcede yetmez mi bu kadar ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Lord_Dark_Knight, 13 Temmuz 2005 00:56 tarihinde demiş ki: Ben burda espiriye tamkadaım herkez iğrenç desede insanlar iğrenç derken gülüyor anladınız mı? biliyoruzda burda olmuyor böyle iğrenç espri yapayım millet gülsün. Bende çok yaparım geyiğine ortam olsun diye. Ama gerekli ses tonlamaları ve mimikler ister bu meslek. yaa yaa[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Lord_Dark_Knight, 13 Temmuz 2005 00:56 tarihinde demiş ki: Ben burda espiriye tamkadaım herkez iğrenç desede insanlar iğrenç derken gülüyor anladınız mı? anladım anlamaz olur muyum.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Valeron, 13 Temmuz 2005 00:57 tarihinde demiş ki: cidden cok ezmediniz mi arkadaşlar ? sizce de yetmez mi bu kadar ? =) ne kadar iyi niyetli bi forum burda ortaya cikiyo iste=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hocam fazla ağır mıyız banamı öyle geldi?![signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 garbage acicagina ,buraya acmis. olabilir garip bisi yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 walla bence fazla ağır kaçtınız bu forumda herkesin bu tür mesajı vardır heralde.. çocuk daha yeni gelmiş ne bilsin pati halkını , esprilerini yazmış işte..ezmeyin bu kadar. :) neyse kardeş takıl sen de..güzel espri patlatmaya özen göster[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 espriyle alakası yok zaten normal bi' insan böyle espriler (espri?!) yapmaz ki bu arkadaşın da yapacağını samıyorum ama böyle abidik konular 12305972 kere açıldı ve konun genelinde bi' saçmalık var insanlar o yüzden tepki gösterdi...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yav tamam acıldıda biraz hakikaten ağır gittiğinizn farkındamısınız ? ya topic acmış alt tarafı yanlış doğru uyarında abi direk adam'ın onuruna dokunur bu kadar mesaj ? Yani ben'im dokunur bu şekilde 10-15 tane adam benle kafa bulcak gibi yazı yazarsa ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Prof. I. Terol vardır bir de. Can Barslan sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 adam daha yeni bu kadar ezilmez ki ama :([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sıcaktan oluyor bunlar sıcaktna :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: uncla, 13 Temmuz 2005 01:44 tarihinde demiş ki: hocam fazla ağır mıyız banamı öyle geldi?! kac kiloyuzki agir olalim !? meuhauh soguk espriler demis arkadas ben anlamam :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar