Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamane çocuğu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşım gönderdi yazayım dedim ...

Evin bakıcısı ütü yaparken, evin kücük yaramazı da
salonda oyuncak treniyle oynuyomuş..
derken bakıcısı bir kulak kabartmis ki oglan soyle
bagiriyor:
- EVET..!! SON DURAGA GELDIK..!! DUYMADINIZ MI
ALLAHIN CEZALARI HALA NE
OTURUYOSUNUZ?? ÇABUK DEFOLUN İNİN ASAGI..!!!
Bunlari duyan bakıcı neye ugradigini sasirmis dogru
salona kosmus: - Sen
nerden ogrendin bakiyim boyle konusmayi?? Ne kadar
ayip..simdi dogru odana gidiyosun tam 2 saat cezalisin...bi daha da agzindan oyle kotu sozler
duymiyim..!!
Ve 2 saat sonra kucuk afacan tekrar salona donmus,
treninin basina oturmus... bakıcısı da mutfakta yemek yapiyomus, derken yine oglanin konusmalarini duymus:
- Sayin yolcularimiz, iste son duraga geldik..
Umariz cok guzel bir yolculuk gecirmissinizdir... Lutfen esyalarinizi trende unutmamaya dikkat ediniz... Trene yeni binen yolcularimiz, sizin de cok guzel bir yolculuk gecirmenizi diliyoruz.. kucuk bagajlarinizi koltuklarinizin altina koyabilirsiniz..bu arada unutmayin yolculuk sirasinda sigara icmek
yasaktir..
bunlari duyan bakıcısı az onceki cezanin ise yaradigindan memnun gulumserken; oglan konusmasina devam etmis:
- ayrica iki saatlik rötar yuzunden mutfaktaki
o....u adina hepinizden özür dileriz...!![signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
haha sonu süper[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
eheuh bende okumustum bunu... yazık be dadıya[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Mesaj tarihi:
bu çocukta gelecek var[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylidn...
Mesaj tarihi:
olayı kötü yöne çekmeye çalıştığımdan dolayı 2. seferde anlayabildim.

sex mex yok olayda normal bir şekilde önnyargısız okuyun

fıkra güzelmiş :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 12 Temmuz 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
Harbi yeni bebeler böyle ama...

Tatilde gittiğim otelde halı saha maç turnuvası yapacaklar gittim, 3-5 tane de 10-12 yaşlarında çocuk var, animatör bunları o kadar hayvan gibi adamın yanında zarar görmesinler diye oyunu almamış.

Annesi geldi bi çocuğun.

-Oğlum sen oynamıyor musun?

- Yok anne ya oyuna almadı beni ,şerefsiz dedi ahah

işte bu cocuk futbolcu olur...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Mesaj tarihi:
* sandalyeden düşer *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
ne kadar komik olsa Alexi'nin dediği gibi üç nokta koyunca veya harf eksiltince küfür olmuyo kanısına karşıyız.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
hahaha Çok harika ya.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
ahahaha
sonunda kopuyo olay =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 12 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
ne kadar komik olsa Alexi'nin dediği gibi üç nokta koyunca veya harf eksiltince küfür olmuyo kanısına karşıyız.
bizde 4 nokta var kardeş.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
  • Yeni Oluştur...