GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Boksör bir babanın boksör olma heveslisi çocuğunun hikayesi. Müziğine hastaydım. İçgüdüsel bir şekilde trenlere bakma hastalığı vardı. Sütaş ineklerinden aykırı bir şekilde sadece dış görüntüsüne değil içindeki yolcuların tiplerine kadar incelerdi. Bu yüzden sürüden ayrı idi. Sandalyeden düşmezdi bu yüzden eşek şakalarından etkilenmezdi. Ayyaş bir hocası, hoş bir öğretmeni, dedesi ve babannesi vardı. Baba istediği yüksek ücret yüzünden dizinin başlarında diziden ayrılıyordu. Daha sonraları birkaç anı sebebi ile bir iki kere daha görünmüşlüğü de vardır. Sanılanın aksine o bölümlerde dublör kullanılmamış bilhassa Genki'nin dövüş sahnelerinde kullanılmıştır.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ben aynen bu şekilde bi çizgifilm hatırlıyorum? Zengin bi ailenin kızı olan annesi doğum sırasında ölüyordu, babası bi kaç bölüm sonra çocuk eğlensin diye onu lunaparka götürüyodu hasta hasta, kendini çok zorladığı için o da ölüyordu.Hatta çocukken ilk izlediğimde çok üzülmüştüm. Sonra çocuk kendisini eğitip çok iyi bi boksör oluyodu[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben hatırlıyorum[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 çizgi-film değil mi bu? ben çok iyi hatırlıyorum, özellikle ufak yaşımda çok etkleyici ve derin gelmişti. bayağı duygulanmıştım bazı yerlerinde. ama boksörlük ve duygusallığı dışında bişi kalmamış aklımda..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Amma yaptın Sam, çizgi film olmasa niye buraya yazayım. Ben olaya gerçekçilik kattım. Ama abartmışım galiba. :-P Bu arada hatırladıklarınız doğrudur.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Onun müziği gerçekten güzeldi genki genki hede hodo şi !![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ge-ta "istediği yüksek ücret yüzünden" filan deyince tereddüt ettim tabii o kadar iyi hatırlamıyorum ki. çizgi film sanarım dizi çıkar gene malzeme olurdum.. :-p bir bölümün sonunda kız arkadaşına isminin anlamını söylüyordu, bayağı içliydi orası bak aklımda kalmış..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 güseldi genki. unutulmaz bişey hatta. yani hatırladığıma göre...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 müziği fıransızcaydı galiba genki genki la shampiyne hu va jö lapu pa bilmemne genki genki jameo papi böyle birşeydi ben ençok siklon seki ile dövüşmelerini bekledim am bir türlü sonu çıkmadı admı uyuz adiyorlar buna rağmen çok güzeldi izlerken bayağı ufaktım genkinin babası lunaparkta öldüğünde ağlamıştım :) ama bayağı hüzünlü bir sahne olarak hatırlıyorum.[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 20 June 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Yaf genki efsane animelerden bir tanesidir. Benim gözümde kobra,şumaru, genki izlediğim en ii animelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 o jumaru ve sana katılıyorum Cobra jumaru dragonball ve ganki çok iyiydi fakat lazeryon voltran ve daha bir çokları baba animelerdir yani aklarını yememek lazım bir voltran olmasaydı bu gün blki robotlarla ilğili üretilen bir çok fantazi daha farklı olucaktı voltran bir tarz yarattı küçük parçalardan birleşip oluşan robot olayını getirdi animeye ve ondan sonra özentileri türedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: axedice, 20 June 2003 03:47 tarihinde demiş ki: Ben aynen bu şekilde bi çizgifilm hatırlıyorum? Zengin bi ailenin kızı olan annesi doğum sırasında ölüyordu, babası bi kaç bölüm sonra çocuk eğlensin diye onu lunaparka götürüyodu hasta hasta, kendini çok zorladığı için o da ölüyordu.Hatta çocukken ilk izlediğimde çok üzülmüştüm. Sonra çocuk kendisini eğitip çok iyi bi boksör oluyodu[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . evet hatta babası hafif kirli sakallı idi.lunaparkta uzanıyordu ve ölüyordu.çok üzülmüştüm ya hatırlıyorum[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ve işte artık ne izleiğinizi biliyorsunuz o genkiydi... [Bu mesaj TheSilver tarafından 22 June 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 müziği japonca değilmiydi yaw ben öyle hatırlıyom fazlşa izlemedim ama[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Müzik caponcaydı evet[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hafızayı yokluyorum ve müzik japonca deyildi yada japoncayla fransıca karışıktı çünkü hiçbir japonun la pupa gibi birşeyler sözleyeceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 jaonca anime şarkılarında diğer dillerden de sözcükler bulunabiliyor, çok sayıda ingilizce kelimeye rastlayabilirsiniz mesala anime şarkılarında..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Takashi işte o boksör çocuğun adı, babası genç yaşta beyninde ki hasardan ölüyordu. Bayağı izlemişliğim var, başlarda annesi öldüğünde zengin ailesi babayı affetmiyor ve bunlar baba oğul sefil bir şekilde şehirden şehire maçlara gidiyorlar. Lunaparkta babası ölünce aile bunu yanına alıyor, arada bu babasıyla beraber antreman yapma alışkanlığını devam ettirip bayağı boksör oluyor. Ufakken kırmızı kasket takardı böyle. Sonra öğretmeni filan oluyor annesine benzeyen bu çocuk ona hayran oluyor, çocukluğu boyunca babasını nakavt eden tek boksöre bileniyor filan. Onunla karşılaşıp konuşuyor vs vs. Güzel bir seriydi bir yıldan fazla hafta için hergün izledim sanırım. Bayağı uzun bir seriydi ve güzeldi. Trenlerde yolcuları sayarak gözlerini güçlendirmesi, idmanları, maçlaro hayatı filan bayağı güzel diziydi. Zaten 16 yaşına kadar geliyordu en son anımsadığım kadarı ile. O da boksör oluyordu. Hatırlamam için daha düşnmem lazım. Tabi zengin dede ve anneannenin boksörlüğünü engelleme çabaları sonra pes etmeleri ayrı bir hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 antıranör olan sırtı boydan boya dövmeli herif öldüğündede üzülmüştüm adam veremden gitti tirenlere bakıp gözlerini güçlendirmesi olayıda hoştu babasını geberten adamda siklon seki diye bir boksördü bunun rakibi bir çocuk vardı onunla maç yapıp kaybedince antıremanlarını falan arttırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 genki genki yomoşokapi.dı-dı dıdıdım dı dıdıdıdıdım ! hehe süper di yaaa.babası öldüğünde gösümden yaş gelmişti ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 prensesin gözyaşları :) he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 genk genki yomaşumaki dıdıdıdıdıt dı dıdıdddııdt :D yoqlam adi dönme seni :D kralın göz yaşları onlar beni kendinmi sandın hehe :D [Bu mesaj Silver-Surfer tarafından 27 June 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 peh.. minik pembe kelebeklerin kralı.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hadi ordan :D drow kralı dicem de drow kralı deil kraliçesi olur hehe yani sen :D ben ise cüce kraalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar