Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kendisinden duyamadık bu olayı, arkasından tezgah çevirmiş olmayalım? :) başka işiten oldu mu acaba ondan?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 *BlackRose strikes back* Ehem.... evet arkadaşlar doğrudur :D ben şu anda dünyanın en mutlu insanlarından biriyim, inanmayan ölçsün :D hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, koşuşturmacadan mesaj atamadım buraya da, o yüzden kusura bakmayın kafalarda oluşan soru işaretleri için ;) ben bunları yazacağımı inanın aklımın ucundan geçiremezdim, o yüzden siz siz olun ilerisi için çok net yargılara varmayın, her an ne olacağı belli olmaz, böyle benim gibi pişman olursunuz kendinize ettiklerinizden :D:D:D tekrar teşekkür ediyorum, Allah herkese benim şu anda içinde olduğum ruh halini nasip etsin inşallah ;) Black "göklere bakınırken meleğini yerde bulan" Rose Not: nişanlımın adı Melek, kendisi de öyle, yok yok gerçekten öyle :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 mutluluklar dilerim[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük |
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tamamınada ermiş olabilir gibi ;)[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere.............
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Allah baba adayı tagını görmemizi nasip etsin[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 edik:abi sen neden upladın şimdi bunu bende sazan gibi atladım :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aaa şahane[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Uplanmış bu. ngzl[signature][hline]g3nk.
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 vay be,santiyelerde "bunlar dwarf arkadaslar kaziyorlar ortaligi","bu da map hole iste" vs gibi yorumlariyla yuzumuzde bir gulumseme olusturan kisi de dunya evine girmeye hazirlaniyor.Mutluluklar dilerim :)[signature][hline]Blissfully Ignorant.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Aaa ben bu konuyu hiç görmemiştim. Neyse 5 ay geç olsada tebrik ederim Blackrose :)[signature][hline]oh yeaa
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gratz :-)[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
arina Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 geç olmuş biraz ama tebrikz[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tebrikler BlackRose allah bi yastıkta kocasın[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tebrik ederim bilek artık evlilik gerek en kısa zamanda olsun gerçekleşsin bu dilek[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Baya geç kaldıysakta , mutluluklar dilerimmmmmmm. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eheh tebrik ederiz de adam bu süre içinde evlenmiştir belki yani 5 ay da geç kalınmaz ki tebrik için :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Teşekkür ederim herkese, 8 temmuz cuma akşamı düğünümüz vardı, tamamına erdirdik yani ;) tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, darısı bekârların başına artık ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hmm dugunde yaptnız demek, hadı hayırlısı bi yastıkta kocayın[signature][hline]Beş Hececiler
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bi yastıkda kocayın[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet biz tebrik edene kadar nihayetine ermiş iş zaten, bari bunu hemen tebrik edelim de rezillik bir yere kadar yani :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tebrıkler ben gelene kadar evlenmıs bıle :) cumleten hepımızın basına :)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çoooooooooook tebrikler bilaaaacccckkk :tebrikz: yanlız bizi çaarmadın ya çok teessüf ederim :p[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" [Bu mesaj Sovereign tarafından 12 Temmuz 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cok cok mutluluklar blackim roseum! :)[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 mutluluklar dilerim :) peheeey daha dün dağ taşı dinami,tle uçuruyordun allah size bir dinamoda dağı patlatmayı nasip etsin =)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Öne çıkan mesajlar