Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlackRose

UTN

Öne çıkan mesajlar

kendisinden duyamadık bu olayı, arkasından tezgah çevirmiş olmayalım? :)

başka işiten oldu mu acaba ondan?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

*BlackRose strikes back*

Ehem....

evet arkadaşlar doğrudur :D
ben şu anda dünyanın en mutlu insanlarından biriyim, inanmayan ölçsün :D

hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, koşuşturmacadan mesaj atamadım buraya da, o yüzden kusura bakmayın kafalarda oluşan soru işaretleri için ;)

ben bunları yazacağımı inanın aklımın ucundan geçiremezdim, o yüzden siz siz olun ilerisi için çok net yargılara varmayın, her an ne olacağı belli olmaz, böyle benim gibi pişman olursunuz kendinize ettiklerinizden :D:D:D

tekrar teşekkür ediyorum, Allah herkese benim şu anda içinde olduğum ruh halini nasip etsin inşallah ;)

Black "göklere bakınırken meleğini yerde bulan" Rose

Not: nişanlımın adı Melek, kendisi de öyle, yok yok gerçekten öyle :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Teşekkür ederim herkese,

8 temmuz cuma akşamı düğünümüz vardı, tamamına erdirdik yani ;)

tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, darısı bekârların başına artık ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

tebrıkler ben gelene kadar evlenmıs bıle :)

cumleten hepımızın basına :)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Sosyal ağlarda paylaş

çoooooooooook tebrikler bilaaaacccckkk

:tebrikz:

yanlız bizi çaarmadın ya çok teessüf ederim :p[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

[Bu mesaj Sovereign tarafından 12 Temmuz 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mutluluklar dilerim :)

peheeey daha dün dağ taşı dinami,tle uçuruyordun allah size bir dinamoda dağı patlatmayı nasip etsin
=)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...