Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlackRose

UTN

Öne çıkan mesajlar

asparagas çıkmaz umarım, en son bone-diab olayı vardı, üfleye üfleye tebrik ediyorum artık.. :-p

Allah muratlarına erdirsin, hatta kerevite de çıkalım vakti gelince.. ;) (kerevit miydi yahu, rezil olmuşum hissine kapıldım bir anda neden bilmiyorum)

neyse en azından bir kere görüşebildik, bundan sonra 'arkadaş toplantısı' bahaneleri pek çalışmaz sanırım.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 27 Şubat 2005 02:29 tarihinde demiş ki:Allah muratlarına erdirsin, hatta kerevite de çıkalım vakti gelince.. ;) (kerevit miydi yahu, rezil olmuşum hissine kapıldım bir anda neden bilmiyorum)

kerevet olması lazım onun.

bu arada tebrikler blackrose allah tamamına erdirsin ;)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

:) nartanesi ve fedaykin hayırlı uğurlu olmasını diler :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...