UTN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Arkadaşlar BlackRose ın nişan yemeğiden şimdi geldim.BlackRose arkadaşımız nişanlanmıştır.kendisini tebrik eder ve ömür boyu mutlulukar dilerim[signature][hline]pöti!
EharD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kutlarım..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tebrikler blackrose[signature][hline]Power is Everything
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 :tebrikz:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Allah sonunu erdirsin :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tebrikler BlackRose. hiç haber vermeden...
sheref Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tebrikler BlackRose.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 vay b eee bizde görcekmiyiz ki o günleri tebrikler[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Messor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 mutluluğunuzun sonsuz olması dileğiyle..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
dory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tebrikler :)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya adam belki söylemek istemiyodu?? ama neyse tebrikler blackrose[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
UTN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 neden söylemek istemesin abi.mis gibi bir olay işte.kendisine danıştım ben.paticik te bir nevi aile sayılır.siz de bilin istedim
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 mutluluklar dilerim, kavgasız gürültüsüz bi ömürleri olsun..[signature][hline]nothing
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Allah tamamını erdirsin...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 tamam ben de belki dedim zaten..bu güne kadar kendi söylemeyince aklımdan geçti işte boşver :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ah tebrix.. :tebrikz:[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:167/melancholy/depression)|
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hayırlısı neyse o olsun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 obaa :) tebrikler çilekroz abimize :D[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 asparagas çıkmaz umarım, en son bone-diab olayı vardı, üfleye üfleye tebrik ediyorum artık.. :-p Allah muratlarına erdirsin, hatta kerevite de çıkalım vakti gelince.. ;) (kerevit miydi yahu, rezil olmuşum hissine kapıldım bir anda neden bilmiyorum) neyse en azından bir kere görüşebildik, bundan sonra 'arkadaş toplantısı' bahaneleri pek çalışmaz sanırım.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Admin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 vay çapkına bak sen ;) helal tebrikler[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Sam, 27 Şubat 2005 02:29 tarihinde demiş ki:Allah muratlarına erdirsin, hatta kerevite de çıkalım vakti gelince.. ;) (kerevit miydi yahu, rezil olmuşum hissine kapıldım bir anda neden bilmiyorum) kerevet olması lazım onun. bu arada tebrikler blackrose allah tamamına erdirsin ;)[signature][hline]
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 :) nartanesi ve fedaykin hayırlı uğurlu olmasını diler :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aaa negzel, çok sevindim ya allah muradlarına erdirsin artık, mutluluk ve huzur içinde yaşayıp gitsinler[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Tebrix, gelecekteki hayatlarınızda mutluluklar dileğiyle.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100
Öne çıkan mesajlar