MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Orasını valla bilmiyorum. Ama ben de cumaya kadar bekleme olayına kıl ötesi oldum, krize giriyorum şu an, ne güzel millet level 7 level 8 olmuş forumlarda OMG THIS GAME OWNZ postları atıyor, patch 0 ile zaten en önemli hataları falan düzeltmişler, oyun fixin allahını yemiş. Sinir krizine giriyorum, elleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 almanca sürümü usenete düştü 7,3 gb ingilizce hala yok ortada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 benim acemligime geldi herhalde, ea storedan aldim ama euro versyonunu aldim 50 euro para verdim... 50 dolara alsaydim fiyatta 25 lira kadar fark oluyor poff. Amerikan dukkanina girince ulke olarak sadece 2 tane gorunce sasirdim acikcasi herhalde burdan alamiyoruzdur diye varsaydim. neyse artik. Avrupa release'ini mecburen bekleyecem gibime geldi zaten de 73kb/s ile indirio 4mbit'e ragmen, anca yetisir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 amerikadan alamazdın zaten US adresi istiyor ve kredi kartı bilgilerindeki adresi kontrol ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ha iyi. oh rahatladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 amerikadan siparis edenler var bizde. oynamaya basladilar. eu accountta actilar bir adet. eu serverlarina girecekler release ile, su anda single takiliyorlar. kisacasi download manager ile EU versiyon alanlar olarak @#$@#$@#$$#^^#$. sanirim anlatabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 amma abarttin namescim gorende 15 yasinda velet sanacak seni ha... bende aldim collectors edition us den e hani daha giremedim cunku oyun gelmedi. sen hala us den alan geldi girdi diyorsun 2-3 kisiyi genele yaydin gitti. avrupa serverlerinde oynayan kisi yok su an ki amerikan serverinde oynayanlarda su anda sorun yasiyorlar server asiri yogun vs de vs.. patchliyorlar gene oyunu bilirsin ilk gunleri iste oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ea download manager'dan dl var mı ya? ben nvidia mı ne ordan çekmiştim betayı herhalde full tekrar çekmem gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben download managerdan cekiyorum EALink ten satin almistim bitti dlsi falan herseyi. Amerika sitesinden alamadim ben, kredi kartini, adresi kabul etmedi, gerci paypal de deneyebilirdim ama girmedim o ise... poff neyse 85 milyona oyun almis oldum napalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 paypal de kabul etmiyor amerikan verified adres istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 neyse artik, aldim, decrypt ettim ve basliyorum oynamaya :P yarin serverlarda gorusuruz... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 cocuklukla ilgisi yok. EA pre-order betaya da sokmadı, aynı fiyatı soktu ama. adamların yedigi haltlar 1 degil, 2 degil. Zamanında battlefield lerde de cok cektirdiler bana. kutuluyu cok beceriyorlarmış gibi simdi de digital download da rezalet çıktılar. Steam dısında digital download tanımam abicim. en iyisi gene orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 decrypt hala dun gece calısmıyordu. henuz europe verisyonuna aktive etmemislerdi decrypt keyleri, manager izin veriyor olmasına ragmen. ayın 2 sinden once edılıp edılmeyecegı bılınmıyordu, acıklama yoktu cunku. EA tarafından sacma sapan yapılıyor bu ıs. us versıyonu da bazı kullanıcılarda kutululardan 6-8 saat sonra aktıve oldu. orda da baya kavga cıktı, cunku us versıyonun serverların bulundugu yere gore unlock olması gerekıyordu. EA in bu digital downloadlara bakan departmanlarına ulaşmaya çalışmayın, ulaşamazsınız yanıtını veriyorlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben su an gayet oyundayim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 biri söyleyebilirmi ea store dan daha önce alan, burdan alınca sadece setup için bir kod mu veriyor(direct2drive'da böleydi mesela) yoksa steam de olduğu gibi oyunu oynayabilmek için salak bir program yüklemek gerekiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ea download manager yukluyorsun, sonra oyunu indiriyorsun. satin aldigin oyunlar ea'in database'inde duruo sen ordan indiriyorsun iste. cdkeyini falan da veriyorlar. kisaca steam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Namessar said: Steam dısında digital download tanımam abicim. en iyisi gene orası. quake wars'u aldım steamden ve baya bi problem çıkarmışlardı. kuzey amerika dışında 5'inde aktif olacak demişlerdi, olmadı. sadece 3-5 ülkeyi kuzey amerika dışında kabul ediyorlarmış meersem.... iyi kazıktı. bilseydim direct2drive'dan almıştım. bide oynamak için o dandik programının yüklü olması gerekiyor steam'de! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Azmodai said: ea download manager yukluyorsun, sonra oyunu indiriyorsun. satin aldigin oyunlar ea'in database'inde duruo sen ordan indiriyorsun iste. cdkeyini falan da veriyorlar. kisaca steam gibi. tam istediğim cevabı alamadım. steam gibi kendi içinde bi yere mi yüklicek oyunu, yani çalıştırırken devamlı o ea'in tool umu kullanmak zorunda kalıcam yoksa cd den yüklemiş gibimi olacak? yani çekip oyunu gerekli aktivasyonu yapıp ea download manager ı silme şansım olacakmı? ne önemi var demeyin :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 silebilirsin... steam gibi patchleyen cok fazla yer kaplayan ve reklam bombardimanina tutan bir program degil ama. sadece bir dl manager o kadar. indir kur sonra sil. np ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 serverlar acik bu arada, girdim multiplayera hatta gezindim falan etrafta :D avrupa serverlari yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hallettim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Beta accountum ile su anda oynayabiliyorum. guzel oldu bu adamlar beta accountunu preorder ile alanlar icin oyunu beklemesinler diye oyuna sokuyorlar .. karakter devam edecek demislerdi. hayirlisi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 release edilmiş torrenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 azmo ile oynuyoruz da şu an için aşırı bir lag var özellikle station larda, birde yüksek grafik ayarlarında oynamak için 2gb ram şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bana hala missing a decrypt key error veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar