Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 diablo da skiller dagitildi mi geri alinamaz. respec burda da olmayacak buyuk olasilikla. ilk karakterleri zaten herkes cope atacak skillleri ogrenebilmek icin eger ciddi bir multiplayer getirirlerse oyuna ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 respec olayının bu devirde olmaması büyük rezillik ki aklı başında her oyunda var artık mmo'lar dahil. lvl 9 oldum hala skill dağıtamadım bu yüzden. bir oyun daha başlamadan strateji rehberi okutuyorsa onda bir sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ne degerli puanlarmis bunlar sam :) bence olmasin millet bu sekilde kasilsin , yada asiri kazik questler zinciri vs olsun. ne bilim respec dedigimiz sey oyunun tum dongusunu karakter bazinda degistirebilen bir sey bari zor ulasilir olsun. oyun yeterince kolay zaten birde respec kil tuy ile dahada kolaylasmasin. o puanlari verirken elli kere dusunelim sonrasinda aglayalim vs.. bana batmiyor acikcasi o noktasi oyunun. tek derdim mmo destegi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 karakter kolay kasılsın, diablo daki gibi "ww barbar yaptım, bonenecro yaptım" falan diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben kafama gore dagittim gitti. yeterince geberip duruyorum zaten, bir de biriktirmesi ile ugrasamadim napayim. hep en iyi karakterleri yarattikta noldu bugune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ya kanuni zaten okuduğum kadarıyla oyun ilerki seviyelerde kazık derecesinde ağırlaşıyormuş ki diablo 2 gibi bir oyunu tasarlayan insanlardan o beklenir. ama görünüşe göre life/mana leech tarzı olaylar yok bu sefer ki kararsız kalmama yolaçtı. çat diye bitiyor enerji, pot içmeye endeksli charı da başarısızlık olarak görüyorum şahsen heh yani verdiğim skilleri kullanabilecek miyim emin değilken respec olmaması evet düşündürüyor hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 puan biriktirmek mantikli ama birde skilleri iyi okumak lazim. ornegin summoner olarak her bir fire elementalin 23 mana goturdugunu bilmeden 6 tane cikarayim diye skill verdim ama meger mana poolum o kadar degilmis. guzel detaylar biz ilk olarak girdigimiz icin simdi kaynakda yok ve bu oyun turkiyemde de pek bilinmedi oyle geldi kafadan girdi ... gamespotta guzel bir aciklama var birde hellgateguru.com oyun esasinda basit gorunuyor ama crafttan moda skillden minigamelere kadar bir cok seyi var. birde ekonomi icin AH geldimi degme keyfime. ozellikle minigamelere dikkat edin guzel bir mesgale ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 avrupada oynayanlar için bir karakter bankası oluştursak... mesela ben engineer'ım alakasız itemler düşüyor ama kaliteleri unique falan dün de bir summoner itemi düştü ( +2 fire elemental, +1 de bişi var napalm sanırım ) gittim kıçım çatladı istediğim fiyatı alamadım 4000'e sattım.. burada birinin işine yarayacağını bilsem verirdim mesela.. not: bir sürü trade channel var 50 tane sanırım avrupada ve global olanı yok bildiğim kadarı ile... o yüzden nasıl trade yapılıcak sağlıklı bir şekilde fikri olan.. not2: mesela ben WTB Engineer items (lvl 18) diye trade channel'da ara sıra mesaj geçiyorum.. nadir olarak birileri cevap veriyor... @sam: respec olayını bilerek koymuyolar diablo 2 geyiği, yoksa herkez aynı spec'i yapar.. bir de PVP - PVE speclerini ortak olmayacak şekilde yapıyorlar bilerek ki PVP yapanın kıçı düşsün herkez aynı spec.le oynamasın vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sam said: ama görünüşe göre life/mana leech tarzı olaylar yok bu sefer ki kararsız kalmama yolaçtı. çat diye bitiyor enerji, pot içmeye endeksli charı da başarısızlık olarak görüyorumşahsen evoker ın skill tree life/mana leech var, yalnız farklı dinamikler tabiki, her zaman bildiğimiz at büyüyü em değil olay. Life için ilk gelen büyü mesela, mark lıyor target ı sonra ilk lvl için herkesin ilk vuruşu target ın %7 si kadar çekiyor, ya da daha sonra gelen corpse lardan life leech varki, silahımda +1 var, ilk skill de bile rahat dolduruyor life pool u. Bunların dışında ilk karakterlerin deneme olduğuna bende katılıyorum. Benim evoker da en az 6 skill yalan, bir daha açsam imkansız vermeyeceğim skill ler. Birde bir item veri tabanı gibi birşeyler yapılması konusunu da destekliyorum, çünkü inanılmaz legen. itemlar sattım ya da kırdım mecburiyetten. Ayrıca herkes az biraz oynadığı karakterle ilgili birşeyler yazarsa, yeni char. açmış arkadaşlar içinde bir başlangıç noktası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benim char da yalan olacak cunku uzun sure otomatik mi sniper mi karar veremedigimden her bir seye 1 verip acilmis ucube bir sey oldu. hic grup skill i vermemis olmam da cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 level 11 summonerin level 18 marksmani duelde ezmesine sahit olduk.. beceriksiz namess :D mihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 1 dmg bile almadin, bug var lam. bu arada oyundan dustum dondugumde kacmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi ben de dl ediyorum suan bitmedi gitti, account da aldım hazır. yalnız sagda solda dogru düzgün hiç bi bilgi yok. ne acıyım napıyım karar veremedim. var mıdır hic tavsiyeniz? evoker nasıldır mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 süper oyun yaw... ciddi alacagımm eglenceliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evoker ilk lvl larda pek zevk vermiyor, ama sonradan açılıyor, başlar için tavsiyem default +1 olan skill e ver biraz sonra biriktir, lvl 5-10 arası istersen verme, ya da +3 bone a ver, single target a ii dps yapıyor, ama 10 dan sonra lighting base büyüler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ya benim sormak istediğim bişey var, oyunda zıplama var mı?? videoda zıplıyodu sanki ama tam emin olamadım. guild warstaki gibi yere yapışık tipler yoktur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 space tusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 her ne kadar hellgate icin turkce kaynak cok az isede bizim sitede bir kac derleme sey bulunmakta. http://forum.alaturqua.org/index.php?showforum=134 quest olarakda gorebilirsiniz. bazi seyler ingilizce ayrica orada bir comics bulunmakta oda oyunun hikayesini anlatiyor vs... ozellikle hellgate guide bulunuyor gamespotta onun da linki var o cok basarili bir kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pardon ama ben demoda sadece blade master ile marksman gördüm guardian göremedim.guardian oyunun tam sürümün de mi geliyor yoksa blade masterın ayrı bir skill tree agacımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 demo dan farklı 4 class daha var oyunda, guardian tank class ı, blade master ile ortak tek tree leri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 NexcaT said: her ne kadar hellgate icin turkce kaynak cok az isede bizim sitede bir kac derleme sey bulunmakta. http://forum.alaturqua.org/index.php?showforum=134 quest olarakda gorebilirsiniz. bazi seyler ingilizce ayrica orada bir comics bulunmakta oda oyunun hikayesini anlatiyor vs... ozellikle hellgate guide bulunuyor gamespotta onun da linki var o cok basarili bir kaynak. Oynuyomusunuz şu anda? Alacam bu hafta oyunu sanırım bende, var mı takılan eskilerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 eskiler cok curuduler attik :P yok abi ben burcak namessar var birde ladestin ve diger saz arkadaslari oyunun gelmesini bekliyorlar vs.. ben eski kasar zaten. yeterim sana. ama artik oole her saat oynamiyorum canim cektikce azar azar.. abartinca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Single da keşfettikten sonra guardian oynamaya karar verdim, yardıma ihtiyacınız olursa sesleniverin, dreagloth olacak char ismi. Bu arada bende alaturqua da oynamıştım eq nun sonu, eq2, wow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oyun tr de satılmaya başladı mı? limit var indiremiom :( senditte de bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar