Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bu mail bana az önce geldi..Gerçekten önemli bi konu ve szle paylaşmak istedim.. bir arkadasin is arkadaslarindan biri sinemaya gider, yerine oturur ve birseyin battigini fark eder.Kalkip baktiginda, batan seyin, ucuna bir not ilistirilmis bir igne oldugunu gorur. Notta " gercek dunyaya hos geldin, artik AIDS'lisin!" yazilidir. Doktorlar igneyi test eder ve AIDS virusu tasidigi ortaya cikar. SINEMAYA GIDERKEN DIKKATLI OLUN !!! GITMENIZ GEREKIYORSA LUTFEN,AMA LUTFEN KONTROL EDIN !!! en guvenli yollardan biri, henuz isiklar yaniyorken oturacaginiz yeri iyice kontrol etmek!!! Cogumuz kendimizi koltuga birakiriz sadece....... Asagidaki bilgi (11.02.2000) Polis departmani'nin tum calisanlarina e-mail araciligiyla ulastirilmistir. Jetonlu telefonlar Madde bagimlilari artik kullanilmis ignelerini jetonlu telefonlarin jeton iade holune yerlestiriyorlar.Jetonu geri almak ya da unutulmus jeton varmi diye bakmak iste yen insanlar ellerini buraya atinca da igne batiyor. Ve hepatit, AIDS ve benzer hastaliklar bulasiyor. Bu mesaj herkesi bu tehlikeden haberdar etmek icin gonderilmistir. DIKKAT EDİN[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 biliyodum ben bunu ama diyeceğim başka. bu nedir ki şimdi SİNEMADA DİKKAT EDİN. sanki sadece sinemada bize sokabilirler iğneyi. iğnenin bi tarafımıza girebileceği o kadar çok mekan varki hayatımızda. tek korunağımız şansdır bizim. (tabii kontrol etmeyecekmiyiz, hayır tabii ki edecez ama nereye kadar sinemada olmasa, umumi tuvallette girecek)[signature][hline][EOF]
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eet olmıyacak seyler degil dikkatli olmak gerek...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Sonucta ben aynısını buraya geçrdim..Ya denmesi istenen zati dikkatli olun[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 oha ya nasil bir iinsan böle bir sey yapar :( sinemayada rahat gidemiycez artik :/[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ... [i][b]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 millet iyice pislik olmus cıkmıs ya[signature][hline]go2hell
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 off kötü hissettim kendimi bir an. Ya orada ben olsaydım :([signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Aramaya inanmak :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Merhaba SPAM... Durun ya bi tane de ben yazıyım... Hmm düşün düşün insanları nasıl kıllandırsam nasıl korkutsam neler saçmalasamda mail forward etseler... Heh buldum bişi. Çin de bugün meydana gelen patlamayı Çin Derin devletinin yaptığını Çin'in doğusunda kalmış olan Türk ırkını terörist gibi gösterip müdahale etmek istediğinimi yazsam acep!!! Yok bu pek ilgi çekmez Philips monitörlerin yüksek radyasyon yaydığını Epilepsiye sebep olduğunu yazsam olur mu? Altına da şööööle prof adı soyadı yazarım bi tane... Ya da Nokia telefonların Taiwan üretimi olanların pillerinin patladığını yazıyım ben... Uyduruk bunlar. Her gelen SPAM ile korkuya kapılacaksanız sizi Michael Jackson un yanına alayım ben beraber maske takar özel klimalı evde oturursunuz. Hem onun şahsi sinemasıda vardır...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yabiii ki dikkat etmeliyiz ama kan yoluyla aids bulaşma olasılığı binde 1 unutmamak gerek....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 siz dikkat edin yien istiyosanızda, aids ve hepatit falan havayla temas ettiğinde ölüyo.[signature][hline]Beş Hececiler
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İyide o zaman neden başkalarının eşyalarını kullanmayın diolar? hava içinde heryer..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben bunu bilmiyordum. Dur araştıram. Cuce valla değişik bir bilgi. saol[signature][hline]go2hell
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 DASDUISDUFU)W+x5öe5y5 işte LİNK SÖRÇ EDİP ÖYLE TOPİK AÇÇIN LAN DAYT! delirtmeyin beni :-P Muhalefet kesildim başınıza evet. :D[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 http://www.aids.hacettepe.edu.tr/turkiyede-HIV.htm Adresinde açıklama var ama okıyamadım cok uzun[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Erutan, 09 Temmuz 2005 16:46 tarihinde demiş ki: DASDUISDUFU)W+x5öe5y5 işte LİNK SÖRÇ EDİP ÖYLE TOPİK AÇÇIN LAN DAYT! delirtmeyin beni :-P Muhalefet kesildim başınıza evet. :D İyide herkes ayrı bi başklık açıo search ettim birkaç türlü ama[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 search yetersiz zaten. bence :)[signature][hline]go2hell
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: m3hm3t, 09 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: belki bu mail deil ama buna benzer bazı maillierin insanların mail adreslerini toplamak amacıyla atıldığını biliyorsunuzdur di mi? Olabilir de sonucta dikkat edilmesi gerekmez mi?İşe yaramadıgını söyleme..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 adam önce o iğneyi kendine batırıyo , sonra çıkarıyo 10 dakika kdr beklıyo o kan orda. sonra sana giriyo. hiv virüsü vücuttan dışarı çıktıktan sonra uzun süre yaşayamaz. O kan yoluyla bulaşma olayıda mesela hastaneye kan aldırmaya gittin , hemen senden önceki hastanın iğnesini sana batırırlar. onda aids varsa sanada bulaşır. baya bi kısa sürmesi lsm. Bı ara bu geyik çok unluydu sonra cıkıp doktarlar açıklama yapmıştı.[signature][hline]FB Sailing Team
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya sonucta terlesen rodan bie aids virusu bulunur, ama birinin yarasına deyince o ter adamın hasta olma ihtimali 10000 de bir falan.[signature][hline]Beş Hececiler
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 edit:olmadı durun :( [Bu mesaj go2hell tarafından 09 Temmuz 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Cuce, 09 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki: siz dikkat edin yien istiyosanızda, aids ve hepatit falan havayla temas ettiğinde ölüyo. AIDS'in sebebi HIV virüsüdür. Virüsler canlı değillerdir, o sebeple ölmeleri de mümkün değildir. Ve ayrıca havaya temas ettiğinde de etkilenmez, bir hücreye geçip aktivitelere devam edebilir. Yani iğne battıktan sonra vücuduna girerse AIDS'i kapmış olursun.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 09 Temmuz 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tamamen aids'li insanın insafına kalıyoruz. Sinemada koltuğunuza dikkat edin olayı yalan. İstede kalabalık içinde çat diye sokar iğneyi, hissetmessin bile, hissetsen bile adamı bulamazsın.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Cuce, 09 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki: siz dikkat edin yien istiyosanızda, aids ve hepatit falan havayla temas ettiğinde ölüyo. Cüce öldürdün.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Werewolf, 09 Temmuz 2005 16:53 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 09 Temmuz 2005 16:45 tarihinde demiş ki: siz dikkat edin yien istiyosanızda, aids ve hepatit falan havayla temas ettiğinde ölüyo. AIDS'in sebebi HIV virüsüdür. Virüsler canlı değillerdir, o sebeple ölmeleri de mümkün değildir. Ve ayrıca havaya temas ettiğinde de etkilenmez, bir hücreye geçip aktivitelere devam edebilir. Oda dogru yanlıs yeremi baktım. Durun bidaha bakam ya[signature][hline]go2hell
Öne çıkan mesajlar