Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bitmeden açma sakin! Bi ara dedim, rand gitti bu saatten sonra geri gelmez. Ama yine lews therin abim geri getirdi sagolsun. Ama tam anlayamadim hiç bir zaman iki kisi olmamislardi dedigi yerde neyi kastetti? Zaten ben lews therinim (en azindan olup yeniden dirilmis haliyim) diyerekten mi oyle dusundu ? Egweneyi hiç sevmezdim ama bu kitapta bayag karizma yapti. Lanet olsun bu herife ya egweneyi bile sevdirdi ya bana Mat gene karizmaydi takdir Perrin eskisi gibi degildi ya, halbuki eski favori karakterimdi:/ Elaynei unuttular. Gerçi zaten sevmezdim canima minnet :D Gawyn bi ara hollywood moduna geçti. "Adamlari dovmek daha çabuk ya nie konusmakla ugrasiym ki" filan die gicik oldum. Neymis zaman yokmus ?! Sonra ortalikta mal mal gezindi bos zaman edinip. O neydi ya bi tekme suna bi kafa buna. Siuanin karizmayida çizdiler, 40 yillik amyrlin 1000 kere ayar yedi egweneden Verinde gozleri yasartti vay anasini Tebrikler Brandon abimize, bence çok iyi is cikarmis. Tamam belki havasi biraz degismis kitabin ama çok çok çok guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bakma okumadiysan Abi bence Rand böyle daha iyidi keşke silseydi ebou darı toptan .. Bir de Verin'e çok üzüldüm be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Rand hakkında This Voice Inside adında bir parça yapılmış kitabı okurken arada dinlenebilirilgili link 1ilgili link 2 buda parçanın videosu sözleri I conquered your past I know what awaits you in the time to pass I am your part I am your doom I am your end I bind your hands I scream darkness I am the voice inside your head I was born to feed the sheeps Seed the wheats A country boy like me I never heard of tales A boy who saves A hero of the day I want a life to share With a wife to love And my kids will grow with me And as I am getting old I will feel the cold And die peacefully I want to sleep away this nightmare They say the darkness arriving With tales of kingdoms crying And I saw my lands in fear My friends are dying Friends are dying My death was my own birthday I had the power to save But I felt the madness Crawling inside my head They died by my hands I want to believe I have a chance to change the way Nothing to save Get rid of this voice inside my head I saw them dying Trying to save me from myself And they failed Nations cried before me As I cried for them alone And I failed Yes I failed And I failed Yes I have to fight it all Yet I have to fight till the end Just save me from my soul They say the darkness arriving With tales of kingdoms crying And I saw the lands in tears My friends are dying I am dying I want to believe I have a chance to change the way Nothing to save Get rid of this voice inside my head The Wheel weaves as the Wheel wills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 12.kitap 12. kitabın türkçesi ciltsiz olarak bu hafta çıkıyor ben kendi adıma ciltli versiyonunu bekliyorum yaza kadar çıkar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya ikiye bölmüşler yine. deli bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kitabı ikiye bölmemişler ciltsiz halde tek kitap olarak basmışlar 900 küsür sayfa bir şey bugün d&r da görüp inceledim biraz ciltli halini beklemek zor geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 evet öyleymiş. ideefixe de indirim vardı ben aldım ciltlisini beklemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 13.kitap haberler kapak JordanCon dankapak yazısı The Last Battle has started. The seals on the Dark One's prison are crumbling. The Pattern itself is unravelling, and the armies of the Shadow have begun to boil out of the Blight. Perrin Aybara is hunted by spectres from his past. To prevail, he must find a way to master the wolf within him or lose himself to it forever. Meanwhile, Matrim Cauthon prepares for the most difficult challenge of his life. The Tower of Ghenjei awaits, and its secrets will reveal the fate of a friend long lost. The end draws near. It's time to roll the dice. kalın yazan yere dikat!!!açılış paragrafı "The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. In one Age, called the Third Age by some, an Age yet to come, an Age long past, a wind rose around the misty peaks of Imfaral. The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of Time. But it was a beginning."Imfaral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 İngilizcesini almıştım, Türkçe gibi sarmayınca bıraktım, Türkçesini de bitmesin diye yavaş okumaya çalışarak 1 haftada bitirdim maalesef :) Çok güzel olmuş kitap, özellikle kehaneti çok güzel bağlamış. Üçün bir olması da, min, aven, elayne den bir ilyena çıkar mı acaba diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Amazonda towers of midnight pre-order var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ne zaman çıkıyo belii mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 nasıl okucam var ya çıkınca sayfaları parçalaya parçalaya dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mart başında %80 deydi sanırım, bu yılın sonuna çıkarsa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 26 ekimde çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 tunca said: nasıl okucam var ya çıkınca sayfaları parçalaya parçalaya dfgfdg abi yavas iki kitap kaldi zaten topu topu sindire sindire yavas yavas yoksa bi çirpida biter dimdizlak kalirsin ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 12.kitap ciltli olarak çıkmış görür görmez aldım sonunda mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 12.kitap mı çıkmış ben en son 3. ciltte bırakmıştım bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ilk kitabı sipariş ettim dnr a yeni başlıycam bakalım bu hayvani seriye :) uzun soluklu ve saran bi seriye ihtiyacım vardı umarım ilaç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Senin yerinde olmak vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ben ebooklarını aldım hepsinin Nook için. En baştan okuyorum. Çok güzel seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ya hangi çeviriyi almamı önerirsiniz? çiltli 40 milyonluk ithaki yayınlarının var 20 milyona phoenix yayınlarının var ? dnr daki kazma siparişi bilgisayara girmeyi unutmuş netten alıcamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 İthaki al. Phoenix sadece ilk kitabı çevirdi, çok sağlam çeviri ama devasmı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben de ikiside var, serinin bütünlüğü açısından ithaki olmalı hepsi ama phoenix inkide çok güzel kitap, şekilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 paran varsa şu an hepsiburada.com da 11 kitap paket halinde %40 indirimle satılıyor ciltsiz ve ciltli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=apJJ0NzOXEg&feature=player_embedded oh siht oh shit oh shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar