Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman Çarkı -Wheel of Time-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha ya. almanya dan adam geliyordu iş için ona al gel dedim bulamadı. hadi dedim almanya'ya gitmemiştir belki. Dingiltereye arkadaş gitti iki günlüğüne ona ısmarladım o da bulamadı. nerede bu kitap yav.
Mesaj tarihi:
benim için bilgisayardan kitap okumanın ayrı bir zevki var o yüzden yazık falan olmadı benim için,zaten zor dayanıyordum netteki spolara bakmamak için iyi oldu pdf sinin çıkması

kitap gerçekten ama gerçekten çok güzel bu yüzden spo falan koymayacağım açarsanız harbiden yazık olur zevkinize

ayrıca tüm hafta sonu 2 ltlik semaveri 4 kere bitirip 5 saat uykuyla kitabı bitirmek eski güzel günleri hatırlattı bana :D
Mesaj tarihi:
Bende bugün tekrar gidip sordum, görevli: adam ölünce gecikti dedi espriyle karışık, bir yandan hoşuma gitti, ilgilenip bilmesi, ama sonra kitabı başkası yazdı zaten, ölümüyle alakası yok deyince bekliceksin o zaman, sabır dedi.
Mesaj tarihi:
Amazondan siparis ettim
20sinde filan elimde olacakmis oyle diyorlar
dispatchten sonra mail aticaz diolar
ilk amazon siparisim dispatch ne onu bile bilmiorm :D
ama 1 bucuk hafta nasil dayanicam ya o kitap icin . pdfini bulup okusam mi gelene kadar
Mesaj tarihi:
Ellerinden cikardiklari gun sana mail atiyorlar bakin kargoya verdik haberiniz olsun diye, zaten parayi da o gun cekiyorlar

benim preorderim vardi, bekliyorum en gec onumuzdeki hafta elimde olmasini :)
Mesaj tarihi:

spoiler..

Ya su egweneye harbi gicik oluyorum
Perrin yada Mat yerine ondan bahsetmesine sinir oldum
Dunyanin kaderini Perrin ve Mat belirleyecek lan Rand abimden sonra . Egwene gitsin camurda yuvarlansin

• Yeni Oluştur...