rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 oha ya. almanya dan adam geliyordu iş için ona al gel dedim bulamadı. hadi dedim almanya'ya gitmemiştir belki. Dingiltereye arkadaş gitti iki günlüğüne ona ısmarladım o da bulamadı. nerede bu kitap yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hayırlı uğurlu olsun 12.kitap pdf formatında nette dolaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yazık etmeyin zevkinize, bu seri okunmaz öyle pdf falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bayadır dolaşıyo zaten de hakakten yazık etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 benim için bilgisayardan kitap okumanın ayrı bir zevki var o yüzden yazık falan olmadı benim için,zaten zor dayanıyordum netteki spolara bakmamak için iyi oldu pdf sinin çıkması kitap gerçekten ama gerçekten çok güzel bu yüzden spo falan koymayacağım açarsanız harbiden yazık olur zevkinize ayrıca tüm hafta sonu 2 ltlik semaveri 4 kere bitirip 5 saat uykuyla kitabı bitirmek eski güzel günleri hatırlattı bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bu d&r gerçekten yetersiz, adama soruyorum ne zaman gelir diye, ilk yurt dışı kargosuyla diyor, ne zaman diyorum, bilmiyorum diyor. E kim bilecek bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 mail attım bi tane 15 gün önce en geç 1 haftaya mağazalarımzıda olucak dediniz hala yok ayıp değil mi konulu, ne dicekler bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben her dnr gördüğüm yerde direk girip soruyorum. kendi çapımda baskı oluşturuyorum adamlar üstünde ama olmayınca ne yapsın adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bende bugün tekrar gidip sordum, görevli: adam ölünce gecikti dedi espriyle karışık, bir yandan hoşuma gitti, ilgilenip bilmesi, ama sonra kitabı başkası yazdı zaten, ölümüyle alakası yok deyince bekliceksin o zaman, sabır dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Amazondan siparis ettim 20sinde filan elimde olacakmis oyle diyorlar dispatchten sonra mail aticaz diolar ilk amazon siparisim dispatch ne onu bile bilmiorm :D ama 1 bucuk hafta nasil dayanicam ya o kitap icin . pdfini bulup okusam mi gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ellerinden cikardiklari gun sana mail atiyorlar bakin kargoya verdik haberiniz olsun diye, zaten parayi da o gun cekiyorlar benim preorderim vardi, bekliyorum en gec onumuzdeki hafta elimde olmasini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 http://www.rob389.com/default.asp?PAG00_CODE=UDE11TR&MMM00_ITEM_CODE=9780765302304&MMG00_CODE=11&MMH00_CODE= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 spoiler.. Ya su egweneye harbi gicik oluyorum Perrin yada Mat yerine ondan bahsetmesine sinir oldum Dunyanin kaderini Perrin ve Mat belirleyecek lan Rand abimden sonra . Egwene gitsin camurda yuvarlansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Burda bu şekil yorumlar yapmıyoruz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 spoiler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Abi guncelleyemiyorum mesaji ? Baska birinin mesaji saniyor galiba guncelle secenegi yok o mesajimda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Zamanı geçti artık da, yok zaten spoiler lık bir şey mesajında. Benim konuşmuyoruz dememin tek sebebi, tam bir facebook grubu muhabbeti olması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bence gayet spoiler xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Neyi spoiler genç, egwene den daha çok bahsediyormuş kitap işte, zaten bir yönelim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben kimden ne kadar bahsediyo bilmek istemiorum belki xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bilkent d&r a gelmiş şimdi aradılar =) bugün ya da yarın alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Banada alsana, yarın uğrayıp alayım senden Ankara ya gelince, biter falan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nwn mide alırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bi tane getirmişilerdi de aradım şimdi yarına getirebiliolarsa getircekler alırım sana da getirirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 holii şiitbokşayze. şimdi amozon.de'den sipariş verdim. dnr lar getirmaye başladı. neyse. iki kitabım olur sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar