Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeşme de Patlama!

sharky

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 10 Temmuz 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
bende terrorun dini dili irki yok diyorum size. oh iyi olmus tarzi yorumlarda guzel degil kim ne derse desin. onlar yaptiysa masum vadandaslarin basinada gelmesine gerek yok. ne onlarin ne bizim. bizde iraktaki saldirida direkt bombalamasakta destekci modundayiz su an ve o kisiler bizede lanet ediyor. ayni konumdayiz. neyse ya. ben disari cikip hava alcam,

sen konunun ne oldugunu biliyorsundur . Orda fedaykin veya ben veya aynı şeyi dusunenleri olayi. neyse..[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de onu diyorum zaten, ırk farkı yok hepsi insan, o yüzden "onlar da terör yapıyodu oh patlasın" demek yanlış... Neyse sen böyle demiyosan üstüne alınmana gerek yok ama terörün dili dini ırkı yoktur azmonun da dediği gibi...
[edit: azmodainin yazıyı absolut yazmış gibi okumuşum düzelttim][signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 10 Temmuz 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

=(
serefsizler....
allah belalarini versin....[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Lylide
Sosyal ağlarda paylaş

azmodai +1

ancak "çeşme'de dolaşmayın" demekle olmaz. paranoyaklık yaratıp çeşmeden uzak durduk diyelim, ertesi gün ankara'da patlatmıyacakları ne malum?

terrör budur, insanları ürkütmek ve korkutmaktır. insanlar "çeşme'de dolaşırsam ben de ölebilirim" düşünsünler diye uğraşmaktır.

korkmadan dolaşmak lazım, ölümün nerden, hangi şehirde, nasıl çıkacağını kestirmek imkansız.
Tabii ki önlemimizi almalıyız, o ayrı konu.

Ayrıca geçmiş olsun.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ingiltere deki bombalamalara oh iyi oldu diyip bunlara sovenler.

Once belli bir fikriniz olsun bana dokunmayan yilan bin yil yasasin istedigini soksun mantigindan cikin biraz.

Al iste demekki bizde birseyler yapmissizki cesmede bomba patladi sizin mantiginiza gore herseyin bir sebebi vardir nedir cesmedeki bombanin sebebi.

Ben soyliyim Incirlik ussunu kullandigimiz icin olabilirmi?
Yoksa Amerikan ucaklarina turkiyede ucma hakki verdigimiz icinmi?
Yoksa Basbakan devamli ABD ye gidiyor diyemi.

Siz bu 3 unden birini secip bunun uzerinde komplolar kurmaya basliyin ben sonrada katilirim size
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye hiç mi beslemedi terörü sanıyosunuz? PKK'yı bir zamanlar biraz olsun besleyen güçlendiren de Türkiye değil miydi sanıyosun boccob, "büyüsünler de biz de savaşalım, bir bahane olsun doğu için" diye, yine türk ordusu uçaklarından hizbullah lehine afişler atılmadı mı güneydoğuda sırf türkiyenin çıkarına olduğu için? Her devlet terörü destekler çıkarına olduğu sürece.

O zaman yarın öbür gün annen baban ya da başka bir yakının bir bombayla ölürse de üzülme, ne de olsa terörü destekleyen bi devletin vatandaşı onlar.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 10 Temmuz 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
sen konunun ne oldugunu biliyorsundur . Orda fedaykin veya ben veya aynı şeyi dusunenleri olayi. neyse..

ingilteredeki terör eylemlerine el kaide gözünden meşruluklarını savunurken aynı kesimler tarafından gerçekleştirilen terörün bizim ülkemizde de, geçen sene gördüğümüz gibi, bugün gördüğümüz gibi vuku bulduğunu hesaplayamayacak, göremeyecek, bu gerçeği yorumlayamayak durumdaysanız bu başlıkta da bugün söyleyeceğiniz hiçbir şey de yok, olmaması lazım di mi?

ölü olmaması sevindirici bi nebze, fakt gene de, ne kadar avunursak avunalım, bu tür eylemler feci şekilde huzursuz ediyor gene de..

acil şıfalar diliyorum yaralılara.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 10 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
Türkiye hiç mi beslemedi terörü sanıyosunuz? PKK'yı bir zamanlar biraz olsun besleyen güçlendiren de Türkiye değil miydi sanıyosun boccob, "büyüsünler de biz de savaşalım, bir bahane olsun doğu için" diye, yine türk ordusu uçaklarından hizbullah lehine afişler atılmadı mı güneydoğuda sırf türkiyenin çıkarına olduğu için? Her devlet terörü destekler çıkarına olduğu sürece.

O zaman yarın öbür gün annen baban ya da başka bir yakının bir bombayla ölürse de üzülme, ne de olsa terörü destekleyen bi devletin vatandaşı onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

pif diyorum sadece
cesmedeydim 1-2 gundur bugun arkadaslarla planımız denizden sonra merkeze inipaksama kadar orada takılıp sonra izmire donmekti. ama denizden ciktigimizda arabaya hirsiz girdigini ve para tel vs ne varsa alip goturdugunu gorduk ve dogal olarak moralimiz bozuldu direkt izmire geri donduk eger hirsiz girmemiş olsaydı o patlamanın yakınlarında olucaktim cunku oralarda calisin bir arkadasim var... neyse herkese geçmiş olsun.[signature][hline]classified
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 10 Temmuz 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
Hatta abdullah öcalan da türkiye nin adamı. bunca zamandır niye idam edilmedi sanıyorsunuz...

Sadece tek birsey sorucam.
Abdullah Ocalan turkiyenin adami olsaydi hemenmi idam edilmesi daha mantikli olurdu. Yoksa yargilanip omur boyu hapis yemesimi.

Yani bir gun eline firsat gecip ben Turkiyenin adamiyim onlarin emriyle katlettim bebekleri fln derse ne olucak.

Bende "Paticik Lutfen Orgutu"nu kurucam amaci insanlarin yazmadan once dusunmelerini saglamak olucak
Sosyal ağlarda paylaş

Ya konu dışına çıktınız ya gene neyse bende bişi söliim Türkiye'nin Apo'yu idam etmesi bazı ülkeler için savaş sebebi olacaktır.Amerika'da Saddam'ı idam edemiyoken Türkiye Apo'yu nasıl idam etsin?[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 10 Temmuz 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
devletin adamları yakalanmaz benim bidliğim sürekli kayıplara karışırlar...

doğrudur.Görevini bitiren ya ölür yada kimliğini deiştirerek hayatını sürdürür.Ama bu olay önemli devlet kişilikleri için geçerli[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Sosyal ağlarda paylaş

İdam konusuna bakarsak da bir adamı öldürürseniz, onun efsaneleşmesini kolaylaştırırsınız. Bu kadar basit. Önemli olan onu gündemden düşürmek, unutulmasını sağlamak ve silikleştirmektir ki yapılan bu. Ha zaten öcalanın efsane olması çok zordu çünkü mahkemede yargılanırken sergilediği davranışlar ve söylediği sözler komik ötesiydi. Yine de lüzumsuz yere risk almaya gerek yoktu idam gibi bir kararla.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...