Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıllatan İsimler

Masteis

Öne çıkan mesajlar

said:
Werewolf, 09 Temmuz 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
said:
Madcat, 09 Temmuz 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
banada niyeyse osman ismi kıllatıyor..
kimse kusura bakmasın :(

Kılıcın çalındı mı hiç?

Osman adında bi arkadaşım olmadı... =/[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

-ber- hecesi gecen tun isimler.bide millet amma turetmiş be.berk,berke,bertan,berksan,berkay,berkan....ıvıykkk kotu.
ha bi de yıllardır su eski isimleri cocuklarına koyup yanına da modern gorunsun die can koyanları anlamam.
muhtalip can,kasım cansadri can,halil can hasan can... oo bu da uzar.ama sadece can pek guzel gelir bana.[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

osman , kâmil ,mahmut ,gürbüz...
hidir, itir, pitircik...
ve onun disinda sonuna; can , gül eklenen isim topluluuna kil olmam ,gülüp gecerim...[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 09 Temmuz 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Bende tüm osman ismine uyuz olanların isimlerine uyuz oluom varmı?

bende tüm osman ismine uyuz olanlarin isimlerine uyuz olanlara uyuz oluyorum.
var. =)
edik: ehu bi daha okuyupta ,yollicam mesajlarimi [signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 09 Temmuz 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwn demiş ki
1-Şervin => Evladım böyle isim mi olur ??? ŞERVİNNN KIZ GEL BAKAYOMM !!

2- Naki => Uzuncana okuyunca bi anlamı oluo ama hızlı okuyun baya bi komik oluo sanki soulcaliburdaki " taki " gibi oluo

2- OSMAN => ?!?!?!?!?!

Tabiki herkez kendine göre yazsın ve lütfen

Alınan olmasın

şimdi.... bi kere 2. den sonra 3 gelir.
bide osman'ın nesi var =) biraz eski bir isim olabilir ama atalarımızın, en büyük atamızın ismi...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

ildeniz mesela çok kılandırır çocuğunuza sakın ildeniz adını koymayın hatta kızınız olursa da nil adını koymayın bakın o da kıllandırıcı beki ikisi bir araya gelince ne oluyor nildeniz yaa yaa bakınız ne kadar da kıllandırıcı[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 09 Temmuz 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
Lisde bir kız arkın ismi Elem di... Aklıma hep LM gelirdi:-)
elem -terefiş[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...