RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Selam arkadaşlar bi görelim arkadaşlarımızı.. kimler var kimler yok.. Ben Redall-Hoor 10 Yıldır Davul Çalıyorum 4 Yıldır Profesyonel olarak çalışıyorum.. Ayriyetten 2 yıldır Trompet çalıyorum.. Enstürmanlar Yamaha Dc33 Series Trompet Davul:Yamaha Stage Custom Series Favori Baget Ziljian 7A Fireball series..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 4 senedir çalıyorum , hiçbi ekipmanım yok. 5A vic firth sadece.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 De abi ne çalıyosun Ben biliyorumda ne çaldıgını :) Öyle bir yazmışsınki 4 yıldır çalıyorum hiç bir ekipmanım yok 5A maymuncuk :).[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bir ara punk n roll grubundaydım (böyle bir tür çıkarmışlar). şimdi grubum yok. ama kalbim funk'tan yana.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 7 Sene evde bateri vardı.Toplasan herhalde bi 3 sene çalmışımdır.Canım sıkıldı Bass gitar alıom yarın onu çalcaz :D AYrıca klasik,Elektro,Akustikte çalarım :> herşeyden çalarım.Prof değilimdir ama.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1 yıldır elektro gitar çalıyorum. Fender Squier strat gitarım var modifiyeli. 1 haftaya kadar Jackson Dkmg sahibi alıcam bi sorun çıkmazsa. Onun dışında ibanez bi pedalım , rocktron gainiac adında aslan gibi rack mount tüplü preampim birde aria amfim var.[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 3 yaşında klavye çalmaya başladım , 5 yıldır gitarla ilgileniyorum.İlk 3 sene klasik , son 2 sene elektro... Enstrüman olarak Cort X-2 var ama en yakın zamanda bi Warlock almayı düşünüyorum...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1 senedir bass caliyorum Washburn DB40'im var[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende 4 yıldır calıorum 1 yıl klasık 3 yıldır elektro ama prof deılım tabi ama işte dınledıgım sarkıları calabılıorum[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gitar 2 yıldır,blokflut 6 senedir:))[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 5 Yıldır MAS Plastik Flüt çalıyorum :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kızacaksınız şimdi ama. http://forum.paticik.com/view.php?id=31186[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 di mi , ben de diyorum "ya vardı böyle bi topic ama" :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 14 yildir klasik, elektro, bas, perdesiz, bok pusur gitar, ne bileyim chapman stick vs. :) Bir o kadar zamandir vokal, 2 sene gibi tuba caldim, amator derecede bateri ve piyano caliyorum, piyano alabilirsem o amatorde kalmayacak, vs. :)[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Abi lanet olsun ya :( Vallahi baktım enstürman yazdım çalıyor yazdım bişi çıkmadı..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 13 yıldır trompet çalıyorum. bronz , el yapımı.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1 yıl 1,5 aydır elektro gitar çalıyorum onun üzerinede vokal yapıorum. Squier By Fender bi Strat'ım var. Bir de processor olarak Line 6 firmasının Pod XTLive aleti var. Marshall 10 wattlık amfim, birde 300 wattlık normal bi amfim var, mikrofon girişli vs. Grubum var Siamon ile aynı gruptayız. Tarz olarak rock denilebilir, metale kaçıo ama tam metal değil.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1.5 senedir elektro çalıorum okul grubumda lead gitar görevini üstlenmiş durumdayım nası gelişçeimi bilmiorum mal mal tabdan çalıorum cort x-2 im war[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 classic gitar [yeni başladım] ist. katılıyrum bu yarısmaya idaalyım :lol: ayşe 17 f ist. :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! [Bu mesaj hellspe tarafından 08 Temmuz 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Klarinet calicam seneye insallah : )[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1,5 yıldır elektrik gitar çalıyorum. Yamaha Pacifica 112 strat kopyası bir gitarım var, bir iki haftaya ise ısmarladığım Ibanez RG1570MB elime geçmiş olur sanırım. Ayrıca fender frontman 15w combo, behringer X V-Amp preamp var. said: RedallHoor, 08 Temmuz 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Abi lanet olsun ya :( Vallahi baktım enstürman yazdım çalıyor yazdım bişi çıkmadı.. "enstürman" yazarsan çıkmaz tabi :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1,5 yıldır bas gitar çalıyorum, ama pek kendime güvendiğim söylenemez. dandik ama işimi gören maxine marka bi gitarım, 30 watt lık ampteq marka bas amfim var[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 5 yıldır mızıka çalıyorum. yamaha de2002 modeli , omuz destekli.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 5 sene civarı oldu elektro gitar çalıyorum, ibanez rg1570 var.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 4 senedir gitar çalıyorum, 8 aydır falan da davul. Bir adet cort x-6 gitar ve digitech rp100a processora sahibim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim =P[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar