Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enstürman çalan arkadaşlarımız yazabilirlermi ne çaldıklarını..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar bi görelim arkadaşlarımızı.. kimler var kimler yok..

Ben Redall-Hoor

10 Yıldır Davul Çalıyorum 4 Yıldır Profesyonel olarak çalışıyorum..

Ayriyetten 2 yıldır Trompet çalıyorum..

Enstürmanlar Yamaha Dc33 Series Trompet

Davul:Yamaha Stage Custom Series

Favori Baget Ziljian 7A Fireball series..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

De abi ne çalıyosun

Ben biliyorumda ne çaldıgını :)

Öyle bir yazmışsınki

4 yıldır çalıyorum hiç bir ekipmanım yok 5A maymuncuk :).[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

14 yildir klasik, elektro, bas, perdesiz, bok pusur gitar, ne bileyim chapman stick vs. :)

Bir o kadar zamandir vokal, 2 sene gibi tuba caldim, amator derecede bateri ve piyano caliyorum, piyano alabilirsem o amatorde kalmayacak, vs. :)[signature][hline]Delinquent's Homepage
Delinquent's DeviantART Gallery

Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi lanet olsun ya :( Vallahi baktım enstürman yazdım çalıyor yazdım bişi çıkmadı..[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

1 yıl 1,5 aydır elektro gitar çalıyorum onun üzerinede vokal yapıorum. Squier By Fender bi Strat'ım var. Bir de processor olarak Line 6 firmasının Pod XTLive aleti var. Marshall 10 wattlık amfim, birde 300 wattlık normal bi amfim var, mikrofon girişli vs. Grubum var Siamon ile aynı gruptayız. Tarz olarak rock denilebilir, metale kaçıo ama tam metal değil.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican
Sosyal ağlarda paylaş

1,5 yıldır elektrik gitar çalıyorum.
Yamaha Pacifica 112 strat kopyası bir gitarım var, bir iki haftaya ise ısmarladığım Ibanez RG1570MB elime geçmiş olur sanırım. Ayrıca fender frontman 15w combo, behringer X V-Amp preamp var.

said:
RedallHoor, 08 Temmuz 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Abi lanet olsun ya :( Vallahi baktım enstürman yazdım çalıyor yazdım bişi çıkmadı..

"enstürman" yazarsan çıkmaz tabi :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...