_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 haha o tipte ne matrixmisin.benim karakter oni wan özetisi oldu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 what is matrix ulan:P hacibekirlokumu o dark padawan robe'u telos polar bölümünde Atris'in acaemisinden hacıladım:Pkutunun içinde vardı aldım. şu an dantooine'deyim..saber için tek parça kaldı..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: _ILuVaTaR_, 13 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki: benide baya sardı bende telostayı exchangedekileri fln kestim lightsaber crystal verdiler bakalım başka parça bulabilecekmiyim bi lightsaber yakışır =) edik:crystal vermemişer energy cell hede gibi bişey vermişler. [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 13 Şubat 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] aynen bende[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 48 saatten uzun sürdü bitirmesi, Sonlarda lvl 27 civarıydım, statlarda str 30 üzeri dex 29 cons 20 küsür int 20 wisdom 30 charisma 30 gibiydi. Demi-god olduk anasını satim. Raven halt etmiş yanımda.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 13 Şubat 2005 07:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o ne ya yuh edik karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Dariel itemlarla mı oldu o statlar yoksa force mu coşturuyor? Telostan sonra ilk Ondarion a gittim ben, lightsaber ı hemen aldım sanırım 13. levelda. Gittiğiniz dünya önemli değil galiba, yaratıkların zorlukları sizin lvlınıza göre değişiyor. Dark side da oynayan var mı? Ben lightmeterı :-p fulledim, parlak çocuk oldum +3 wis veriyor. Wisdom 22 şu anda. Acaba darkta full yapınca ne veriyor. Karşı tarafın güçleri %50 daha pahalı, kendi tarafınızınkilerse %50 daha ucuz oluyor. Lightning e gitmesemiydim abaca diyoruma ama baya işe yarayan bir özellik. Powerlardan tavsiye edebileceğim horror var, lvl 12 de mass horror var çok işe yarayan bir crowd control. Lightsanız Kreia ya aldırın en azından. Counseler ım bu arada. Yeşil lightsberım ve light karakterimle tozu dumana katıyorum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 İtemlarla oldu evet. Hele bir robe bulmuşum bide özel yaptıgım itemlarla upgrade etmişim ki giyince o statlara erişiyorum. Jedi master yerine Weapon master olarak gidim dedim melee ye dehşet feat ler alıyorsunuz. Ama ben jedi master halimlede lvl 3 force speed le tek round da milleti indiriyorum. Lightsaber ın damage ı zaten bilmem kaç ile 40 arası ve ilave olarak bonus damage ı var. Giydiğim bracer lar 1 12 arasımı ne bonus damage da veriyor. Bide strength ten aldığım damage bonusu var. Feat leride eklerseniz kodummu yarıyorum afedersin :D[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şahsen nefret edıyorum su oyundan .Sadece sen yurutuyorsun adamı.Yaratık gorunce soyle ustune gidip mause ile tıklayıp olduremıyorsun.Ole dal a basıyorsun oyle dalıyor.Iğrenç[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kullanımı biraz zor olsa da düz vurmak yerine farklı saldırılar kullanabiliyorsun. Power attack, flurry ve criticalla sınırlı bunlar ama farklı karakterlerin farklı özellikleri de olabiliyor, misal Zabrak tech'in (neydi bunun adı) shield breaker saldırısı gibi. Powerlar var, saber style lar var. Var oğlu var. Ama kullanışsız cidden, iwd2 nin arayüzü çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kullanımı biraz zor olsa da düz vurmak yerine farklı saldırılar kullanabiliyorsun. Power attack, flurry ve criticalla sınırlı bunlar ama farklı karakterlerin farklı özellikleri de olabiliyor, misal Zabrak tech'in (neydi bunun adı) shield breaker saldırısı gibi. Powerlar var, saber style lar var. Var oğlu var. Ama kullanışsız cidden, iwd2 nin arayüzü çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 DnD kurallarıyla oynuyorsun diablo değilki bu habire tık tık tık tık tık mouse a saydırasın.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Abi story için bir yorum yapsanız birdeki gibi insanın çenesini yerlere düşürecek ters köşe olaylar var mı. Ama sadece yorum yaparsanız iyi olur bu bu oluyor dmeeyin yani[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende çok fena bi bug oldu soğudum oyundan resmen, telosta bi ithorian görevi var, bi robotu ele geçiriyosun, programlıyolar robotu falan hani hatırlamışsınızdır, sonra o robotu kontrol ederek czerkanın üsse giriyiruz ana bilgisayardan datapade bazı bilgiler yüklüyoruz falan, yaptım o görevi robotla aldım bilgileri ithorian baseine gittim ana karakterime döndü oyun ama partymdeki adamla kadın yokoldu, saveimde yok kaldım öyle yenidenmi başlıcam şimdi of[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Banada oldu o devam et ebon hawk ı bulmaya gidince düzeliyor. Hikaye güzel beni ikinci günden itibaren 29 saat koltuğuma çiviledi ama birinci oyunu oynamış biri olarak ben oyunun sonuna kadar acaba Revan benmiyim gene diye kara kara düşündüm ipucu aradım ve bi halt öğrenemeden bitirdim. Hikayenin ucu açık hiçbişey bitmiyor. Devamı gelicek belliki. Gelmek zorunda çünkü böyle bitirmek hiç adil gelmedi bana.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oyunu bitirdiğinde level kaçtın? veya max. kaç level atlayabiliyorsun?[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 birşey sorucam oyun KOTOR 1 in grafik motorunumu kullanıyor kullanmıyorsa ram almak kesinleşti yani vampire :mosquarede i oynayamadım o bekleme suresindende burdada sorun yaşamayalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Dariel, 13 Şubat 2005 07:45 tarihinde demiş ki: 48 saatten uzun sürdü bitirmesi, Sonlarda lvl 27 civarıydım, statlarda str 30 üzeri dex 29 cons 20 küsür int 20 wisdom 30 charisma 30 gibiydi. Demi-god olduk anasını satim. Raven halt etmiş yanımda. Demiş Dariel, taş çatlasa 3 level atlamıştır, tabii yan questleri yapıp yapmamasına bağlı[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla şöyle diyeyim..ben SW universe'de dark side manyağıyımdır..bu oyunda hikayeyi dalan öyle bir şekillendirmişlerki ne yapıcağımı şaşırıyorum.yani hem içimdeki ark taraflar hem de light taraflar ortaya çıkıyor.resmen kendimi oynuyorum inanılmaz bişi.gerçek film gibi oldu.hala dark mı olucam light mı belli dceğil inanılmaz bişi. lvl14üm şu an sanırım..double-bladed kırmızı kristalli light saber var tüm upgradeler tam..max 33 vuruyo. dantooine bitti şimdi bakalım artık önümüze:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Delyyyy, 13 Şubat 2005 22:38 tarihinde demiş ki: birşey sorucam oyun KOTOR 1 in grafik motorunumu kullanıyor kullanmıyorsa ram almak kesinleşti yani vampire :mosquarede i oynayamadım o bekleme suresindende burdada sorun yaşamayalım aynı konfigürasyonla 1. oyundaki kasılmalarla hiç karşılaşmadaım. 3d motorunu ilk oyuna göre daha verimli hale getirmişler. ilk oyunu oynayabilmişsen bunu da rahat oynarsın tahminim. ram upgrade yapman muhtemelen gerekmeyecek.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 delirecem orijinalini aldim, oynadim biraz. ctd yapti, ve yeniden girmiyo oyuna (ilk demoyu gostermeden ctd yapiyo) reinstall ettim, yine ayni sey. harbi kafayi yicem. readmeye baktim "ctd sorunu olabilir, bol bol save edin" diyo. var mi bole bisi ya. oyuna giremeden nasi save edecem peki? tobe tobe. bi daha orijinal oyun alanin harddiski yanar insallah.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ctd nedir sorması ayıp :][signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 he bi de dark side olucam tabiyy ama sole bi sorun var. mantik cercevesi icerisinde konusunca light oluyosun, "HEPINIZI KESECEM MWAHAHAHA" seklinde mal gibi konusunca dark oluyosun. iide kardesim dark=mal diil ki. anladim iyilik yapmiyorum zaten ama dark pointler icin cidden gerizekali olmak gerekiyo. kardesim darklik kufur etmek deildir ki darklik guc elde etmeyi herseyin ustune koymaktir. nese cheat buldum dark point vericem kendime cheatler ile. tabii oyunu calistirabilirsem.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Quel-Thul, 14 Şubat 2005 01:05 tarihinde demiş ki: ctd nedir sorması ayıp :] Crash To Desktop = windowsa atmasi seni oyunun.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende oyuna dark side olayım diye başladım ama dark side cevapları o kadar benim hayat görüşüme zıt şeylerki resmen dark side olamıyorum, dark bi seçeneği seçince rahatsız oluyorum, ne kadar iyi bi insanmışım meğerse ben[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Jadelith, 14 Şubat 2005 01:09 tarihinde demiş ki: he bi de dark side olucam tabiyy ama sole bi sorun var. mantik cercevesi icerisinde konusunca light oluyosun, "HEPINIZI KESECEM MWAHAHAHA" seklinde mal gibi konusunca dark oluyosun. iide kardesim dark=mal diil ki. anladim iyilik yapmiyorum zaten ama dark pointler icin cidden gerizekali olmak gerekiyo. kardesim darklik kufur etmek deildir ki darklik guc elde etmeyi herseyin ustune koymaktir. Sadece o da diil eğer birisiyle konuşurda sizi kesecem dersen dark side point alıyon ama eğer direk dalarsan bişi almıyon. (mesela adamın yanındaki metal box lara falan dalarsan sana saldırıyo.) Bide dantooinde master vrooku buldum bana duble sided saber verdi onun dışında lensi falan da orda buldum. korribana gitmeme gerek kalmadı belki bazı yerlere bakmamışınızdır telosta. onu dışında şimdi nar shaad dayım. önce docks a gittim ithorian ile konuştum dock master ile konuştum tekrar ithorian ile konuştum ödülünü kabul etmedim power cell almadım. şimdi refucee area da o air swoop tamir için power cell istiyo zaten şu anda poison area dedikleri yerre gitmek hariç herşeyi yaptım bi goto yu bulamadım bide bu bounty hunterler dalmadı. takıldım bi anlamda.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar