O yazı bana ait değil ancak altına gönül rahatlığı ile imza atarım. Ve bende o yazının altına imza atmayan kişiye insan gözüyle bakmam. Madem öyle işte böyle...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
[Bu mesaj fedaykin tarafından 09 Temmuz 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
bir zaman turkiyeye teror'e karsi verilmeyen destek olaylar suanda onlarin basina geliyor ve simdi turkiyeye hak veriyorlar işte ilahi adalet[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
ırak'a ilk girdiklerinde "ay aman masumlara yazıktır" diye düşünen bir amerikalı, ingiliz olduğunu zannetmiyorum. o da terör, bu da terör hakkaten. ama haklı bulduğum filan yok tabii ki, keşke hiçbiri olmasa.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- faking nuub!
tek çıkış yolunuz çelişkiler değilmi? tekrar soruyorum onun annesi öldü diye onundamı annesi ölsün??? Iraktaki sivller Saddam yüzünden öldü. Ve sadamın yaptığı soykırımları bilrsinizi binlerce kürt... yani saddam kesinlikle devrilmeliydi. siz bilmiyorsunuz belki ama saddam zamanında bize petrol bile satmıyordu. Ve saddam eğer insan olsaydı en baştan pes ederdi. yani onların seçme şansı vardı. ama yolda gazetsini almış yada okldan dönen birsinin seçme şansı varmı?[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..."
[Bu mesaj SteelBB tarafından 09 Temmuz 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
onlyreal, 08 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
ben bu haberi fedaykin yayinlamis gibi gordum o konuda ozur dilerim, eger onun fikirleri bu yonde degilse kendisinden ozur dilerim
ancak tekrar soyluyorum asagidaki yazilari dusunen herhangi bir kisi insan olamaz.
sabah isine giden bir adamin bombalanmasi ve bunuda onlarda yapti iyi oldu diyerek normal gormek barbarca kelimesinden fazlasini hak ediyor.
kimse iyi oldu demiyor bir kere, olcağı buydu ve karşılığını aldılar diyor
ben de o yazının altına imzamı atarım
aşağıdaki yazıyı kabullenenler insan olabilir ama irakta veya başka bir yerde yapılan olayları doğal karşılan nesneler insan olamaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
1-) Hayır ikisinin de annessi ölmesin ancak birisnin annesinin canının değeri 0 iken diğerinin annesinin değeri 1 milyon olmasın. İkisine de aynı önem verilsin. Birisinin annesi halası teyzesi bütün sülalesi katledilirken ses çıkartmayanlar, bu eylemleri terör diye nitelemeye çekinenler diğerinin burnu kanayınca feryat figan gezinmesin.
2-) Irak'da ki siviller Saddam yüzünden öldü ise İngiltere'de ki sivillerde Blair yüzünden öldü. Irak'ta yaşayan insanların seçme şansı var idiyse İngiltere'de ki insanların hayli hayli seçme şansı vardı. Aynı mantıkla yaklaşırsak indirselerdi Blair'i hükümetten, getirselerdi askerlerini oradan çekecek birisini başa. Bakınız İspanya'da halk Aznar hükmetini alaşağı edip Zapatero'yu başa getirdikten sonra ilk iş askerlerini Irak'tan çekti ve artık orada huzur hüküm sürmekte. İngiltere askerlerini çekmezse bu orada patlayan son bomba olmayacak İspanya'nın aksine.
3-) Saddam bize petrol satmıyorsa neden Kerkük-Yumurtalık boru hattı döşendi bunu sorabilirmiyim. Atılır da bu derece mi desteksiz atılır. Saddam Birinci Körfez Savaşı'na kadar bizim üzerimizden bütün dünyaya haliyle bize de petrol satıyordu. Ne zamanki Amerika ambargo koydu o zaman biz ambargo nedeniyle Irak'dan yasal yollardan petrol alamaz olduk. Hatta hala Türkiye söylenip durur bizim sizin yüzünüzden günlük zararımız şu kadar diye Amerika'ya. Adamlar ambargo koyuyor olan bize oluyor.
4-) Saddam zamanında PKK'ya karşı kendi sınırları içerisine girip havadan müdahale yapma hakkını bize tanıyan yegane komşumuzdur. Bu mudur kötü komşuluk ilişkileri. Bir yanda operasyon izni veren Saddam diğer yanda askerlermizin başına çuval geçiren ABD. Birde uçuş yasağı mevzusuna bakarsanız sözde 36. paralel denmektedir ama 36. paralelein kuzeyinde olan Türkmen şehri Telafer bu sınırın altında sayılmış, güneyinde olan bütün Kürt şehirleri ise üstünde sayılmıştır. Sonuç ortada...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş:
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
[Bu mesaj fedaykin tarafından 09 Temmuz 2005 08:24 tarihinde değiştirilmiştir]
çelişki kavramların tanımlanmasında, çelişki iki eylemin birbirinden farkı olmamasına rağmen isimlerinin aynı olmamasında. "savaş" amerika kendi özgürlüğü için mi savaştı? Saddam'ı devirmek mi istiyorsun? savaş için harcanacak paranın yarısıyla saddam'ın sülalesini satın alıp beyaz saraya paspasçı yaparsın.
yani bir ortaya koyalım;
ingiltere'nin yaptığının sonucunu sivil halk çekiyor.
saddamın yaptığının sonucunu sivil halk çekiyor.
ingilterenin savaşa girmeme gibi bir seçimi var.
saddamın da teslim olma gibi bir seçimi var.
yolda yürürken bomba patlıyor
evin bodrumunda gebermeyi beklerken tepene uçak mermisi düşüyor.
arkadaşım oyun değil bu gerçek hayat. senin benim gibi insanlar geberdi ingilterede de ırakta da o savaştı bu terördü deyip ayıramazsın.
ölüyoz işte boktan sebeplerle ölüyoruzz, sivil halk geberiyor, biz geberip duruyoruz. senin benim gibi adamlar geberiyor.
daha da anlamıyorsanız, afili kavramlarınızla yaşamaya devam edin ne diyim..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Bu olaya ohh iyi olmuş demiyorum kesinlikle.Ama ırağın bombalanıp insanların öldürülmesine ne kadar üzülüyorsam bu olayada o kadar üzülüyorum.İkisi aynı şey.Savaş halindeler ve bu yüzden oluyor bunlar.Yani iki ülke savaşta mesela.Birisi diğerini öldürünce adına savaş diyorlar.Öbürleri karşılık verince terör oluyor.Bu tamamen güçlü tarafın uyguladığı bastırma politikası.İkiside savaşın sonucu.Doğrumu peki bunlar bence?Tabiki olmaması gerektiğini düşünüyorum.
/bu arada saddamın ülkeyi nasıl yönettiği başka bir tartışma konusu.ama abd+ingiltere ırak toplumunu düşündüğünden dolayı savaşmıyor orda.yani "saddamı devirelim ırak halkı kurtulsun rahatlasın" diye bişey söz konusu değil.adamlar o savaştan kar sağlayacak olmasa girmezler düşün yani bi.ha sen diyosanki bu savaşın sonucunda ırak halkı rahatlayacak öyle yada böyle.buda bi bakış açısıdır tabi.ama londradaki patlamalarla, ıraktaki patlamaları kıyaslarsak ikiside aynı kefededir kesinlikle.ikisinin amacıda savaşı kazanmaya yöneliktir.ikiside yanlıştır böyle olmamalıdır.
[Bu mesaj EagleEye tarafından 09 Temmuz 2005 08:30 tarihinde değiştirilmiştir]
baya baya geç oldu ama bu konu hakkında yorum yapmadan edemicem...
ırakta her gün ölenlerin ve şimdiye kadar ölenlerin ardından tek bir söz bile etmezken elin adamının(ingiltere) kendi köpeği (artık bi örgüte atarlar suçu birden çok köpekleri var) tarafından ısırılması haber oluyor...
ha bir Türk kızı kayıp...öldüyse ailesine başsağlığı dilerim..[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mandoo, 11 Temmuz 2005 08:42 tarihinde demiş ki:
baya baya geç oldu ama bu konu hakkında yorum yapmadan edemicem...
ırakta her gün ölenlerin ve şimdiye kadar ölenlerin ardından tek bir söz bile etmezken elin adamının(ingiltere) kendi köpeği (artık bi örgüte atarlar suçu birden çok köpekleri var) tarafından ısırılması haber oluyor...
ha bir Türk kızı kayıp...öldüyse ailesine başsağlığı dilerim..
Tamamiyle katılıyorum.Ayrıca müslüman toplumuna karşı bakış açısını kötü yöne doğru çevirmek için yapıldı(kendileri tarafından) ve başardılar.Şimdi ingilterede camilere saldırıyorlar.Bunların hepsi danışıklı dövüş bence.Hatırlayın abd de ladin bizim kuleleri uçurdu deyip saldırmadımı?Boş yere.
Ladin kim abd'nin en önemli yerini uçurmak kim.Filmlerde izlediğimiz o teknolojik abd nerde?o süper güç nerde?
Eğer bir terörist tutup bunları yapabiliyorsa devlet destekli bir güç neler yapmaz.Bunlar hep danışıklı dövüş.O kuleleride kendi köpekleri yıktı,ingilteredede kendi köpekleri yaptı.Çocuklara üzüldüm.VE kayıp vatandaşlarımıza.[signature][hline]Ey Türk!
Unutma ve Affetme.
tamailen ingilterenin blairci politikasi devam etsin diye yapılmıs bisey bu blair gene basta simdi tabi bazi ingiliz cevreleri bu olayin farkında neyseki su ingilizler baya akıllı insanlar... haberde izledim bi ingiliz genc direk sey dedi el kaideye atmak sucu cok kolay ama bence bu işte baska cikari olan insanlarda olabilir ...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
SteelBB, 08 Temmuz 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Konu nerden nereye geldi ya. Londraki oaly bir terördür ve kınanması gerekir. IRak savaşı da kınandı ama o biraz daha fazklı bir durum. artık çelişki yaratarak yaklaşmayın lütfen. siz burda resmen londra olayını savunuyorsunuz niye? Çünkü onlarda onları öldürdü. hadi onlar terörist. daha siz şiddete şiddtle tepki verilmemesi gerektyiğini kavrayamamışısınız. onun annesi öldü diye onundamı annesi ölsün ille?
ya hala düşünüyorumda senin gibiler yüzünden ztn bu terror dedikleri şey propogandası sürüyor yüzyıllardır insanlar ne için savaşıyor ?? bu savaşlar niye yapılıyor oturup bi düşün bakalım.birileri ölüyorsa ve öldürüluyorsa ve sennin gibiler gelipte bun " aa bak burda terror kınıyoruz hadı " diyipte bu dünyanın geleceginimi kurtarırsınız? biraz düşünün be bu kadar yıl niye bu kanlar dökülmüş nie bu kadar çok savaş yapılmış ve hangi savaşta terror die birşey varmış?ki bu zamanda var.bu terroru cıkaranlarda ztn masonlardır bizzat sizi kınamaya ıterler sana burdan diyecegim tek şey sen yerınde otur benımgibileri kına.[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Öne çıkan mesajlar
fedaykin
bi fransız gastesi de şey demiş:
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
[Bu mesaj fedaykin tarafından 09 Temmuz 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Zerglingtr
Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir...
Sosyal ağlarda paylaş
Saeros
- faking nuub!
Sosyal ağlarda paylaş
SteelBB
[Bu mesaj SteelBB tarafından 09 Temmuz 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
forgiver
kimse iyi oldu demiyor bir kere, olcağı buydu ve karşılığını aldılar diyor
ben de o yazının altına imzamı atarım
aşağıdaki yazıyı kabullenenler insan olabilir ama irakta veya başka bir yerde yapılan olayları doğal karşılan nesneler insan olamaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş
fedaykin
1-) Hayır ikisinin de annessi ölmesin ancak birisnin annesinin canının değeri 0 iken diğerinin annesinin değeri 1 milyon olmasın. İkisine de aynı önem verilsin. Birisinin annesi halası teyzesi bütün sülalesi katledilirken ses çıkartmayanlar, bu eylemleri terör diye nitelemeye çekinenler diğerinin burnu kanayınca feryat figan gezinmesin.
2-) Irak'da ki siviller Saddam yüzünden öldü ise İngiltere'de ki sivillerde Blair yüzünden öldü. Irak'ta yaşayan insanların seçme şansı var idiyse İngiltere'de ki insanların hayli hayli seçme şansı vardı. Aynı mantıkla yaklaşırsak indirselerdi Blair'i hükümetten, getirselerdi askerlerini oradan çekecek birisini başa. Bakınız İspanya'da halk Aznar hükmetini alaşağı edip Zapatero'yu başa getirdikten sonra ilk iş askerlerini Irak'tan çekti ve artık orada huzur hüküm sürmekte. İngiltere askerlerini çekmezse bu orada patlayan son bomba olmayacak İspanya'nın aksine.
3-) Saddam bize petrol satmıyorsa neden Kerkük-Yumurtalık boru hattı döşendi bunu sorabilirmiyim. Atılır da bu derece mi desteksiz atılır. Saddam Birinci Körfez Savaşı'na kadar bizim üzerimizden bütün dünyaya haliyle bize de petrol satıyordu. Ne zamanki Amerika ambargo koydu o zaman biz ambargo nedeniyle Irak'dan yasal yollardan petrol alamaz olduk. Hatta hala Türkiye söylenip durur bizim sizin yüzünüzden günlük zararımız şu kadar diye Amerika'ya. Adamlar ambargo koyuyor olan bize oluyor.
4-) Saddam zamanında PKK'ya karşı kendi sınırları içerisine girip havadan müdahale yapma hakkını bize tanıyan yegane komşumuzdur. Bu mudur kötü komşuluk ilişkileri. Bir yanda operasyon izni veren Saddam diğer yanda askerlermizin başına çuval geçiren ABD. Birde uçuş yasağı mevzusuna bakarsanız sözde 36. paralel denmektedir ama 36. paralelein kuzeyinde olan Türkmen şehri Telafer bu sınırın altında sayılmış, güneyinde olan bütün Kürt şehirleri ise üstünde sayılmıştır. Sonuç ortada...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
bi fransız gastesi de şey demiş:
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
[Bu mesaj fedaykin tarafından 09 Temmuz 2005 08:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Rahan
yani bir ortaya koyalım;
ingiltere'nin yaptığının sonucunu sivil halk çekiyor.
saddamın yaptığının sonucunu sivil halk çekiyor.
ingilterenin savaşa girmeme gibi bir seçimi var.
saddamın da teslim olma gibi bir seçimi var.
yolda yürürken bomba patlıyor
evin bodrumunda gebermeyi beklerken tepene uçak mermisi düşüyor.
arkadaşım oyun değil bu gerçek hayat. senin benim gibi insanlar geberdi ingilterede de ırakta da o savaştı bu terördü deyip ayıramazsın.
ölüyoz işte boktan sebeplerle ölüyoruzz, sivil halk geberiyor, biz geberip duruyoruz. senin benim gibi adamlar geberiyor.
daha da anlamıyorsanız, afili kavramlarınızla yaşamaya devam edin ne diyim..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş
EagleEye
/bu arada saddamın ülkeyi nasıl yönettiği başka bir tartışma konusu.ama abd+ingiltere ırak toplumunu düşündüğünden dolayı savaşmıyor orda.yani "saddamı devirelim ırak halkı kurtulsun rahatlasın" diye bişey söz konusu değil.adamlar o savaştan kar sağlayacak olmasa girmezler düşün yani bi.ha sen diyosanki bu savaşın sonucunda ırak halkı rahatlayacak öyle yada böyle.buda bi bakış açısıdır tabi.ama londradaki patlamalarla, ıraktaki patlamaları kıyaslarsak ikiside aynı kefededir kesinlikle.ikisinin amacıda savaşı kazanmaya yöneliktir.ikiside yanlıştır böyle olmamalıdır.
[Bu mesaj EagleEye tarafından 09 Temmuz 2005 08:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Mandoo
ha bir Türk kızı kayıp...öldüyse ailesine başsağlığı dilerim..[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş
Metehan
Tamamiyle katılıyorum.Ayrıca müslüman toplumuna karşı bakış açısını kötü yöne doğru çevirmek için yapıldı(kendileri tarafından) ve başardılar.Şimdi ingilterede camilere saldırıyorlar.Bunların hepsi danışıklı dövüş bence.Hatırlayın abd de ladin bizim kuleleri uçurdu deyip saldırmadımı?Boş yere.
Ladin kim abd'nin en önemli yerini uçurmak kim.Filmlerde izlediğimiz o teknolojik abd nerde?o süper güç nerde?
Eğer bir terörist tutup bunları yapabiliyorsa devlet destekli bir güç neler yapmaz.Bunlar hep danışıklı dövüş.O kuleleride kendi köpekleri yıktı,ingilteredede kendi köpekleri yaptı.Çocuklara üzüldüm.VE kayıp vatandaşlarımıza.[signature][hline]Ey Türk!
Unutma ve Affetme.
Sosyal ağlarda paylaş
Ancalagan
tamailen ingilterenin blairci politikasi devam etsin diye yapılmıs bisey bu blair gene basta simdi tabi bazi ingiliz cevreleri bu olayin farkında neyseki su ingilizler baya akıllı insanlar... haberde izledim bi ingiliz genc direk sey dedi el kaideye atmak sucu cok kolay ama bence bu işte baska cikari olan insanlarda olabilir ...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş
-Nae
IRAK'ta yapılanlara Teror yapanlara da Terorist demiyenler İnsanım diye dolasmasın..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş
whissinn
ya hala düşünüyorumda senin gibiler yüzünden ztn bu terror dedikleri şey propogandası sürüyor yüzyıllardır insanlar ne için savaşıyor ?? bu savaşlar niye yapılıyor oturup bi düşün bakalım.birileri ölüyorsa ve öldürüluyorsa ve sennin gibiler gelipte bun " aa bak burda terror kınıyoruz hadı " diyipte bu dünyanın geleceginimi kurtarırsınız? biraz düşünün be bu kadar yıl niye bu kanlar dökülmüş nie bu kadar çok savaş yapılmış ve hangi savaşta terror die birşey varmış?ki bu zamanda var.bu terroru cıkaranlarda ztn masonlardır bizzat sizi kınamaya ıterler sana burdan diyecegim tek şey sen yerınde otur benımgibileri kına.[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Sosyal ağlarda paylaş
Muhallebi
Sosyal ağlarda paylaş