Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapkaççıların allah belalarını versin!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Apache, 08 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
aslında kapkaççılardan çok kapkaççıları buna mecbur edenlerin allah belasını versin

insanın elinde güç var akıl var ne diye yapiyolarki? bunu yapanlar çalışabilecek işe girecek kişiler peki iş mi yok isteyene iş çok kendi karnını doyurmaya yetcek kadar bile kazanabilir ama kapkaçla manyak para kazanıyo sadece 1 saatlik adrenalin sayesinde beleş rahat para nedeniyle bu işi yapiyolar yoksa kapkaça mecbur eden biri yok huyla alakalı beleşçilikle alakalı
Mesaj tarihi:
said:
slayer__, 08 Temmuz 2005 02:25 tarihinde demiş ki:
said:
aslında kapkaççılardan çok kapkaççıları buna mecbur edenlerin allah belasını versin

insanın elinde güç var akıl var ne diye yapiyolarki? bunu yapanlar çalışabilecek işe girecek kişiler peki iş mi yok isteyene iş çok kendi karnını doyurmaya yetcek kadar bile kazanabilir ama kapkaçla manyak para kazanıyo sadece 1 saatlik adrenalin sayesinde beleş rahat para nedeniyle bu işi yapiyolar yoksa kapkaça mecbur eden biri yok huyla alakalı beleşçilikle alakalı

arkadasım bazı dedıklerıne katılıorum ama turkıyede bu devırde iş bulmak o kadar kolay deıl daha 17 yasındayım ama yakın cevremden fılan yanı mahaledıklerın soledıklerı kadarıyla yanı zor[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 08 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Bursa'da sivil polisler varmis boyle top sakalli kupeli falan gezinip ortama siziyorlarmis 2 li gruplar halinde gezinip kapkaccilari enseliyorlarmis...
Dunku ntv de okumustum sanirim...
bunun bir faydasi oluyor mu? Bursa'da yasayanlar bir yorumlasin bakalim

doğrudur valla ben bursada baaydır kapkaç mağduru duymuyorum

ama bursa zaten temiz yerdir sokakları istanbul gibi it,kopuk dolu değil[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
Bursa'da hiç kapkaç olayına şait olmadım, rastlamadım..
1.5 sene öncesine kadar sadece bir kapkaç olayı oldugunu hatırlıyorum..
Bursa'da pek olmuyor ya, başıma gelmedi öyle birşeyde.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
kapkaç mağduru olmak istemıyorsanız.
dikkat cekmeyın.(giyiminizle tipinizle,kullandıgınız eşyalarla)
insanların tenha oldugu ortamlarda gezmeyin dolaşmayın..
arada bi etrafınıza bakın..sizi süzen falan varmı ona göre hareketlerinizi veya yürüyüşünüzü hızlandırın..

(bunları nerdenmi biliyorum...biliyorum bi yerden..)[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
Bende şunu anlamıyorum. Bu kapkaççı denen varlıklar insanların canlarını hiçe sayıp herşeyi yaparken. Birinin çıkıp onlarda insan hedehödö demesini anlıyamıyorum. Kapkaçı yapan ayağınada kurşunu hakeder kafasınada. Hırsızlıkta aynı şey. Neyse bu benim görüşüm tartışma taraftarıda değilim.

İnşallah diğer şehirlere sıçramaz bu kapkaç rahat rahat yaşıyoz şurda.[signature][hline]oh yeaa
Mesaj tarihi:
istediğin gibi giyin.ama dikkat cekme..giyim herşeydır..giyim insanın kalitesini ortaya koyar..full jix olursan herkes tarafından dikkat cekersin..tabı kapkaççılarda bunda telefon¶ vardır mantıgıyla hareket eder...hiç bi kapkaççı allahın culsuzuyla cebelleşip cantasını&telefonunu almak için riske girmez..[signature][hline]By Majesty.
Mesaj tarihi:
mahallemde yaşayan extra gelip giden tayfayı toplasan 10 a yakın kapkaççı yada buna benzer olaylarla hayatını sürdüren serseri var..onlarla muhappet ederken söylüyorlar neler yaptıklarını nası çöktüklerini falan..[signature][hline]By Majesty.
Mesaj tarihi:
ful jix demek marka demek..tommy nike falan giy al eline 600-700 milyonluk telefon..aha işte potansiyel kapkaç yemisin.[signature][hline]By Majesty.
Mesaj tarihi:
Kal abi amerikada.
Hatta tercihen bir Iskandinav ülkesine git, huzur icinde yasa.
Türkiye'de hayatta kalmak bile basli basina bir lüks oldu ya, ne hale getirdiler ülkeyi 55 senede aklim almiyor[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
dorsia fazlada korkma..olacagı varsa her türlü olur..herkesın başına gelenm bişey değil bu olaylar..ama oldumuda oluyor..işte dedimya azıcık dikkat..ne bileyim telefonunu gerekmediği sürece cebinden cıkarma falan filan..

nese ben yatar sabah 7 de kalkıcam..
Allah Hepinize Sıhhat versin.iyi geceler..
[signature][hline]By Majesty.
Mesaj tarihi:
Amerikada daha çok oluyo bu olaylar..göz önünde bulunduralım[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
ölmedik yaşıoz allaha şükür.. biz ? milyon insanız..

(kaç milyonduk biz :) )
[signature][hline]By Majesty.
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 08 Temmuz 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
Gel gel biz 21 senedir türkiyede yaşıyoruz bişey olmadı.

Kendi adına konuş be abi..
neler geldi başıma anlatsam roman olur ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 08 Temmuz 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
TAbi bu kapkapccilar paraya o kadar muhtac ki onlari 5 yil biraz zor keser...
Hatta bazilari kasitli suc isliyor ki hapiste 2-3 ogun yesin kisin kafasina yagmur kar inmesin...

Walla bak benim bulunduğum yer çok pis..yoldan geçeni bıçaklıyolar desem inanır mısın? 9 dan sonra bayan bulamazsın sokakta.. erkeğe bile tecavüz ederler yani..çok kötü çooook ..Amerikada kal[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:

Gidip adam gibi gitsin bişeylar çalsın bir yerlerden.Hırsızlık yapsın bu kadar mecbursa.Korumasız kadınları çantaların tutup süreklemenin mecburiyetle alakası yok.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall
Haydi kafalar Telekoma[/b]
  • Yeni Oluştur...