Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnome keçiye binebilir mi?Binemezse motor dışında neye biner?

AcimasizKemal

Öne çıkan mesajlar

ki bizbunlara repq deriz darnassusdaki archdruidin orda bi adamdan
ironforgedaki ise great forgeda allinace cloth quarter masterdan alınır[signature][hline]Lianna Human Paladin
İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın
Akrostiş made by mADmaXimus:D
Sosyal ağlarda paylaş

yeni yamada gelen alliance clothmaster questleri stormwind, darnassus, ironforge ve gnomeregan exiles için yapılabiliyor. her şehrin clothmaster'ı tailor trainer'ın yanında, guardlara sorabilirsiniz onun da yerini. darnassus ile de aranızı tohum büyütmek yerine runecloth'la yapabilirsiniz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

mageweave ve wooldan sonra runecloth a geciyorsun o npclerde.
zaten bi yerden sonra elinde feci runecloth birikiyor, ki düsünün yani ben tailorim.
ama elfim zaten, swift frostsaberimi da seviyorum : )

Bu arada, Khadgar's Rage'den bi gnome'un kecisi var mesela[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

wool, silk ve mageweave verdikten sonra sadece runecloth verebiliyorsunuz tekrarlanabilir olarak, başka seçenek yok. exalted olayım diyorsanız öyle kolay değil yani.. :-p

ayrıca exalted da olunsa her ırk her bineğe binemiyor, bu yola başkoymadan önce sorup soruşturun..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

büyükbaş hayvanları ancak kamyonlar taşır zaten, hoş gerçi bizim türkiye'de pikapın arkasına da bağlıyorlar bazen, bize bıraksalar herşeye binerdi taurenler.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Taurenlere ayrımcılık yapılıyor. Anlamadıgıms ey nasıl olupda undeadin kodoya felan bindigi. Ulan o hayvan seni gorunce kacması lazım zaten.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada belirtmek isterim ki, gnome disileri kadar süper bir irk bulunmamaktadir.
Yeni karakterimi gnome rogue actim, baze böyle duruyorum ekrani yüzümü gösterecek sekilde cevirip /hi /lol /cry /no /dance /silly /cheer /cheer

yapip duruyorum ya hehe[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...