Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 RunUo ' da oyunculardan page gelince A new page has been placed in the queue. diyor ya bunu nasıl türkçeleştirebilirim ? nerden hangi dosyadan yapabilirim bu işlemi ?[signature][hline]bla
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Lordum :D Runuo ile alakam pek yok ama şöyle bi yorum yapacağım (Biraz fazla zahmetli) her scrp dosyasını açıp a new page diye ctrl+f ctrl+v ile aratabilirsiniz. Dracula Mager & Cesur Yürek @ Snn UO Dünyası Saygılar, Sevgiler...[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bilen yokmu bende merak ettim şimdi[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Actual Search & Replace diye bir program var, aratin onla tum dosyalari. Aslinda Windows'ta da var ayni ozellik ama XP'de bozuktu, SP'lerde veya updatelerde duzeldiyse onla da olur.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hayır düzelmedi :) actual search and replace shareware bir program.. ben onun yerine inforapid search & replace kullanıyorum :) tavsiye de ederim.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 zamanında ben uğraşmıştım ama olmamıştı ne yazıkki ama çok eskiden denemiştim belki artık oluyodur.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 TextPad kullan.. yalnız türkçeleştirme işine girceksen hiç kasma derim ben..
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kesin emin olmamakla beraber uzun zamandır ilgilenmiyorum Runuo ile.. Ama tahmin ediyorum ki soyle olması gerek. from.SendLocalizedMessage( 501234, "", 0x35 ); gibisinden biseydir o m_From.SendMessage( 0x35, "blablalbal" ); yaptıgında duzelmesi gerek.. ama hangi dosyanın icinde bilemicem zati 7 tane dosya var orda onlardan birinde :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben de konu açıp sormayı düşünüyordum. Localizedf mesajlar nerede duruyor?[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Babcım onlar büyük ihtimal Server Exesinin içindedir.Bi içini açıp bakmayı denesen? Hexz editor ile vallaha bütün application lara bakmanı tavsiye ederim.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Naa, 10 Temmuz 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Kesin emin olmamakla beraber uzun zamandır ilgilenmiyorum Runuo ile.. Ama tahmin ediyorum ki soyle olması gerek. from.SendLocalizedMessage( 501234, "", 0x35 ); gibisinden biseydir o m_From.SendMessage( 0x35, "blablalbal" ); yaptıgında duzelmesi gerek.. ama hangi dosyanın icinde bilemicem zati 7 tane dosya var orda onlardan birinde :) Budur... ordakı 0x35 standard yazıdır, o kodedaki yazının yerine sen Elle bi String gir " " lar arasına koydugunda direk yazı olarak kullanıcaktır onu... uo.journal'dan o code'un doğru olup olmadığınada bakabilirsin :) nasıl yapıcam diyorsan, uo.deletejournal de journal ı temizle sonra gm bi arkın page atsın o yazı çıkınca uo.journal de orda bi code görüceksin (serverla aranda geçen codelar) sadee page geldi yazısı geleceği için bu onun code'u olucak :P bilmem anlatabildimmi...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Öne çıkan mesajlar