AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Parmalı yıldıza 36Milyon$ öneren milan transfere en yakın isim. Naa Bura Ayrıca ; Crespo 2oo5-2oo6 Sezonunda Chealse'de top koşuturcak Dün akşam izledim nette bulamadım bugün.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yahu transfer topici var eşşeyn gibi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 milan'ında gözü doysun.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 alır abi milan bu...gilrdino zaten cok parladı bu ara ...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: LvL_Sabo, 07 Temmuz 2005 12:11 tarihinde demiş ki: yahu transfer topici var eşşeyn gibi Orada daha çok geyik var kusura bakmayın ama yok ya ben piresin yerinde olsam fln diyen tipler var. Yetkililer kitlesin taşısın...vs.vs[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Herşeyi bi topic aLtında topLamaktan ne zevk aLıyorsunuz anLamıyorum. Madem öyLe burada hep futboLLa iLgiLi konuşuyoruz. Biri açsın bi topic herşeyi aLtına yazaLım[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gilardinhoyu sezon sonuna doğru alacakları haberleri çıkmıştı alırlarsa şeva-gilardinho alemin en kral forveti olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Önemli bi konu olduğu için 2 konuyu 1 başlık altında açtım. Özel olarak tartışılacak bir konu çünkü.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 crespo da chelsea'de oynicakmış zaten. forvet şarttı[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eee Vieri gene yedek mi kalacak:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Milan gilardino yu da alırsa forvette muhtemelen gilardino ve Shevchenko ikilisi yer alacak diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 vieri bu sene hiç bişi yapmadı pek bişide oynayamadı zaten gilardinho gibi bi transferde olursa yine klübeye talim geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 shevchenko nun oynayacagı kesin olduguna göre ya gilardino yada inzaghi ikinci forwet olacak muhtemelen vieriye yine kulübe yolu gözükür[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 30 milyon Euro Juventus, Chelsea ve Inter'in de istediği 22 yaşındaki golcü için Milan'ın ödeyeceği bonservis ücretinin ise 30 milyon Euro olacağı bildirildi. Eğer Gilardino 20 milyon Euro'nun üzerinde bir fiyatla başka bir takıma satılırsa Parma bu transferden de 2 milyon Euro alacak. Attığı gollerle İtalya Milli Takımı'na kadar yükselen Gilardino, Parma'nın geçen sezon kümede kalmasında başrolü oynadı. Yıldız oyuncu, son iki sezona sığdırdığı toplam (22+23) 45 golle Serie A'nın en dikkat çeken ismiydi. Gilardino özellikle Parma gibi kriz yaşayan bir takımı attığı gollerle adeta tek başına kurtarıp, gelecek sezon da Serie A'da kalmasını sağladı. Bugün imzayı atıyor Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Gilardino'nun resmi imzayı atacağı ifade edildi. Geçen sezon finalde Liverpool'a eliyle verdiği Şampiyonlar Ligi Kupası ve Juventus'a kaptırdığı İtalya Ligi şampiyonluğunu bu sefer kazanmak isteyen Kırmızı - Siyahlılar forvet hattını iyice güçlendirdi. Crespo'nun Chelsea'ye dönecek olmasına rağmen Shevchenko, Inzaghi, Tomasson ve Vieri'ye Gilardino'nun da eklenmesiyle Milan gol yollarında gelecek sezon pek sıkıntı çekmeyecek gibi gözüküyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Milan da gücüne güç katmaya devam ediyo bi yandan...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Harbiden de öyle ama bence Milan bu sene CL de pek birşey yapamaz..Benim yorumum yani..[signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 www.goal.com 'da henüz bişi yazmıyo ya[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 mave kaynak söyleyebilir misin??[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar