SbNN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Cordoba röportajında söyledi Boca'da oynayan fiziğini iyi kullanan süper bir golcü gelecek şimdilik bunu sadece ben-luce-yönetim biliyor dedi...[hline]İmza yok...
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 boca'da kim vardı? herifin adını unuttum.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
can Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bu adamın ismini öğrenmek çok zor olmasa gerek. Boca'da 123812 tane forvet yok ki. 4 tane varsa 1'ini seçin işte aradan.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bir galatasaraylı olarak luce'nin yaptığı transferleri ayakta alkışlıyorum.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home.
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bu "k3nkimi de getirem ben" muhabbetleri genelde yazış çıkıyo. mesela taffarel bizdeyken brezilya milli takımının yarısını getiriyodu gs'ye gastelere bakılırsa. ama nadiren doğru da çıkabiliyo.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Arjantinli Moreno yu alıyoruz. Ona teklif götürüldü.[hline]bla bla bla ...
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 moreno lokomotife gitmedi mi yav?? alırsak iyi olur ama
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yaa Boca'da Alfredo veya Alfonso diye biri varmıdır?[hline]İmza yok...
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bence moreno gelsin ..[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yaa zaten gazetenin tekinde Cordoba;Morenoyu ikna etti filan yazıyodu ama bilmiyorum yani...[hline]İmza yok...
BatBoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 beşiktaşlı bir yönetici tv de moreno ile ilgilenmediklerini söyledi ama bilmiyorum.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ilgilenseler de gelmez. Oyle bir anlatiyorlarki sanki herkes BJK'ye gelmek istiyor ama Luce ve yonetim istemiyor..Inanmayin cocuklar.Gelmiyor i$te adamlar :-)[hline]tHe Original fi$h®
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Rivaldo gelmek istiyor ama Luce dengeleri bozar diye almiyor.Kluivert zaten BJKli ama Luce ve yonetim dengeleri bozmak istemiyor..Bu boyle gidiyor.Sizde inaniyorsunuz. Komikciler sizi :)[hline]tHe Original fi$h®
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ya wish transfer mi yaptında konuşuyorsun? Okan Koç u ELİNİZDEN ALDIK Sinan Kaloğlu nu ELİNİZDEN ALDIK Ahmed Hassan ı ELİNİZDEN ALDIK sen hala okoronkowlu yamyamlarla takıl. 3 transferide ipe ipe aldık sen hala konuşuyorsun ahahaha konuşmaya devam et komik çocuk...[hline]bla bla bla ...
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ben neden transfer yapayim?Ben taraftarim yonetimde degilim. Ahmet Hassan'i elimden alamazsin cunku benim elimde degildi.Ayrica senin eline gectigi falanda yok..Cok kaptiriyorsunuz bu fanatiklige kendinizi.. Sadece taraftarsin hatirlatayim. Ayrica benim takimim transferde daha birilerini almadiysa bunun nedeni Fatih Terim'in istememi$ olmasidir.Isteseydik alirdik. Aslinda Ronaldo bizim bayraklarla poz falan verdide i$te Terim takimin dengesini bozar diye istemedi..(Dejavu?!)[hline]tHe Original fi$h®
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: -Wissy, 24 June 2003 13:33 tarihinde demiş ki: Ilgilenseler de gelmez. Oyle bir anlatiyorlarki sanki herkes BJK'ye gelmek istiyor ama Luce ve yonetim istemiyor..Inanmayin cocuklar.Gelmiyor i$te adamlar :-)[hline]tHe Original fi$h® Kendi konuşmalarına bak kUliverti alıp almamak senin elindemi sende bir taraftar gibi ol o zaman sen Kulivert misin? Bu kadar tek taraflı olacaksan yazma bir daha bu konuya...[hline]İmza yok...
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Okuma yazmasi olmayanlar ya da ilk okulda "okudugunu anlama" konusunda yeterli geli$meyi gosteremeyenler bana cevap yazmasinlar.Kendilerini kucuk du$uruyorlar..[hline]tHe Original fi$h®
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: -Wissy, 24 June 2003 20:28 tarihinde demiş ki: Okuma yazmasi olmayanlar ya da ilk okulda "okudugunu anlama" konusunda yeterli geli$meyi gosteremeyenler bana cevap yazmasinlar.Kendilerini kucuk du$uruyorlar..[hline]tHe Original fi$h® Her konuda böyle diyorsun:''Benim dediklerimi anlamayanlar birdaha bana cevap yazamasın.''Aynı şeyi Nukem'e ve başkalarınada dedin herkes seni anlamıyorsa sorun sendedir çok ilginç bir konuşma stilin var derinden derinden konuşuyorsun anlamak için insanın bayaa bir çaba sarfetmesi gerekiyor...Ciddi ciddi bişeyler diyorsun sonra benim dediğim herşeyi ciddiye almayın şakadan anlamayanlar bir daha bana cevap vermesin filan diyorsun...[hline]İmza yok...
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 O cabayi sarfedemeyeceksen, neyin $aka neyin ciddi oldugunu anlamayacaksan onemseme benim mesajlarimi.Okumadan gec git.Ama yok illa okuyacam diyorsanda alakasiz kar$iliklar verme.Kendinizi rezil ediyorsunuz ona yaniyorum.Nukem'e gelince..Biz $akala$iyoruz onunla.O anliyor senin anlamana gerek yok.[hline]tHe Original fi$h®
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Aahaha şuna bak bide kendinizi rezil ediyorsunuz diyo yaa ona hakaret ediyoruz biz rezil oluyoruz aha...Rezil sensin lan...Sen kimsin ki yaniii ayrıcalığın mı var alla alla adama bak kendimizi rezil ediyomuşuz ona yanıyo aha valla komiksin[hline]İmza yok...
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bana hakaret ettigini kendin kabul ettin.Paticik Forumlari'nda hakaret etmek yasak guzelim... Neyse onu gectim bir insana hakaret edersen hakaret ettigin ki$i degil kendini kucultursun.Bunu ogrenecek ya$a geldiginde tekrar gel konu$alim seninle...[hline]tHe Original fi$h®
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bjk nın yaptığı transferin onda birini yapamamış takımların taraftarları transfer haberleri ile dalga geçmeden önce kendi transferlerine baksınlar tabii varsa...[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite."
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Adam kendisi soylemi$."Hakaret ediyoruz rezil oluyoruz." diye.Demekki etmi$(Etmeye cali$mi$..).Gelelim hakaret edip nasil rezil olunur mevzusuna.. $imdi sizin ya$larinizda size zekice verilen cevaplarda kar$ilik bulamazsaniz kufur argo vb. kullanarak sindirmeye cali$ma olayi cok yaygindir.Ama belli bir ya$tan sonra bunu yapanlara cocuk gozuyle bakilir(Neden?Cunku kucukken yapilir bu.). Ayrica hakaret ve kotu soz sahibinindir.Ailesinde terbiye almi$ insanlar bunu bilir. Ha birde hakaret forumda edilmez.Cucuk sikarsa gelir yuzume edersiniz.Kusura bakmasin kimse ama 13-15 cocuklara laf ettirtmem. Noel Baba'ya gelince yanli$ hatirlamiyorsam KEL'deydi..Umarim goru$uruz. Nukem sana gelince benim zekam okudugum okullardan vb. belli.Senin beyninle koordinasyonunu tamamlayamami$ elinden cikan bir iki sacmalikla rahatsiz olup "Aaa Nukem bana ne dedi bohuhu" takilacak biri degilim.Bunu hala ogrenemedin.Neyse buyuyunce ogreneceksin bunlari..Acele etme cocuklugunu doya doya ya$a.. Arcane sana gelince ben egleniyorum sadece.I$i kavga haline getiren bir iki tane velet.[hline]tHe Original fi$h®
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sen heralde zeki olmayı çok iyi bir okula girmek için yettiğini sanıyorsun... Çok çalışıp giren kişiler zeki değildirler,iyi çalışmaktadırlar[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: RamsesII, 26 June 2003 00:34 tarihinde demiş ki: sen heralde zeki olmayı çok iyi bir okula girmek için yettiğini sanıyorsun... Çok çalışıp giren kişiler zeki değildirler,iyi çalışmaktadırlar[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Beni tanimiyorsun diyorum ba$ka bir$ey demiyorum.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum)
Öne çıkan mesajlar