Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 al bi de burdan yak. kız için intihar eden zihniyet nedir abi? ben kızlın beyniyle duvarımı sıvarım lan. yum ruğumu boğazına sokarım itoğlu itin....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 o_O[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu kızın kaç yaşında oldugunu bilen var mı?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ilginc bir fake:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kolpa gibi denmişti buna[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Turkboard.com forumlarında İrem adlı bi şahıs çıktı herşeyi açıkladı. Hikaye yalanmış öyle bir sevgiliside yokmuş. İnanmadılar önce birkaç referans verdi kız buna ulaşmaları için Yeditepe üni gençliğinden falan birkaç kişi kıza ulaştılar falan filan bayağı bi tartışma sürüyordu forumlarda en son...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sarkı güzel olmuş ama[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: blackchaos, 10 Temmuz 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Turkboard.com forumlarında İrem adlı bi şahıs çıktı herşeyi açıkladı. Hikaye yalanmış öyle bir sevgiliside yokmuş. İnanmadılar önce birkaç referans verdi kız buna ulaşmaları için Yeditepe üni gençliğinden falan birkaç kişi kıza ulaştılar falan filan bayağı bi tartışma sürüyordu forumlarda en son... o forumlarda ki sahsin fake olmadigi ne malum ? =P[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 10 Temmuz 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bana bu sarkıyı gece 3 den sonra madcat yolladı ve sessız sessız ve ust uste dınleyınce baya bı etkıledı benı yanı tabı ben anlatılan hıkayeye ınanarak dınledım ne bılıyım kotu yaa... bıde bızım ortamda bıraz kotuydu belkı ondanda kaynaklanıyordur ama bugun 15.30 falan gıbı kalktıgımda :)ıcımde bu sarkıyı dınlemek ıcın acayıp bı ıstek vardı... ben etkılendım gıbı yanı ne bılıyım bıde sade ya...[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 [spo1=olayın gercek yuzuymus =p][18:17:39] ??d??? - ??: http://forum.paticik.com/view.php?id=128280 [18:18:53] ??!Ø?? «Ne F: olum [18:18:53] ??!Ø?? «Ne F: bu [18:18:54] ??!Ø?? «Ne F: cetinin [18:18:55] ??!Ø?? «Ne F: hayatı [18:19:03] ??d??? - ??: cetin kim [18:19:08] ??!Ø?? «Ne F: sarkıcı [18:19:09] ??!Ø?? «Ne F: cetin [18:19:12] ??!Ø?? «Ne F: varya [18:19:14] ??d??? - ??: cetin zubast mı [18:19:19] ??!Ø?? «Ne F: cetin cetinkaya [18:19:26] ??!Ø?? «Ne F: benim en cok sevdigim sarkıcı [18:19:29] ??!Ø?? «Ne F: bayılıyom [18:19:30] ??!Ø?? «Ne F: olum adama [18:19:35] ??d??? - ??: olm sarkıyı dinledinmi linkteki [18:19:38] ??d??? - ??: öldümü ? [18:19:47] ??!Ø?? «Ne F: evt [18:19:48] ??!Ø?? «Ne F: öldü [18:19:49] ??!Ø?? «Ne F: bu adam [18:19:52] ??d??? - ??: vışşş [18:20:18] ??d??? - ??: sarkıyı dinledinmi sen [18:20:26] ??!Ø?? «Ne F: var bende ztn [18:21:45] ??!Ø?? «Ne F: olum [18:21:45] ??!Ø?? «Ne F: irem [18:21:45] ??!Ø?? «Ne F: diyo [18:21:46] ??!Ø?? «Ne F: ama bu cetinin [18:21:49] ??!Ø?? «Ne F: hayatı [18:22:01] ??d??? - ??: irem sevgilisiymiş O_o [18:22:09] ??!Ø?? «Ne F: haa dogru [18:22:10] ??!Ø?? «Ne F: tmm [18:22:12] ??!Ø?? «Ne F: ikiside [18:22:14] ??!Ø?? «Ne F: sanatcı[/spo] [Bu mesaj MagicGladiator tarafından 10 Temmuz 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 okumakta zorlandım üşendim şimdi bu espri mi acaba...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uniquee Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Arkadaşlar bu olay benim bildigime göre ÇETİN ÇETİNKAYA'NIN hayatında yaşanmış bi olay!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: vaniLLe, 10 Temmuz 2005 18:20 tarihinde demiş ki: o forumlarda ki sahsin fake olmadigi ne malum ? =P valinya zaten açıkladım onu da fake şüphesinden dolayı bana referans ver dedi adam. Sonra bayağı bi isimler döndü Yok 7tepe deki ebruya ulaş boğaziçinde osmana falan hep böyle isimler döndü ortada sonra Forum yöneticisi açıklama yaptı fake değil diye. Tabi yönetici fake midir onu bilemem =) ya da biz fake olabiliriz ? huh?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben daha ilk kez görüp dinledim şarkıyı.. bence şarkı güzel, piyasada o kadar kolpa şarkı varki onların yanında hit bile yapar :) ama hikaye bariz yazış, hele cebe kaydetmişler falan külliyen yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi forum da da bu olay vardı, irem denen kız olayın aslını yazmıştı,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aslında şarkı baya güzel[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Baya eğlenceli bi şarkı.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 [spo1=İrem diğer hikaye]Irem erkek arkadasiyla kavga ediyor bi gece.. Erkek arkadasi da sinirlenip kafasını dagitmak icin arabayla disari cikiyor.. Sinirli sekilde araba kullanirken yolda kaza gecirip hayatini kaybediyor.. Kiz da bu sarkiyi ona yaziyor.. Arkadasinin gitariyla caliyor.. Arkadaslari da cep telefonuna kaydediyolar bu sirada.. Irem - Hayalet Sevgilim Ceza mı bu? Çektiğim çile mi? Yıllardır tuttuğum nöbet bitmeyecek mi? Bir küçük kartanesi gibiyim avucunda eriyen.. Dön bebeğim.. Gözyaşlarını görürsem erir kanatlarım.. Uçamam rüyalarında yanına.. Sonsuzluk senle başladı.. O küçük dünyamda.. Unutma gittiğinde yarım kaldım.. Çöllerdeyim yanıyorum.. Kutuptayım üşüyorum.. Ceza benim çekiyorum.. Ne olur dön.. Uzanıyorum tutamıyorum.. Özlüyorum ağlıyorum.. Yasak mısın anlamıyorum.. Ne olur dön.. Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Bebeğim benim.. Hayalet sevgilim.. Bebeğim benim.. Hayalet sevgilim..[/spo] Al bi forumdada böle dio uyuz oldum be her yerde var bu şarkı kız ünlü olmak istio galiba Ata demirer'de nete saldı kurbagayı sonra album yaptı buda yapar kesin[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hoyda bişiy yazmayınca gitsin şu topic.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamendless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Urban Legend olabilir.Onemi yok bence. Bu tip sarkilar tuvalette yazilmiyor,illa ki bir duygusal altyapisi vardir,bu da beni ilgilendirmez,ben sarkiya bakiyorum. Sarki guzel,yine de Ibrahim Tatlısesvari ses oyunlari yapmasaydi bu Irem,daha guzel olurdu sanki.[signature][hline]hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 dünya hali olabilir[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar