Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk halkını cok iyi özetleyen bi haber :p

Ceday

Öne çıkan mesajlar

hehe dün akşam haberlerinde baya gösterildi
gülüyorum diğer yandan da köylülere üzülüyorum
400 küsür koyun diğerinin ardından nasıl atlar ya=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

Sürü psikolojisi:). Hakikaten Türk halkıyla özdeşleşen bir olay(Bkz. Halimize)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bkz...Bildiri dağıtan sol görüşlü gençleri, "bayrak yakıyorlar" söylentileri üzerine linç etmeye kalkışan binlerce insan.

Bkz...Yılbaşında Taksim'deki kutlamalarda, kalabalıktan yararlanıp yanındaki taciz etti diye, fırsatı kaçırmadan turist hatunların mıncıklamadık yerini bırakmayan "Orc" lar(İngilizler bunlardan bahsediyordu işte:))

Ne yazık ki koyunlardan hakikaten fazla farkımız yok millet olarak.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam Şili'de benzer bir trafik kazası yaşanmıştı. Konvoy şeklinde araçlar dolanbaçlı uçurumlu yolda ilerlerken önde seyreden otobüs uçurumdan uçuyor, dalgın dalgın onları izleyen arkadaki iki araçta sırayla onun peşinden.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür şeyler bana sürü psikolojisi gibi gelmiyo. daha basit bakmak lazım içiçe duruyo diyelim koyunlar sürü başını takip ediyorlar önlerini görmeden. sürü başı sakarlıktan düşünce arkasındakilerde önlerini tam göremeden ve arkadan gelenlerin iteklemeleri yüzünden düşüyorlar. tahmin tabii bu ama sürü başı atladı yalnız bırakmak olmaz hurra diye atladıklarını sanmıyorum.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 08 Temmuz 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
said:
cavanagh, 08 Temmuz 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
400 küsür koyun diğerinin ardından nasıl atlar ya=)

bak böyle
*!uçurumdan atlar*

*!uçurumdan atlar ama niye atladıını bilmez* :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...