Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Yeni bulduğum bir oyunu sizle paylaşmak istedim. ilk başta kurt temasını kullanan aptal bir platform oyunu veya puzzle oyunu olacağını düşünmüştüm. Bir kurt sever olarak açıp denedim. Eski bir oyun, çok fazla seçenek yok, grafikleri de mükemmel değil. Ama oyun çok hoşuma gitti. Oyunu açtığınızda menüler ile kurtlar hakkında bilgi edinebiliyorsunuz. Evrimlerinden vücut diline kadar birçok şeyi kabaca anlatmış. Ansiklopedik bilgileri dışında oyun olarak bir senaryo bir de simulation olayı var. Tipik strateji oyunlarındaki scenario ve skirmish gibi iki seçenek. Senaryo oynarken örneğin kayıp kurt yavrusunu aramaya çıkıyorsunuz. Simulationda ise başı boş olarak dolaşıyorsunuz. Sürüyle birlikte dolaşıp ava çıkıyorsunuz. Sürüde alpha kurt olup lider olabilirsiniz. Kurtlar arasındaki dövüşler de ilginç, kuyruğunuzun pozisyonuna göre davranıyor kontrol ettiğiniz kurt. Karların üstünde başıboş koşturmak da çok zevkli. Karnınız acıkınca yemek yemeniz, susadığınızda su içmeniz gerekmekte. Sağ mouse ile kurt menüsünü açıp kurtumuzun değişik organlarını kullanmamız mümkün. Burnunuzu kullanıp etraftaki canlıları tespit edebilirsiniz. Farklı kurt seçenekleri de hoş olmuş. Tabii insanlar da var sizi rahat bırakmıyor. Avcılara dikkat etmeniz gerekmekte. Link için: http://www.the-underdogs.org/game.php?name=Wolf Oyunun developer'ı Manley Associates imiş. adını daha önce duymasam da, DinoPark Tycoon, Home Alone, Ninja Gaiden 2 gibi bilinen oyunların developerıymış. İlginç fikirlere sahip oyunlar yapmışlar yani. Benzer bir de Lion diye oyun yapmışlar. Kurt seven veya kurtların hayatını merak eden biri olmasanızda, denemenizi önerdiğim bir oyun.
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kafayı yiyeceğim bu hayvanı nasıl uyutacağız? Göz menüsünü mouse ile açıyorum lakin aşağıdan sleep'i seçemiyorum. İlla yukarıdaki see'de kalıyor. Gerçi çift opsiyonlu olan hiçbir menünün 2. fonksiyonunu kullanamıyorum. Klavyeden yapmaya çalıştığımda enter'e basıyorum ve o menü açılıp hemen kapanıyor. Güzel oyun bu arada.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 space kullanmayı dene? ya da göze tıkla biraz aşşağı çek kapalı gözlere getir hatta daha kolay yöntem: L'ye bas :) kısa yol tuşları için F1 kullanabilirsin.
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Eyvallah ya, mouse'ı kırmama ramak kalmıştı.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
zamo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Oyunu indirdim nasıl kurup oynamaya başlıycam?[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zip dosyasını bir yere unzip ediceksin (winrar veya winzip gibi bir programla) dos/win95/win98 kullanıyorsan direk Wolf.exe'ye çift tıklayarak winxp kullanıyorsan dosbox ile.. dosbox'u açıp, mount c c:/ yazıyorsun sonra c: gerisi zaten klasik dos ekranı wolf klasörünü bulup wolf yazıp entera basarsan oyun açılır oynarsın. dosboxla ilgili bilgiler readme'de bahsediliyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 oha çok beğendim valla saol =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bir başka kurtsever olarak sevindirdin beni bonecrusher, sağolasın:) bide becerebilsem dosbox'ı tam olacak:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 nesini beceremedin ben anlatiim neler yaptığımı önce googledan buldum dosboxu çektim kurdum sonra tek yapman gereken anlatılmış ama önce dili ingilizce yapmalısın , : yazabilmek için bu sayede i , gibi tuşlarla yazarsın neyse onları bulursun zatende daha sonra nereye kurduysan oranın driveini ornegin c ise mount c c: diyorsun daha sonra c: diyip gecıyosun normal dos gıbı dosu bılmıyosanda gırdıkten sonra dır dıyerekden klasorde neler var goruyorsun gırmek ıstedıgın klasor ıcın ornegın cd wolf diosun gırıyosun exeyı calıstırmak ıcın wolf yazıyosun o kadar.. bu arada çok kasış ya daha bi tane beginner scenarioyu bitiremedim =) paso öldürdü şerefsizler güzelim kurdu. [signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. [Bu mesaj Maedhros tarafından 15 Ocak 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Maedhros tarafından 15 Ocak 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 gittiğin yönde avcı varsa uyarı çıkıyor zaten ayrıca üstünden uçak geçerken gölgesi beliriyor...
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: GE-TA, 15 Ocak 2005 04:58 tarihinde demiş ki: Kafayı yiyeceğim bu hayvanı nasıl uyutacağız? Göz menüsünü mouse ile açıyorum lakin aşağıdan sleep'i seçemiyorum. İlla yukarıdaki see'de kalıyor. Gerçi çift opsiyonlu olan hiçbir menünün 2. fonksiyonunu kullanamıyorum. Klavyeden yapmaya çalıştığımda enter'e basıyorum ve o menü açılıp hemen kapanıyor. Güzel oyun bu arada. ya bendede var sağ tıklıyorum mause ile sadece gözleri seçebiliyorum mause ile oynatamıyorum değişmiyo seçenekler tab ile değiştiryorum basılı tutuyorum gene oynamıyo mause deliricem laan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aşşağıya biraz fazla indirmeye çalış? ya da F1 ile kısa yol tuşlarını kullan
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tamam şimdide oyun zor:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya benim anlamadığım uçakla mı avlıyorlar kurtları? Yuh ya :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi?
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bone un ucak dedigi helikopter[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Uçak da geçiyor. Helikopterle avlamak mantıklı mı yani? :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi?
Slat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kavgayı çözemedim ben..?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
LethE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya space e basıp gözlre kulaklara fln geliyorum.. entere basınca yanda 2 şey cıkıp kayboluyor :(.. F1 yararlı gerçektende :D.. suyun içinde susuzluktan ölen tek kurt benim :-)[signature][hline]Fire is the universal language
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kurtlarla kavga ederken kuyruğunun orda bölgeler mevcut 3 bölge var, tıklıyorsun. kuyruğunu kaldırdığında saldırıyorsun, indirdiğinde yenilgiliyi kabul ediyorsun, ortada nötr oluyor. alpha kurtlara saldırmak zorken, omega köpekler yenilgiyi hemen kabulleniyor. bunun gibi bir sistemi mevcut. geyiklere felan saldırırken ise, otomatik hesaplanıyor saldırı ve canın azalması.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya hear niye böyle saçma çalışıyor?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bugün bazılarının "Bonecrusher Wolf'u nasıl yüklüycez" demesi üzerine basit bir tutorial yazma kararı aldım, yükleyemeyenlere yardımcı olur sanırım. 1) ilk önce bu linke tıklıyoruz: http://www.the-underdogs.org/game.php?name=Wolf 2) açılan sayfa şunun gibi birşey olacak: http://img.photobucket.com/albums/v201/Bonecrusher/Wolfgame/wolf1.jpg 3) sayfayı aşşağıya doğru kaydırın, sayfa şu konumdayken "HERE" a tıklayın: http://img.photobucket.com/albums/v201/Bonecrusher/Wolfgame/wolf2.jpg 4) Download sayfası açılcak. Yazılanları okuyun, özellikle ilk altını çizdiğimi. Download manager kullanmayın. Kapatın direk. Sonra logodaki kod'a bakın. Bu yazan kodu, eğer firewall arkasındaysanız ve bu yüzden portlarınız kapalıysa, ikinci kutuya, değilseniz, ilk kutuya yazın. Kodu girdikten sonra ilgili kutunun "GO" düğmesine basın. download penceresi açılcak, hayırlı olsun. Yardımcı resim: http://img.photobucket.com/albums/v201/Bonecrusher/Wolfgame/wolf3.jpg
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 up[signature][hline]Beş Hececiler
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bendeckicem ne zamandır aklımda bı topic bak şimdi gordum gaza gldim cekiyim[signature][hline]Beş Hececiler
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kontrolleri rahatsa güzele benziyor.oyunda bi amaç varmı peki?skill falan artıyormu yada nedir?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oyunun kontrolleri çok rahat değil. Eski ve dos oyunu çünkü. Warcraft 3'ten sonra Warcraft 1 oynamak gibi birşey olucak ama yine de kolay alışabiliyorsun. Çünkü hem menüyle hem de kısayollarla komutlar vermen mümkün. Skill gelişimi var mı tam bilmiyorum. RPG gibi level atlamak yok en azından. Ancak kurt sürüsünde belli şeyleri yaparak Alpha kurt seviyesine çıkmaya çalışabiliyorsun. Bu sırada belki hp felan artıyordur tam hatırlamıyorum o tarz detayları.[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar