Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ne seçmeli? Özellikleri neler? Nasıl Kullanılırlar? Evcil hayvan veya yaratıklarına koyduğunuz isimler? Benim En sevdiğim Panterdir... Sneak Attack olması vede sessiz hareket eebilmesi çok hoş..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kuş türevleri. scouting... iyi olur.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla benim tauren bir arkadaş vardı, onun bir 2-5-2 metre + kuyruk bir ev kedisi vardı, çok işe yarıyordu. pek sneak yapamıyor ama naparsın:)[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Köpekbalığı, ama akvaryumu biraz masraflı olabilir =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 raven+wolf tercih ederim ben genelde.. o tarz hayvanlar daha çok hoşuma gider.. ama tabii karaktere göre farklılık içerebilir.hafif gizemli bir büyücü oynatacaksam baykuş felan da olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 walla druid-wiz yada sor. gidecen conjurer olacan yanında summonlar yani horde-bonus :lol:[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kurt en iyisi bence..ama hiç ayı alma olayı varmı ya şimdi aklıma geldi..düşündüm de tut kocaoğlan ''röaarr!''[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Faeri benim tercihim,hp az ama combat dışında thief lere ihtiyaç kalmıyor,tabi benimki familiar oldu ama neyse :)[signature][hline]Şino Mori.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Mandooo, 29 Mayıs 2005 17:11 tarihinde demiş ki: kurt en iyisi bence..ama hiç ayı alma olayı varmı ya şimdi aklıma geldi..düşündüm de tut kocaoğlan ''röaarr!'' gelecek sefere druid yada ranger olupbir ayı sahibi olacam çok özendim... adını da "hüsnü" mü koysam??[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o değişti sanırsam 3.5 editionda fort save +2 veriyordu ha birde ben evcil hayvan olarak mind flayer severim beyin emerler falan[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mind flayer dan evcil hayvan olmaz abi kafa bırakmaz adamda onlar.[signature][hline]Beş Hececiler
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Zati mind flayer ı evcilleştirmiş bir kişiliğin,evcil hayvan vs. ye ihtiyacı yok demektir,hatta muhtemelen bir kızılcık sopasıylada sürdürebilir tüm maceralarını :)[signature][hline]Şino Mori.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dreag +1[signature][hline]Beş Hececiler
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 mind flayer derken mürekkep balığı kast edilmiş olmasın sakın? var yani familiar olarak. zaten malum, illithidlerin gaffası baya bi benzer mürekkep balıklarına. adamların mürekkep masrafı sıfır, büyücü olup para kırmak istiyorsan mürekkep balığı alacaksın familiar olarak. su yaratıkları karada da gidebiliyordu hem hatırladığım kadarıyla. böle uçuyorlardı falan. ama fi tarihinde okudum yamuluyor olabilirim. (mürekkep olayı geyiktir, bu yazı yazılırken hiç bir mürekkep balığına zarar verilmemekle beraber, sayısı belli olmayan miktarda illithid tarafından meydan dayağı yenmiştir. özür dilerim abi)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bir ekleme yapayım,Elminester dedemiz bu tür bir kişiliktir,ellerinden öpüyorum dedecim.[signature][hline]Şino Mori.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 familiar'ın en faydalısı sizin yapamadığınız ekstra bişiyi yapabilendir bence, magical olması dahada bi faydalıdır :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Heffer, 30 Mayıs 2005 09:11 tarihinde demiş ki: mind flayer derken mürekkep balığı kast edilmiş olmasın sakın? said: Ardeth, 30 Mayıs 2005 01:51 tarihinde demiş ki: beyin emerler falan benzerlikte bir yere kadar. Bildiğin mind flayer kardeşim onlarda amfibi sonuçta yumurta bırakıyolar hatta hayatlarının ilk on senesini larva olarak geçiriyolar falan. Ben işte o mind flayerdan istiyorum evcil yaratık olarak. İlla intelligence 3ün altımı olcak[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 MindFlayer memeli :)[signature][hline]Şino Mori.
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Ardeth, 30 Mayıs 2005 22:22 tarihinde demiş ki: said: Heffer, 30 Mayıs 2005 09:11 tarihinde demiş ki: mind flayer derken mürekkep balığı kast edilmiş olmasın sakın? said: Ardeth, 30 Mayıs 2005 01:51 tarihinde demiş ki: beyin emerler falan benzerlikte bir yere kadar. Bildiğin mind flayer kardeşim onlarda amfibi sonuçta yumurta bırakıyolar hatta hayatlarının ilk on senesini larva olarak geçiriyolar falan. Ben işte o mind flayerdan istiyorum evcil yaratık olarak. İlla intelligence 3ün altımı olcak :) mind flayerların olayı birazcık, accık daha karmaşık işte. öyle bataklıktan toplayıp büyütülmüyor ki bu:) mind familiarın int seviyesiyle kıyaslarsak zaten insanlar onlara familiar olur anca:D edit: oeh bataklık.. amfibi diyince bataklık dedim ben de lol. deniz yapalım onu biz [signature][hline]beş hececiler H.B.E [Bu mesaj Heffer tarafından 31 Mayıs 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
cna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mindblast i cakarsa kopegi olursun.[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya ben geçen ay mı ne Lords of madness okudum içim dışım ucube oldu mind flayerda dahil. Banane istiyorum istiyorum :p Detaylı bilgi istiyorsanız her mind flayer hayatı boyunca iki kere yumurtluyor, cinsiyetsizler ve overmind tarzı bir beyinin bulunduğu havuza yumurtluyorlar. Aslında hepsi normal bir kurbağa gibi binlerce yumurtluyor ve hatta hepsi larva haline geçiyor ama o overmind denen büyük beyin çoğunu yalayıp yutuyor. Geriye kalanlarada ''fittest of the survival'' mantığıyla bakılıyor. 10 sene sonra havuzdan çıkıyorlar. Genelde insan ve insan ölçütlerinde yaşam formları üzerine bırakılıp larva mind flayer olması sağlanıyor. Cüce vs gibi kısa ırklara bakmıyorlar bile :) Onun dışında arada sırada yeni ırklar üzerinde melez türler deniyorlar falan hatta bunlardan birinin sonucu yere sabit hareket edemeyen bi mind flayer türüydü bir çeşit kule yani hehe. Bide ulthralidler varki normal mind flayer aksine bunların 4 + 2 tane uzun ahtapot kolu oluyor. Bunlarda 10000de 1 çıkıyor falan bunlarda hive lideri oluyor vs. Zaten tarihi olarak incelersek Mind flayerlar naziler gibi grupları temsil ediyor. Ama ben yinede hayvan olarak mind flayer istiyorum. [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Haziran 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tamam ardeth tamam.. bir tane aliriz sana soz heh he
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kuzgun al skillerine baya artisi vardi Raven.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
http Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tawşan sesi soluu çıkmaz önüne werirsen yer wermessen kutudan atlayıp kapıyı trmalar yemek istioom die sona büyüüncede keser yersin[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Kötülerin dostu akıllı köpecik!!!!!! Kış kurdundan şaşmamak lazım aşığım hayvanlara monster manueldeki resmi de karizma zati küpeli müpeli. Tabii bir kış kurdu yerine yatağımı ısıtmakta faydalı olacağına inandığım bir nymph de tercih edebilirim.Hem çok da yararlı olur.Mind flayerden daha iyi beyin eeceğine de iddiaya girebilirim :D
Öne çıkan mesajlar