Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Size iki yıldır gözlemlediğim bir şeyi anlatıcağım. Suanda açık olan sunucuların %90 ında sunları görüyoruz. At üzerinde - kazı yapılmaz - hiding stealt skillleri kullanılmaz Britain mezar diplerine deed bırakılmak sureti ile 2 kareden fazla yeri kullanılmaz ilan etmek hatta bi kaç sunucuda ev dikimini kaldırmak. İron platemail set i değersizleştirmek bir çöp haline getirmek amacı ile - dex kaybını saglamak - armorlu iken hiding stealt i kullanamamak. - kosarak bandaj basamamak - kosarak buyu atamamak - fenc e parablow sw ye yara acma agır silahlara attan düşürme gibi fazladan bonuslar Macro nede yasaklanır biliyormusunuz? Macro band sorunu yasayan sunucularda yasaklanır oynamayan adamlar kasmak için bırakmasın diye. Ama bir kaç sunucuda hala macro yapmanın yasak oldugunu görebiliyoruz. Bunun tek sebebi ise böyle gelmiş böyle gider şeysi. şimdi soru şu Bunların tamamını sizde onaylıyor munuz yani bunlar olmalımı? yoksa değiştiremiyor munuz?[signature][hline]Chaos Tasarım
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Şimdiye kadar açılan bütün shardlar hep böyle oldu, mesela biz zamanında farklılık yapıp bunları değiştirince bilmeyen adam yerine koyulduk bu böylemi olur hiç mi uo oynamadn? gibi laflarla yüzleştik. dışlandık daha sonra anladıkki bu oyunculara bu lazım bunu yapıyoruz bizde.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 08 Temmuz 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bir zamanlar +15 ile adamın dibine kadar stealt yapar çat diye kafasına vururduk adam neye ugradını sasırırdı tabi ozamanlar yine +15 instakill cekerdi. Suanki sistemi red ediyor filan değilim ama niye her yerde aynı hiç mi biriniz kardeşim bu yanlıs diyeni yok. Sindarin de biz ev dikimini soyle yapmıstık - Evi dikin bi bakın eve yuh be demiyorsanız kendiniz hatalı değildir. - Yok evden agac cıkmıs yok arka tarafından geçilmiyormuş gibi şeyleri takmıyoruz. - ev sizin eviniz hoş buluyorsanız evden agac da cıkar başka şeyde. Yine aynı sunucumda Stealt ve Hiding de kısıtlama yoktu. Şimdi aklıma geldi. Stealing skillinde de - Normal de adama tıklarsın cantadan her hangi bişi çalardı. yada trade ekranından da çalabilirdin - suanda adama tıklıyorsun bu bir esya değil diyor sunucularda. - Trade hadi yine tartısılabilir bir konu ama yokmu bunu dogru bulan ki ben buluyorum.[signature][hline]Chaos Tasarım
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 denge denir ona lamerlik önleme denir.[signature][hline]go2hell
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 katı kuralların çok olduğu yerde eğlencede olmaz böyle bilirim[signature][hline]shinsetsu desu..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Işte asırlardan beri bundna yakındım herkez aynı. Nebula bi cıkardı Parablow herkez parablow Haydaaa... Bleed çıkardı herkez bleed yapmaya başladı.Bırakın taklitciliği kendi serverınız bu clone değil.Kendini Hayal gücünüzü kullanın yaw. Başkasının ürünleriyle nası zevk alıyorsunuz? Şahsen ben almam.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
elrond Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bonuslar dısındakilerde seni destekliyorum
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ultimada ticaret gibidir..Bir firma piyasaya bir ürün sürer o ürün çok satılır , başka bir firma o ürünün adını değiştirir ama herşeyi ile aynıdır birazda fiyatını düşürürler diğer firma ile rekabet yaratmak için ama sonuçta fiyat düşünce kalitede düşer o firma ayakta kalamaz bir süre sonra... Patanojenin dediklerini uygulayan serverlardan hangileri su anda ayakta.Bunları ilk uygululayan tabikide..[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Erutan, 08 Temmuz 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Işte asırlardan beri bundna yakındım herkez aynı. Nebula bi cıkardı Parablow herkez parablow Haydaaa... Bleed çıkardı herkez bleed yapmaya başladı.Bırakın taklitciliği kendi serverınız bu clone değil.Kendini Hayal gücünüzü kullanın yaw. Başkasının ürünleriyle nası zevk alıyorsunuz? Şahsen ben almam. Nebula mı cıkardı ? pehh[signature][hline]go2hell
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ilk parablow u Ben nebulada gördüm ve bleed'i[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sen görmüssündür. nebula falan cıkarmadı onu[signature][hline]go2hell
Munin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eh biz mesela ceza sistemini sosyal hizmet cezası olarak yaptık yani adam bi suç işlediyse maden kazarak cezasını çekip çıkabiliyor ama gel görki bunu görüp bu ne ya böle saçma bişey olurmu vs. vs. diye laflar etmeye başladılar. yani aslında server sahipleri veya kurucuları değil oyuncular düz yapıya alışmış senelerdir. farklı birşey görünce direk donup kalıyor ve itiraz ediyor. ve bu böylede sürecektir.[signature][hline]www.asgard.gen.tr munin' of asgard
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 puphu o sıstem guzel sızde ..Adam cezayı yedı mı bı daha yaklasamıor bıle aynı cezayı ıslemeye...:)[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sosyal ceza sistemi. Amerikada uygulanan bir ceza yontemi heralde normalde neden acaba oraya esinlendiniz? garip aslında gelgörki cezadada sadece köşeleri kazıyosun. ortalarda try mining hatası verio oda ayrı. Sevemedim bi türlü o özelliğinizi. Bence sadesi güzel. fazla gösterişe gerek yok[signature][hline]go2hell [Bu mesaj go2hell tarafından 09 Temmuz 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bence ole olması daha iyi ıcerı gıren ya oyunu bırakıo yada bı daha yaparsam ıkı olsun dio..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Sindarin Forumları
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 at üzerinde bir kazıyı düşünemiyorum? yani mümkün mü? animi uyar mı? veya gerçekçi olarak düşünürsek madenci kazmayı vurabilir mi? bence bu standart olması gereken bir seçenek. hiding stealth için ise, çoğu mmo oyununa baktığınızda bu tür actionlar üstlerine çok az armor giyen classlar tarafından yapılmaktadır. zaten rogue olmak öyle birşey :) cloak altında gölgelere bürünmek.. at üstünde haydaa hide ol gibi birşey mantıklı olamaz, bu da standart olması gereken birşeydir. britain mezar bölgesinden kişisel olarak nefret etmeme rağmen, oyuncuları default olarak britain şehrinde başlamasından dolayı gelen geleneksel bir alışkanlık var, bundan dolayı bence britain graveyard bir newbie place. ama gelişmiş oyuncuların çevresine evler dikip savaş bölgesi olarak kullanmaları hep itici gelmiştir bana, ticaret amaçlı mantıklı olabilir sadece. iron platemaildeki dex stabilizesinin konmasının sebebi vendorlarda satılan bir setin warriorların default kıyafeti olmasını engellemek.. çünkü bir tek npc vendorda o satılıyor, eğer satılmıyor olsaydı dex penalty koymaya gerek kalmazdı. koşarak büyü atamamak? eh bunsuz olur mu? oyunun tüm spell dengesi bozulur. yara açmak, parablow, attan düşürmek gibi seçenekler zaten oyunun orjinal sunucusunda olan bonuslar, yabancı tüm sphere script sitelerinde weapon bonus diye arattırdığınız zaman karşınıza 1000 tane çıkacaktır. sphere .5x serisi ile gelen biraz "kabak" t2a standartı, yıllarca dünyadaki sphere script otoriteleri tarafından eklentiler yapılarak bir "standart" oluşturuldu. türkiyede de nebula ve paticik bazı scriptlerin standart olmasına sebep oldu. bunlardan beğendiklerinizi kendi sunucunuzda kullanırsınız, beğenmediklerinizi çıkarırsınız. ben şahsen kendi sunucumda oyuncunun beklentisine göre değil, kendi kafamdaki düşüncelere, dengelere göre sistemleri ekliyorum veya çıkartıyorum. çoğu sunucuda ise bir kısım powerplay ultima oyuncusunu elinden kaçırmak istemeyenler, onların körü körüne kendini bağladıkları sistemleri çıkartarak, onları kızdırıp kaçırmak istemiyor diye düşünüyorum. evet, biraz standartçılık var ama sizin söylediğiniz kadar abartılı değil, ayrıca söylediklerinizin çoğu yukarıda da söylediğim gibi hatalı.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tekel misali sunucular nedeniyle uo oynamamaktayım. Belki çok basit olabilir ama bi vampir scripti bile çok eğlendirebilir insanları. Ben zamanında kendi çapımda yazmıştım böyle bişey. İlk başta bi kaç kişiye vampirlik veriyorsun. Sonra vampirler istediklerini ısırabiliyor (Ama diğer kişinin rızasını alarak :D) Sonralıkla bu vampirlerimiz kan içmek zorunda kalıyor. garlicli büyü atamıyor. ve yere düşen kanları içip kendini iyileştirebiliyor :D ne bilim işte ben bile salak salak kendi çapımda bu kadar yaratıcı olabildiğime göre (belki kimilerine göre yaratıcılık bile değildir bu) diğer insanlar niye yaratamasın yeni fikirler?[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 @thelegbra : Eed rogue sınıfına özgüdür aslında stealth ve hiding. Ama hiçbir frp oyununda kişi saklanarak yürümek istediğinde gm " Dur bakalım önce zar atalım bi gizlen." veya "Gizli bir şekilde yürüyemezsin çünkü sen gizlenemezsin hede hödö" tarzı şeyler demez. + Bu çalıntı scriptlerde full leather yada studded setle hide/stealth kullanılamıyor...[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hayır şimdi Asıl saçma olan şey Delucia'nın PK'lar için olması yani safe olması maviler giremio ki asıl action Delucia'da olur . Bu çok saçma sonra PH efendim.Neymiş kasamıyorlarmış.Efendim kasmasını bilsinler 1 ay sonra ph kapanmayacakmı ? yeni gelen oyuncularda phsiz kasmayacak mı ? onlar nasıl kasıosa herkez phsiz kasmalı . Sonra neden server'ın yaş ortalaması 12-13 Cix Cix Renkler sonra Binek .. Ya binek dediğin zor bulunur.El altında olunacak bir şey değil.Daha skilleri 60 altında olan almış nightmare'i action'a çıkıor. Sonra Wild *** adlı server'ı şu yönden seviyorum. Str Dex 100 hade action die bi kavram yok ..Skill'in ne kadar yüksekse o kadar hızlı vuruyorsun. Bu vakitlerde açılan serverlar adam olmaz çok iğrenç.Yok neymiş player gelmiomuş.Zaten bu şartlar altında gelen playerlar player değil.Ultima Online'ı öğrenmeden pvp öğrenmiş ukala insanlar geliyor.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
-NeoN- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadaşlar uoda birde bazı insanların kafasında söyle birşey var.. Bana gelen çoğu pagedende anlasılır.. Adamlar diyorki hırsızların phsini kapatın heryer hırsız kaynıyor.. Bu şimdi biz bunu neden yapalım? Bu bir oyun ve burda çoğu meslek bu ve günümüzdeki shardlarda herzaman pvpye yoğunluk veriliyor hep savaşlarda yeni taktikler yeni eklentiler getirebilmek için uğraşılıyor.. Ancak neden hırsızlara yeni sistemler yeni kabiliyetler getirilmez.. En sonlarda ne oldu ".rogue" diye komut cıkardılar noldu adamın ismi değişirmiş.. Ne kadar saçma birşey adamın ismini sen nasıl değiştiriyosun belirli bir ününü nasıl yukseltiyorsun? bence birazdaha açılmalı bu uo yani somut seylerle kalınmamamlı ultima sadece phli pvp anlayaşısı değildir. Üzülüyorumki bu uoyu phde öğrenenler var... Ultimanın Tadı Kasmaktır Arkadaşlar..[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected]
-NeoN- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya bide neden sunu anlamam bence buyulerin freeze timeı olmaması lazım bence meditasyonun freezetimeı olması lazım bir insan belki kosarak buyu atabilir ama kosarak konstra(turkcesi bunu bilmiyorum) yada meditasyon yamayacagı kesin.. belkide freeze değişde kıpırdadıgında meditasyonu bozulmalı...[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: DraculaVigorous, 09 Temmuz 2005 06:32 tarihinde demiş ki: @thelegbra : Eed rogue sınıfına özgüdür aslında stealth ve hiding. Ama hiçbir frp oyununda kişi saklanarak yürümek istediğinde gm " Dur bakalım önce zar atalım bi gizlen." veya "Gizli bir şekilde yürüyemezsin çünkü sen gizlenemezsin hede hödö" tarzı şeyler demez. + Bu çalıntı scriptlerde full leather yada studded setle hide/stealth kullanılamıyor... ne yani o zaman sysmessage kullanmayalımda adam neden yürüyemiyoruz diye page mi atsin?[signature][hline]go2hell
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: -NeoN-, 09 Temmuz 2005 09:28 tarihinde demiş ki: ya bide neden sunu anlamam bence buyulerin freeze timeı olmaması lazım bence meditasyonun freezetimeı olması lazım bir insan belki kosarak buyu atabilirHayir, kimse at ustunde dortnala kosarken arkasindaki adama buyu atamaz, atamamalidir. Freeze olmaz da duzgun bir fizzle scripti olur mesela, belki, ama hicbisey konmadan gayet mantiksiz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bi ara snn'de o sekildeydi, ilk aylarınından bahsetmiom o zamanlar zaten olay allahlıktıydı da, sonradan öyle oldugunda da serverda warrior namına birşey kalmamıstı..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 koşturan kalvaslar gormek istiyo heralde arkadaslar :)[signature][hline]go2hell
Öne çıkan mesajlar