paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: paspatur, 09 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki: bak şimdi acayip vicdan yaptım yaaa.... acaba pzt. kıza herşeyi anlatıp , ''lütfen şifreni değiştir'' desem yy ın salağı ilan edilme olasılığım % kaç olur? yyın salağı olmazsın sonuçta o mail benim elimdede olabilir ve bende kız hakkında bir çok şey öğrenip sevgilisinden soğutup kederli gününde ona teselli verebilirim.Bence sevgilisini araştır bi bak nası bi herif belkide evlilik düşünmüyordur bile gönül eğlendiriyordur o zmn el atman belkide vicdanını rahatlatır.Şöyle düşünelim bir ev var eve girmek kanuna aykırı ama cinayet işlencek seninde cinayetini önlemen lazım bi bak bakalım evde cinayet olucaksa cinayet olmadan kurtar kızı[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ayıp ayıp unut şifreyi girme bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Cuce, 09 Temmuz 2005 22:43 tarihinde demiş ki: yap yap, O sevdiği cocuğa yalan yanlış maillar gonder, soğut aralarını kızın hayalleri umtularını yık. bole yıkılmış bitmiş bi hale kalıcnada git destek falan ol. zaten buyuk kişisel yazışmalarını falanda biliyosun deli gibi koz var elinde bak, içini okursun kızın artık. herşey lehine kaçmaz bu fırsat, nedemek "baskasını seviyorum" senin gıbı cocuk bırakılırmı.... böyle seyler cok yanlız bence ama Bi Kereden bişey cıkmaz yap yap :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: paspatur, 09 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki: bak şimdi acayip vicdan yaptım yaaa.... acaba pzt. kıza herşeyi anlatıp , ''lütfen şifreni değiştir'' desem yy ın salağı ilan edilme olasılığım % kaç olur? ne gerek var böyle birşeye ki girme bir daha. yapmışın bi hata söylemeye gerek yok. bart simpson ne demiş: ben hiçbir şey yapmadım, yaparken kimse görmedi, hiçbir şey ispat edemezsiniz! :P ama ben dayanamam girer bakarım diosan rewendorun dediğini yap en iyisi.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 böle düşünmeyin o çocuğu yerine kendinizi koyun düşünün bi de isterseniz yani hadi kıl olsan felan belki ama tanımadığın biri bilmiorum yakışık almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yapma sen gerçekten seviyor olsaydın onun üzülmesini hiç istemez ve bu olaya hiç girişmezdin o yüzden boşuna kulaç atıyorsun ve üzülüyorsun neye üzüldüğünde belli değil ya..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben olsam kendimi tutamaz okumaya devam ederdim hergün ama bişey yapmazdım tabiyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bence onun özeline girme :) ben abisiyim filan :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi bilmiyorum yaaaa... kafam iyice allak bullak oldu , çocuu çok seviyo... keşke hiç giremeseydim...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: paspatur, 09 Temmuz 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ben mutlu olamadım kimse mutlu olmasın :D git 14lük al vur adamı olur mu ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 deli olurum böyle sevenlerin arasına girip arayı bozmaya çalışan tiplere koyucaksın bitanesine bak bidaa yapıyor mu. Kız senden hoşlanmıyor magandamısın sen zorla mı sevdireceksin? AaaAaA Yeni nesil iicene azıttı bizim zamanımızda Platonik aşklarda adam akıllı yaşanırdı. Uzaktan severdik sevgilisi olsa bile ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: paspatur, 09 Temmuz 2005 22:57 tarihinde demiş ki: said: Rewendor, 09 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: paspatur, 09 Temmuz 2005 22:39 tarihinde demiş ki: kişiselden takip edenler bilirler kızlardan yana dertliyim. Bi kaç aydır hoşlandığım ama nazikçe ''başkasını seviyorum'' gerekçesiyle reddedildiğim hatunun mail adresine girdim.Passwordu salladım , ve tuttu (ardışık sayılar)... resmen şoka girdim.Kızın tüm özel yazışmaları önümdeydi... Bi kızla yazışmış sürekli ve erkek arkadaşı ile olan olaylarını anlatmış .İşte kavga ettik kıl oldu yün oldu vb...bu arada eniştemizi de çok sevdiğini ve 1,5 yıllık birlikteliklerini de evlilikle noktalamak istediğini öğrendim.:( Şimdi sizden akıl istiyorum arkadaşlar.Bi şekilde bu kıza bi alicengiz oyunu yapiim mi yoksam hiç çaktırmim mi? Eğer o kıza özel hayatını önemseyecek kadar bile değer vermiyorsan sen zaten o kızı haketmiyorsun, sadece onu değil hiçkimsenin güçlü sevgisini haketmiyorsun. "Hoşlanıyorum" dediği insanın mahrumiyetini bu kadar gözardı eden bir insanın hoşlanılmaya hakkı olduğunu hiç düşünmüyorum. offf çok ağır oldu ama... neyse ; amacım sevenlerin arasına girmek veya onları ayırmak falan diil yanlış anlaşılmasın. Amacım sadece kızın bi şekilde şaşırmasını , adeta dumur olmasını sağlamak. yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum... [signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 [edit [Bu mesaj paspatur tarafından 10 Temmuz 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yeni nesil sayılmam pek neyse ben saçmalamaya başladım zira uykum geldi...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 10 Temmuz 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şifresını unut. kızıda rahat bırak işde. evlenemyı düşündüğü bir ınsan varsa ve senın ile ilgili bişi bitmişse daha zorlayıpda kendını uzmenın ne anlamı vardır kı. hem sende böle şifre çözme yeteneği gibi zekan varsa kım durur önünde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok ayıp. çık o mailden![signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 veee az önce ben de senin mailine girmeyi başardım nıhahaa bundan böyle her topice bir adet ciddi bir adet de geyik mesaj atıp post kasıcam.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 elinden ne gelebiliyorsa yap yahu kendi mutlulugun > baska bireylerin mutlulugu hele ki konu karsi cinsse. duygusal davranmamak lazim kesinlikle. Ayrica, sonucta bu insanla evlenecek misin? Hayir. Iliski amaciniz eglence ve birlikte zaman gecirmek o halde, eh birazcik kötülükten kimseye zarar gelmez di mi : ) PS. Özel hayat konusuna gelince, özel hayatina karisman yanlis tabi, bu olayi lehine cevirebilirsen de mümkünse bir daha özellikle o sahsin özel hayatina müdahale etme, kendine saygini yitirirsin : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Temmuz 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 demek segi falan yalanmış... insan sevdiği insanın mutsuz olmasını ister mi yahu??[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ya abi size bişey diyim mi? Belki yanlış anlayan olcak bilmem ne eden olcak ama ben genede fikrimi söyliyim Özel hayatınızı insanlara bu kadar çok danışarak düzenlemeyin derim. Yani bırakın bazı şeylere siz karar verin sonra ileride artık böle 30 35 yaşına geldimi özel hayatınızı kimseye soramayacak duruma geldiğinizde karar vermemez bi hal içerisinde olacaksınız. Yani ben bu kızla alicengiz hüseyinmehmet oyunu falan yapmak istiosan yap istemiosan yapma bazı şeylere birey olarak kararı siz verin... Neyse fazlamı karışık oldu nedir...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben olsam yapmazdım.... sonuçta bu kızın özel yaşamıdır ya.... hoşlandıın kız, saygı duymuomusun?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 benim 1.5 yıllık ilişkimi bitirmiş olsaydın sana hayatı dar etmek için elimden geleni yapardım öyle söyleyeyim :) (kendimi o kızın sevgilisi yerine koyuyorum) gerçekten benim de 1.5 seneden fazladır ilişkim var, yani onu kaybetmek öyle maille olcak kadar kolay değil zaten ama öyle birşey olduğunu düşünemiyorum bile.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yannız arkadaşlar bir başkasının özel hayatına bu denli girmek insanın omzuna acayip bi yük oluyomuş yahu... geceyi kabuslar görerek geçirdim desem yalan olmaz... kendimi çok kötü hissettim yaaa...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ee allahın sopası yok :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bende girdim zamanında başkasından hoşlandığını öğrendim çıktım..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar