Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadaşlar bana bir arkadaşım gönderdi. olayı size direk aktarıyorum ki gelelim görüntülere. görüntüler gerçekten çok kötü eğer ki bilseydim gerçekten bakmazdım. ama istemeyen bakmasın derken kastettiğim görüntülerin kötülüğü değil, kızın durumu,yaşadıgı güçlüklerdir. o yüzden son kere söylüyorum (biliyorum böyle dedikçe sizin bakma isteğiniz daha da büyüyor ama söylemek zorundayım) gerçekten üzülürüm, fena olurum diyorsanız bakmayın. 17 yaşında bir öğrencinin arkadaşlarıyla içtiği iki bira sonrası evine arabayla dönerken, Jacquline'nin içinde olduğu arabaya çarparak Jacquline'nin arabası kaza sonucu yandı. Jacquline yanan arabanın içerisinden çıkamadı ve vücudu 45 saniye kadar ağır şekilde yandı. Kaza sonrası Jacquline 40'ın üzerinde operasyon geçirdi. Görüntüler spoiler altında son kez söylüyorum gerçekten bakmasanız da olur.. [spo1=Kaza öncesi ve sonrası görüntüler] Kazadan önce Jacquline. Jacquline yanan arabanın içerisinden çıkamadı ve vücudu 45 saniye kadar ağır şekilde yandı. Kaza sonrası Jacquline 40'ın üzerinde operasyon geçirdi. Göz kapakları olmadığından Jackie'nin göz sağlığı için göz damlalarını devamlı kullanması lâzım. Tedavi edilirken bile hala canının yandığını söylemek çok zor değil...[/spo][signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 899 kez koyuldu, psikolojimiz öldü bitti artık[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hadi ya. arattım o kadar da neyse kusura bakmayın[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 meraktan baktım ve iğrendim :( koymayın şöyle şeyler ya :/[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 dikkatli olmak lazım :( üzücü yani ıyhhh[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben ilkkez gördüm gercekten çok zor bişey.ne kadar acı verici olduğunu düşünmesi bile olanaksız[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Nip tuck ı izledikten sonra normal geldi bana yaw? okadar abartılcak kadar Önemli değil.Ama Görüntü olarak.Kişisel olarak Intahar'a bile sürükleyebilir. :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok kötü yaa:( off fena oldu içim... koymayn abi böle şeyler yaa.Biliorm sorumluluk bakan kişiye ait ama merak işte.[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yazık ya allah yardımcısı olsun.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 koymayın abi ya...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bence o kadarda iğrenc değil, insanın başına daha kötü seyler gelebilir, bundan kötüsüde zaten ölümle sonuçlanır sanırım. Kıza geçmiş olsun yinede, başka yerde rastlamıştım ancak yine gördüm, üzüldüm..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok önceden görmüştüm hakkaten çok üzücü bir olay.bir anlık bi olaydan sonra insanın hayatı tamamen değişiyo.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ayrıca kızı bu hayat mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Ben olsam ötenazi istemiştim açıkçası.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Daha önce de görmüştüm. Üzülmüştüm Trafikte alkol'e hayır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Messor, 09 Temmuz 2005 18:41 tarihinde demiş ki: 899 kez koyuldu, psikolojimiz öldü bitti artık [signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tamam anladık quote yapmanın anlamı ne bırak da görmeyenler görsün işte.[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bu tür birşeyi görmek isteyen araştırır, arama yapar. O zaman ben bütün eskiden atılmış postları tekrar atayım. Görmeyenler görsün oke?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hangi adam dur biraz deforme olmuş insan göreyim diye arama yapar saçmalama şimdi.[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kimse bu görüntüleri görmek zorunda hissetmez kendini. Ama araba kazalarını ve insanların kaza sonrası durumlarını merak eden araştırır zaten...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 önceden görüp kusma isteiğimi zor bastırdığım için bakmadım , yazık olmuş kıza...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Ferrero, 09 Temmuz 2005 19:14 tarihinde demiş ki: Kimse bu görüntüleri görmek zorunda hissetmez kendini. Ama araba kazalarını ve insanların kaza sonrası durumlarını merak eden araştırır zaten... kendini aştın şu son dediğinle sesimi çıkarmıyorum, şayet merdivenler çok dik inmeyeyim daha fazla. biraz ıkın, göğüs kaslarını falan sık belki silinir topic yada sana şöyle biralternatif vereyim. takıl kendince.[signature][hline][EOF] [Bu mesaj Black-ice tarafından 09 Temmuz 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hayır daha fazla uzatmayacağım. Evet uzatmayacağım tuttum kendimi...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... [Bu mesaj Ferrero tarafından 09 Temmuz 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yalan olduğunu söylememe gerek yok herhalde[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nasıl?[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kotu oldum. Sinemadan geliyorum ve House of Wax diye bir filme gittik ustune bu resimler, bu gece uyku yok , bu arada yeri değil ama film cok agırdı, midem kalktı.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 09 Temmuz 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar